SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 01 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

1.     

ΑΓΩΓΗ 2205/2012

Για Ενάγουσα: Χ. Ζόππος, για Εναγόμενο: καμία εμφάνιση

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει οποιαδήποτε διαβήματα για την προώθηση της εκδίκασης της αγωγής εναντίον της περιουσίας του αποβιώσαντος, παρότι δόθηκε επαρκής χρόνος για τον σκοπό αυτό, και ενώ υπάρχει η δυνατότητα προώθησής της εναντίον της περιουσίας του αποβιώσαντος. Το Δικαστήριο έχει κατ’ εξακολούθηση ενώπιον του υπόθεση με την εκδίκαση της οποίας δεν μπορεί να προχωρήσει. Παρά την προσπάθεια του κ. Ζόππου να πείσει για το ότι θα πρέπει να δοθεί περαιτέρω χρόνος, δυστυχώς, δεν μπορεί να οριστεί δικάσιμος υπόθεσης που δεν μπορεί να εκδικαστεί, εφόσον μέχρι στιγμής δεν προωθήθηκε από την Ενάγουσα, στον χρόνο που κατ’ επανάληψη δόθηκε. Όταν και όποτε η Ενάγουσα θα μπορεί να προωθήσει κάποιαν απαίτηση, μπορεί απλώς να εγείρει νέα αγωγή, δεν είναι ανάγκη κρατά ζωντανή αυτή τη διαδικασία επ’ άπειρον, για απροσδιόριστο χρόνο, μέχρι και εάν ήθελε αποφασίσει να προβεί σε ενέργειες προώθησης, ως να ήταν επιλογή της το πότε θα εκδικαστεί. Μόνον για να μετριαστεί η όλη κατάσταση και να μην αισθάνεται και ο συνήγορος της Ενάγουσας εκτεθειμένος έναντι στους πελάτες του (αν και δεν εξαρτώνται από αυτόν οι αποφάσεις της Ενάγουσας), ο χειρισμός είναι ο εξής: Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου, εκτός εάν η αγωγή αυτή προωθηθεί για εκδίκαση μέχρι την 30.03.2023 (με αίτηση για υποκατάσταση του Εναγόμενου από διαχειριστή της περιουσίας του και για άδεια συνέχισης – τέτοια αίτηση να οριστεί άμεσα), θεωρείται αυτομάτως διαγραφείσα, λόγω μη προώθησής της. Σε περίπτωση που δεν προωθηθεί, δεν επηρεάζονται οποιαδήποτε δικαιώματα της Ενάγουσας, όταν θα είναι σε θέση να προωθήσει κάποιαν απαίτηση εναντίον της περιουσίας του αποβιώσαντος, να το πράξει.

2.     

ΔΙΑΧ. 128/2016

Για Διαχείριση: Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: παρών (ηλεκτρονικά)


Ο χρόνος καταχώρισης των τελικών λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι και την 16.05.2023. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο την 23.05.2023 ώρα 08:30.

3.     

ΑΓΩΓΗ 178/2016

Για Ενάγουσα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Είναι μέρος σειράς υποθέσεων όπου ενάγοντες αξιώνουν αποζημιώσεις για την τοποθέτηση από την ΑΗΚ δικτύου με ηλεκτροφόρα σύρματα υψηλής τάσης που κατά τη θέση τους επηρεάζουν την αξία των ακινήτων τους, η εκδίκαση των οποίων έχει αρχίσει, με αυτές του 2015 και μία του 2016, και καταλαμβάνει τον άμεσο χρόνο του Δικαστηρίου, μέχρι να περατωθούν, κατά τρόπο που να μην μπορεί να ακουστεί και η μαρτυρία αυτής της υπόθεσης σήμερα, και να πρέπει να επαναπρογραμματιστεί, σε χρόνο που ενδεχομένως να αποφορτιστεί το πρόγραμμα του Δικαστηρίου από τις υπόλοιπες. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 11.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

4.     

ΑΓΩΓΗ 687/2018

Για Ενάγουσα: Α.Γ. Φράγκος & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Κ. Μαραβελάκη

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 30.03.2023 ώρα 08:30.

5.     

ΑΓΩΓΗ 1089/2017

Για Ενάγοντα: Π. Ευθυμίου για Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Κ. Χ’ Λαμπρής για P. Kourides & Co LLC, Ενάγων: παρών

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €8.500,00, πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (01.03.2023), πλέον για τα έξοδα της αγωγής ως έχουν συμφωνηθεί στο ποσό των €2.500,00 πλέον 19% Φ.Π.Α. πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (01.03.2023).

6.     

ΑΓΩΓΗ 279/2018

Για Ενάγουσα: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου, για Εναγόμενο 1: Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 2: Γιώργος Α. Νικολαΐδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 23.05.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, εκείνη την ημέρα θα γίνει ουσιαστική μνεία, πριν τον εκ νέου προγραμματισμό της για Ακρόαση, για να διευκρινιστεί/περιοριστεί αν είναι δυνατόν η διαφορά. Έξοδα στην πορεία.

7.     

ΑΓΩΓΗ 448/2018

Για Ενάγουσα: Τ. Ζήνωνος, για Εναγόμενο 1: Α. Παπαχαραλάμπους, για Εναγόμενη 2: Χρ. Μ. Τριανταφυλλίδης

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Η Ενάγουσα ισχυρίζεται πως συμφώνησε με τρίτο πρόσωπο τη διαχείριση ξενοδοχείου στο Λατσί, αλλά κατά την εκτέλεση της συμφωνίας διαπίστωσε προβλήματα με τις άδειες (που εκδόθηκαν χωρίς να υπάρχουν πιστοποιητικά, παρακινώντας την Ενάγουσα να επενδύσει), για τα οποία καταλογίζει αμέλεια στους Εναγόμενους 1 και 2, Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και ΚΟΤ αντίστοιχα δια του ΓΕ. Το αίτημα για αναβολή από πλευράς της Εναγόμενης 2, ως υποβάλλεται και για τον λόγο που υποβάλλεται, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, με την έννοια του ότι δεν αναβάλλονται δίκες επειδή οι δικηγόροι έχουν παράλληλες υποχρεώσεις σε δικαστήρια ή άλλες, κ.λπ.. Ωστόσο, και στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχει επιβάρυνση που δεν επιτρέπει ακρόαση της μαρτυρίας της υπόθεσης σήμερα. Παράλληλα, η πλευρά της Ενάγουσας θέτει ζήτημα αλλαγής στην εκπροσώπησή της, για το οποίο δεν υπάρχει ετοιμότητα. Η υπόθεση έχει μελετηθεί. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 27.03.2023 ώρα 08:30. Η πλευρά της Ενάγουσας να τοποθετηθεί για την υλική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου (δικογραφεί ζημιά που υπερβαίνει τα €4.000.000 και ζητά γενικές αποζημιώσεις και η κλίμακα της αγωγής της είναι €10.000-€50.000, έπειτα κάπου αναφέρεται χωρίς αύξηση €50.000-€100.000,00). Εάν το παρόν Δικαστήριο έχει την αρμοδιότητα να επιλύσει τη διαφορά (περιορισμός απαίτησης της Ενάγουσας στην κλίμακα καταχώρισης της αγωγής), οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση να δηλώσουν τα παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα (π.χ. ποιες άδειες εκδόθηκαν), και να διευκρινιστεί τι απομένει προς εκδίκαση. Εάν τα πλείστα ζητήματα είναι νομικά (κατά πόσο οι αρχές θα μπορούσαν να εκδώσουν άδεις υπό τις Χ περιστάσεις, και κατά πόσο το Δικαστήριο μπορεί να προβεί σε έλεγχο της νομιμότητας ή ορθότητας της διοικητικής δράσης μέσω αγωγής τρίτου για αστική ευθύνη, κ.λπ.), να προγραμματιστεί αναλόγως η ακρόαση, σε συνάρτηση με τον χρόνο που θα χρειαστεί για προφορική μαρτυρία επί συγκεκριμένων ζητημάτων. Έξοδα στην πορεία (εφόσον υπάρχει συμφωνία σε κάτι τέτοιο). Τυχόν αλλαγή στην εκπροσώπηση της Ενάγουσας, να γίνει στο μεσοδιάστημα.

8.     

ΑΓΩΓΗ 770/2019

Για Ενάγοντες: Ορφανίδης, Χριστοφίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 23.05.2023 ώρα 08:30.

(σημ.: γι’ αυτές τις υποθέσεις, σε περίπτωση μη διευθέτησης, επειδή είναι σειρά υποθέσεων ίδιας φύσης και ορισμένες θα λάβουν σειρά εκδίκασης, εάν υπάρχουν νομικά θέματα που μπορούν να επιλυθούν σε κοινή διαδικασία ή σε υπόθεση πιλότο, θα μπορούσε να εξοικονομηθεί πολύς χρόνος)

9.     

ΑΓΩΓΗ 1258/2020

Για Ενάγοντα: Χρ. Τιμοθέου, για Εναγόμενη: Mountis & Athinodorou LLC

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 09.02.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

10.   

ΠΑΡ/ΜΠΗ 38/2021

Για Απαιτήτρια: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Ερωτοκρίτου ΔΕΠΕ

Η υπόθεση παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 31.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

11.   

ΑΓΩΓΗ 48/2021

Για Ενάγοντες: Mantis & Athinodorou LLC, για Εναγόμενη: Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για παράδοση ενοικίων που εισέπραξε η Εναγόμενη από ενοικιαστές μετά την πώληση και παράδοση της νόμιμης κατοχής στους Ενάγοντες. Η Εναγόμενη ισχυρίζεται πως πέραν της συμφωνίας πώλησης, που διενήργησε εκ μέρους πιστωτή της προηγούμενης ιδιοκτήτριας, εν γνώσει των Εναγόντων του ότι υπήρχαν ενοικιαστές στο ακίνητο, δεν συμφώνησε οτιδήποτε άλλο με τους Ενάγοντες και η διαφορά δεν την αφορά, αλλά έχει να κάνει με τους ενοικιαστές ή με την προηγούμενη ιδιοκτήτρια, που εκείνη ενδεχομένως να εισέπραξε προκαταβολικά ενοίκια. Η υπόθεση είναι απλή και σύντομης εκδίκασης (βασικά μπορεί να διαπιστωθεί απλώς με μαρτυρία των ενοικιαστών – που δεν μετέχουν στη διαδικασία αλλά ενδεχομένως η παρουσία τους να είναι αναγκαία για τη διάγνωση της διαφοράς – για το πού πλήρωσαν/εάν πλήρωσαν τα ενοίκια), ωστόσο στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που προηγούνται χρονικά να ακουστούν και δεν επιτρέπουν ακρόαση μαρτυρίας αυτής της υπόθεσης. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 08.02.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος επίλυσης της διαφοράς, να γίνει χρήση μέχρι τότε.

12.   

ΑΓΩΓΗ 157/2021

Για Ενάγουσα: Χατζηαναστασίου, Ιωαννίδη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Μιλτιάδου

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για χρέος βάσει σύμβασης πώλησης ζωοτροφών, αγροεφοδίων και συναφών ειδών, για τα οποία η Ενάγουσα εξέδωσε τιμολόγια επί πιστώσει. Η απαίτηση συνδέεται με διαχείριση. Οι Εναγόμενοι αρνούνται την απαίτηση, ισχυρίζονται παραγραφή και άνευ βλάβης αυτής της θέσης, ότι ο αποβιώσας αγόραζε πάντοτε τοις μετρητοίς και δεν υφίσταται χρέος. Η υπόθεση είναι απλή και σύντομης εκδίκασης, ωστόσο στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που προηγούνται χρονικά να ακουστούν και δεν επιτρέπουν ακρόαση μαρτυρίας αυτής της υπόθεσης. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 07.02.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος επίλυσης της διαφοράς, να γίνει χρήση μέχρι τότε.

13.   

ΑΓΩΓΗ 467/2021

Για Ενάγοντα: Τιμοθέου (κα) για Μ. Τιμοθέου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Η. Ηλιάδης, Γ. Ηλιάδης, Σ. Κ. και Δ. Χ. για Τμήμα Υδάτων: παρόντες, Εναγόμενος: παρών

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €7.304,19 ως το Α του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον για το ποσό των €810,29 ως το Β του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον τόκος επί του ποσού των €7.304,19 στο ύψος του εκάστοτε καθοριζόμενου από τον Υπουργό Οικονομικών επιτοκίου υπερημερίας, από την 11.03.2021 μέχρι εξόφλησης, πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης αρχικά μέχρι την 01.04.2023. Νοουμένου ότι ο Εναγόμενος πληρώνει στον Ενάγοντα το ποσό των €50,00 μηνιαίως, αρχίζοντας από την 01.04.2023 και ακολούθως την 1η έως την 5η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης από μήνα σε μήνα. Νοείται ότι παράλειψης πληρωμής οποιασδήποτε δόσης ή μέρους δόσης, θα καθιστά την απόφαση άμεσα εκτελεστή.

14.   

ΑΓΩΓΗ 759/2021

Για Ενάγουσα: Χρίστος Σ. Χριστοφόρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και (εάν θα προσκομίσει μαρτυρία) του ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων της Εναγόμενης επεκτείνεται για περαιτέρω 30 ημέρες από σήμερα. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 23.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

15.   

ΑΓΩΓΗ 18/2022

Για Ενάγοντα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ε. Ερωτοκρίτου ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 01.03.2023. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 23.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

(Σημ.: για τον Εναγόμενο 1 υπάρχει σημείωμα εμφάνισης και από Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ, εμφανίζεται πρόσθετα; Ενημερώνεται;)

16.   

ΑΓΩΓΗ 48/2022

Για Αιτητή: Ι. Κουκούνη, για Καθ’ ης η αίτηση: Μ.Α. Παπαδόπουλος

Αίτηση ημερομηνίας 30.12.2022 για αναστολή εκτέλεσης απόφασης

Εκδίδεται εκ συμφώνου διάταγμα με το οποίο η εκτέλεση της δικαστικής απόφασης απόφασης ημερομηνίας 25.11.2022 και όλων των μέτρων που τυχόν εκκρεμούν αναστέλλεται, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης για παραμερισμό της απόφασης ημερομηνίας 30.12.2022. Τα έξοδα της αίτησης αυτής, να είναι στην πορεία της κυρίως αίτησης (δηλαδή της αίτησης για παραμερισμό της απόφασης).

17.   

ΑΓΩΓΗ 1077/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 10.02.2023 για απόφαση v. 1, 2 λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως παράγραφος 27 (Α)(Β) και (Δ) της ένορκης δήλωσης.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά/συνεχιζόμενες

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.      

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.      

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

09.03.2023

Συνεχιζόμενη

3.      

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

10.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

4.      

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

22.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

5.      

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

13.03.2023

Συνεχιζόμενη

6.      

Αγωγή 1389/2015

Αμοιβή κτηματομεσίτη

05.04.2023

Συνεχιζόμενη

7.      

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

03.04.2023

Συνεχιζόμενη

8.      

Αγωγή 1519/2015

Συμβατική διαφορά – πρόσθετη υπόθεση

25.04.2023

Ενάγοντες από εξωτερικό

9.      

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

02.03.2023

Συνεχιζόμενη

10.    

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

16.03.2023

Συνεχιζόμενη

11.    

Αγωγή 1588/2015

Συμβατική διαφορά με ακίνητο

16.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

12.    

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

07.03.2023

Συνεχιζόμενη

13.    

Αγωγή 1870/2015

Εργατικό ατύχημα

14.03.2023

Συνεχιζόμενη

14.    

Αγωγή 1915/2015

Συμβατική διαφορά – πρόσθετη υπόθεση

06.04.2023

Ενάγοντες από εξωτερικό

15.    

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

08.03.2023

Συνεχιζόμενη

16.    

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

07.04.2023

27.04.2023

Συνεχιζόμενη

17.    

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

30.03.2023

Συνεχιζόμενες

18.    

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

27.03.2023

Συνεχιζόμενη

19.    

Αγωγή 280/2016

Συμβατική διαφορά – πρόσθετη υπόθεση

19.06.2023

22.06.2023

27.06.2023

Ενάγοντες από εξωτερικό

20.    

Αγωγή 551/2016

Συμβατική διαφορά – πρόσθετη υπόθεση

18.05.2023

Ενάγοντες από εξωτερικό

21.    

Αγωγή 878/2016

Παράνομη κατεδάφιση

03.04.2023

Συνεχιζόμενη

22.    

Αγωγή 128/2017

Αστικά αδικήματα από δικηγόρο

03.03.2023

Συνεχιζόμενη

23.    

Αγωγή 1089/2017

Δάνειο μεταξύ συγγενών από το 1995 – Ηλικιωμένος Ενάγων

01.03.2023

Ολοκληρώθηκε την 01.03.2023