SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

1.     

ΔΙΑΧ. 158/1999

Για τη διαχείριση: καμία εμφάνιση

Η ειδοποίηση δεν φαίνεται να επιδόθηκε στη διαχειρίστρια. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 08.06.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να επιδοθεί στην διαχειρίστρια. Παράλληλα, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς το γραφείο του κ. Μαυρίκιου, αν τυχόν χειρίζεται τη διαχείριση όπως άλλες υποθέσεις αυτής της φύσης, αλλά και η δικηγόρος του πιστωτή, για την πιο πάνω ημερομηνία. Σε αμφότερους να αναφερθεί πως δεν προωθείται ικανοποιητικά η διαχείριση και εάν ενδιαφέρονται για την προώθησή τους, μπορούν να εμφανιστούν στο Δικαστήριο κατά την ορισμένη ημέρα και ώρα.

2.     

ΔΙΑΧ. 287/2011

Για τη διαχείριση: Ρ. Ροδοσθένους για Ροδοσθένους & Χαραλαμπίδου, διαχειρίστρια: παρούσα

Το ακίνητο εκποιήθηκε, στο στάδιο που θα περάσει στο όνομα της Τράπεζας. Υπάρχουν άλλες προτάσεις, να δοθεί ακίνητο συγγενικού προσώπου στον πιστωτή, για να μείνει το σπίτι στην κληρονομιά. Σε διαφορετική περίπτωση, και πάλι η προσπάθεια είναι να μείνει ένα μέρος του ακινήτου για ανέγερση κατοικίας. Κάτι που είναι εφικτό. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 22.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν δεν είναι εφικτό, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, σύμφωνα με το άρθρο 45(1) του Κεφ.189. Η διαχειρίστρια, θα ειδοποιηθεί αν χρειαστεί, από το Δικαστήριο.

3.     

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 729/2012

Για Αιτήτρια: Π. Μαρίνος

Αίτηση ημερομηνίας 17.02.2023 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Εκδίδεται διάταγμα ως η αίτηση, με τη διαφοροποίηση της περιόδου (για να συνάδει με την ειδοποίηση του Κτηματολογίου) «από την 09.04.2023 μέχρι και την 09.04.2033». Καμία διαταγή για έξοδα.

4.     

ΑΓΩΓΗ 1088/2014

Για Αιτητή: Η. Κων/νίδου (κα) για Σ. Ζαννούπας, για Καθ’ ης η αίτηση (εταιρεία): Α. Τσιαπαλή (κα) για Κώστας Π. Χ’Κωστής, διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση: απών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 06.09.2022

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 08.06.2023 ώρα 10:30, τυχόν ένσταση/προσκόμιση των στοιχείων που χρειάζονται για εξέταση με βάση το άρθρο 84, να γίνει μέχρι την 02.05.2023. Έξοδα στην πορεία, και όχι εναντίον του Αιτητή. Ενόψει του ότι η Καθ’ ης η αίτηση εκπροσωπείται, πρόκειται για αίτηση έρευνας και ο λόγος που κλητεύεται ο διευθυντής της είναι γιατί είναι εξαναγκάσιμος μάρτυρας υπό την ιδιότητά του εκ μέρους της εταιρείας σύμφωνα με τον νόμο, πρόκειται να προσκομιστούν πρώτα ενόρκως στοιχεία, προς το παρόν, υπό το σύνολο των περιστάσεων, δεν θεωρείται αναγκαίο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του διευθυντή της Καθ’ ης η αίτηση. Να ενημερωθεί από τον συνήγορό της Καθ’ ης η αίτηση, και να είναι παρών στο Δικαστήριο με την ίδια κλήση για τους σκοπούς της διαδικασίας. Νοείται πως, ένα σε κατοπινό στάδιο χρειαστεί το Δικαστήριο την παρουσία του, για τους σκοπούς της εξέτασης, έχοντας υπόψη και το άρθρο 85, δυνατόν να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης τότε (το έσχατο διάβημα).

5.     

ΑΓΩΓΗ 2308/2014

Για Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Μ. Πιερή, Καθ’ ου η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 24.05.2021

Η αίτηση έρευνας ορίζεται για Ακρόαση (να γίνει) την 05.07.2023 ώρα 10:30 (να έχουν ολοκληρωθεί οι ακροάσεις των αγωγών, για να υπάρχει χρόνος ακρόασης τέτοιας μαρτυρίας). Έξοδα στην πορεία. Ο Καθ’ ου η αίτηση να είναι παρών με την ίδια κλήση.

6.     

ΑΓΩΓΗ 700/2015

Για Αιτητή: Σ. Στυλιανού, για Καθ’ ης η αίτηση: Α. Πολυδώρου, Καθ’ ης η αίτηση: απούσα

Αίτηση παρακοής ημερομηνίας 01.06.2022

Η αίτηση παραμένει για Προγραμματισμό την 08.06.2023 ώρα 08:30 (να αποφυλακιστεί η Καθ’ ης η αίτηση και να εξεταστούν τα δεδομένα χρόνου για το Δικαστήριο). Η ακρόαση της αίτησης παρακοής γίνεται με προφορική μαρτυρία, λόγω της ιδιάζουσας φύσης της διαδικασίας, η αίτηση και η ένσταση λειτουργούν ως δικόγραφα. Η Καθ’ ης η αίτηση να είναι παρούσα με την ίδια κλήση, ο δικηγόρος της αναλαμβάνει να την παρουσιάσει, όταν θα χρειαστεί για τους σκοπούς της διαδικασίας. Έξοδα στην πορεία.

7.     

ΑΓΩΓΗ 1580/2015

Για Ενάγουσα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Κ. Στιβαρού για Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ, εκτιμητές παρόντες

Η ακρόαση της αγωγής είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για μία εκ των υποθέσεων που ιδιοκτήτρια ακινήτου ζητά αποζημίωση για τη διέλευση εναέριου δικτύου της ΑΗΚ με σύρματα υψηλής τάσης από το τεμάχιό της. Το Δικαστήριο έθεσε και στους δύο εκτιμητές την πληροφορία που χρειάζεται πρόσθετα στο πλαίσιο των υφιστάμενων εκτιμήσεών τους, σε σχέση με την ετήσια ενοικιαστική αξία του ακινήτου (του όλου), χωρίς να σημαίνει ότι έχει αποφασίσει τρόπο προσέγγισης της υπόθεσης, εάν τελικά αποδειχθεί. Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε τις σκέψεις του για τη συμφωνία και τον πολεοδομικό νόμο, εάν τυχόν καθορίζουν αυτά τον τρόπο υπολογισμού της αποζημίωσης, στη βάση της ουσιώδους μείωσης της αξίας. Θα εξεταστεί η τυχόν ανάλογη εφαρμογή του πλαισίου αυτού σε κατάλληλο χρόνο, γιατί κατά τα λοιπά το Δικαστήριο δεν έχει ενώπιον του παραπομπή για καθορισμό καταβλητέας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής πολεοδομικής απόφασης που περιορίζει την ιδιοκτησία, αλλά συγκεκριμένη βάση αγωγής, που δεν σχετίζεται με την εφαρμογή κάποιας συμφωνίας με την Ενάγουσα. Επαναλαμβάνεται, το ότι το Δικαστήριο ζητά να έχει από τους εκτιμητές και αυτή την πληροφορία πρόσθετα, και δεν εξαναγκάζεται η προσκόμιση τέτοιας μαρτυρίας, η οποία απλώς ζητήθηκε, εάν είναι εφικτό να προσκομιστεί, εάν προσκομιστεί καλώς, εάν όχι, πάλι, το Δικαστήριο θα προχωρήσει στην εξέταση της υπόθεσης με ό,τι έχει στη διάθεση του. Η αγωγή προγραμματίζεται για τη συνέχιση της ακρόασης (και ολοκλήρωση της παρουσίασης της μαρτυρίας της) την 05.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

8.     

ΑΓΩΓΗ 1588/2015

Για Ενάγουσα: Κυπριανού για Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης. Είχε αναφερθεί προσπάθεια και ενδεχόμενο διευθέτησης δύο φορές, στη βάση του ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας, ενδεχομένως να μην επιλυθεί το συνολικό πρόβλημα. Δεν υπήρξε πρόοδος προς εκείνη την κατεύθυνση, επομένως η ακρόαση θα συνεχίσει κανονικά. Σήμερα, το Δικαστήριο δεν έχει τον χρόνο να ακούσει περαιτέρω μαρτυρία. Η αγωγή προγραμματίζεται για συνέχιση της ακρόασής της την 09.05.2023 ώρα 10:30. Ας γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί η παρουσίαση της μαρτυρίας της. Εάν στο μεσοδιάστημα διευθετηθεί, να ζητηθεί.

9.     

ΑΓΩΓΗ 2275/2015

Για Ενάγοντες: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου κατόπιν παραπομπής από ΑΕΔ, επειδή μειώθηκε η αξία της διαφοράς κατά τρόπο που μπορεί να εκδικαστεί και από ΕΔ. Αυτή η συνθήκη, προκαλεί πρόσθετη καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης αυτής, αλλά και των υποθέσεων που ήταν στο ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα του Δικαστηρίου για να αρχίσουν στον άμεσο χρόνο. Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση την 11.05.2023 ώρα 10:30, την 15.05.2016 ώρα 10:30 και την 16.05.2016 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 3 δικασίμους. Την 11.05.2023 να παρουσιαστεί η μαρτυρία των Εναγόντων για την απαίτηση.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 30 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

10.   

ΑΓΩΓΗ 149/2016

Για Ενάγουσα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Είναι υπόθεση της φύσης των υποθέσεων που εκκρεμούν σειρά ενώπιον του Δικαστηρίου και αφορούν σε απαιτήσεις ιδιοκτητών για αποζημιώσεις λόγω χρήσης των ακινήτων τους από την ΑΗΚ για την εγκατάσταση/λειτουργία εναέριου δικτύου με ηλεκτροφόρα σύρματα υψηλής τάσης. Αριθμός υποθέσεων ακούγεται και είναι σε εξέλιξη. Δεν παρέχεται ο χρόνος για να αρχίσει άλλη υπόθεση αυτής της φύσης, προς το παρόν. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 22.09.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 3 δικασίμους. Την 22.09.2023 να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας ή του εμπειρογνώμονά της. Προς το παρόν, δεν είναι εφικτό να δεσμευτούν άλλες ημερομηνίες.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

11.   

ΑΓΩΓΗ 1209/2016

Για Ενάγοντα: Χρ. Σιμιλλίδης, για Εναγόμενο: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Ο Ενάγων αξιώνει αποζημιώσεις για το αστικό αδίκημα της επίθεσης. Ο Εναγόμενος δεν αρνείται πως υπήρξε τραυματισμός του Ενάγοντος κατά τον χρόνο που αναφέρει, αλλά η εκδοχή του ως προς τα γεγονότα είναι διαφορετική, οφειλόμενη σε συμπεριφορά του Ενάγοντος, ενώ η αιτία του περιστατικού ήταν η μετάβαση του Εναγόμενου στο σημείο για να παραλάβει την πρώην σύζυγο του Ενάγοντος και το παιδί της, με την οποία ο Εναγόμενος διατηρούσε δεσμό. Εάν δεν αμφισβητούνται οι σωματικές βλάβες, ας περιοριστεί η επιδικία, να μην ακουστούν ιατροί και να τεθούν ενώπιον του Δικαστηρίου σχετικά έγγραφα. Μπορεί ενδεχομένως να υπάρξει συμφωνία ως προς τις αποζημιώσεις (ειδικές/γενικές) επί πλήρους ευθύνης, και να παραμείνει το θέμα της ευθύνης και του πώς έγιναν τα γεγονότα εκείνο το βράδυ, ως προς τα οποία διίστανται οι εκδοχές. Τούτο νοουμένου ότι ο Ενάγων, τόσα χρόνια μετά το περιστατικό (2015), επιθυμεί ακόμα να προωθήσει την απαίτησή του, έχοντας υπόψη και τη διαπροσωπική φύση της διαφοράς. Ο Εναγόμενος θα προσκομίσει, όπως αναφέρει, μαρτυρία της πρώην συζύγου του, την ίδια δεν επικαλείται ο Ενάγων. Εφόσον το επιτρέπει και το πρόγραμμα του Δικαστηρίου προς το παρόν, η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 05.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, των δικηγόρων που χειρίζονται την υπόθεση. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία.

12.   

ΠΑΡ/ΜΠΗ 17/2017

Για Απαιτητή: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: ΓΕ

Η υπόθεση ήταν ορισμένη την 14.03.2023 για ακρόαση. Δεν υπήρξε εμφάνιση. Προς αποκλεισμό λάθους, παρέμεινε την 15.03.2023. Δεν υπήρξε εμφάνιση/επικοινωνία. Προς αποκλεισμό λάθους, παρέμεινε την 16.03.2023. Η ώρα είναι 12:12. Δεν υπάρχει εμφάνιση ή επικοινωνία. Το Δικαστήριο επικοινωνεί με τους δικηγόρους ηλεκτρονικά. Η υπόθεση παραμένει στο Δικαστήριο μέχρι την 17.03.2023 ώρα 08:30.

13.   

ΑΓΩΓΗ 1109/2017

Για Ενάγουσα: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 1: Κ. Σιαηλής, για Εναγόμενη 2: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε τραπεζικό χρέος. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2017 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 27.09.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 27.09.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου τότε με το Δικαστήριο). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

14.   

ΔΙΑΧ. 107/2018

Για τη διαχείριση: Κ. Καλαβάς, Διαχειριστής: παρών

Υπάρχουν διάφορα χρέη στην κληρονομιά, ωστόσο οι κληρονόμοι δεν αποποιήθηκαν, και προσπαθούν να τα εξοφλήσουν. Η ευθύνη τους για τα χρέη είναι μέχρι την αξία της περιουσίας που κληρονομούν. Λόγω της ύπαρξης αγωγής εναντίον της περιουσίας, ο διαχειριστής εισηγήθηκε να παραμείνει η διαχείριση εκτός πινακίου. Είναι γνωστή η πρακτική (ιδίως του παρελθόντος) και οι λόγοι της (και είναι η εύκολη οδός), αλλά δεν θεωρώ πως συνάδει με το άρθρο 45 του Κεφ.189 (που επιβάλλει υπό ποινή προστίμου καταχώριση ενδιάμεσων λογαριασμών, τουλάχιστον ανά εξαμηνία), και οι γενικές εξουσίες του Δικαστηρίου δεν εφαρμόζονται κατά τρόπο που να κρούουν στον υπό εφαρμογή νόμο. Εξάλλου, στο πλαίσιο ελέγχου της διαχείρισης, το Δικαστήριο θα πρέπει να ελέγχει και τους χειρισμούς της διαχείρισης σε σχέση με την αγωγή, ενόψει της πρωταρχικής υποχρέωσης πληρωμής των πιστωτών, που επιβάλλει ο νόμος, που και η ίδια αποτρέπει την σκόπιμη δημιουργία ή επέκταση τυχόν άσκοπης εκκρεμοδικίας. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 22.09.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως (σημ.: να εξεταστεί τυχόν αναγκαιότητα συμπληρωματικής απογραφής, για να τεθεί ξεχωριστά η αγωγή, εφόσον συνιστά πηγή δημιουργία εξόδων, η οποία επίσης να προσκομιστεί στο Δικαστήριο μέσω των νέων ενδιάμεσων λογαριασμών).

15.   

ΔΙΑΧ. 247/2019

Για διαχείριση: Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ, Διαχειριστής: παρών

Είχε χρειαστεί κι άλλη διαχείριση λόγω του ότι είχε αποβιώσει μια εκ των κληρονόμων, συνθήκη που προκάλεσε καθυστέρηση. Επιπλέον, αναμένεται η συγκατάθεση ενός εκ των κληρονόμων, για την πώληση των ακινήτων. Τα χρέη είναι διαχειρίσιμα. Σημειώνεται ότι καταχωρίστηκαν σήμερα ενδιάμεσοι λογαριασμοί (που δεν βρίσκονται στον φάκελο του Δικαστηρίου). Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 29.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί σύμφωνα με τον νόμο (θα έχει παρέλθει η εξαμηνία), εντός της ίδιας προθεσμίας. Ο διαχειριστής, εάν χρειαστεί οτιδήποτε το Δικαστήριο, θα ειδοποιηθεί.

16.   

ΑΓΩΓΗ 409/2021

Για Ενάγουσα: Θεοχαρίδου Κ. Καλυψώ & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Αγνή Λιβέρα ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 23.03.2023 ώρα 08:30, με τις ίδιες οδηγίες που είχαν δοθεί την 06.10.2022 και επαναλήφθηκαν την 15.12.2022.

17.   

ΑΓΩΓΗ 8/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Ι. Κουκούνη για Χρ. Π. Μιτσίδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Χ. Σιαηλής

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 14.02.2023

Η ένορκη δήλωση επίδοσης της αίτησης στην Καθ’ ης η αίτηση έχει ελεγχθεί. Ενόψει του ότι η Καθ’ ης η αίτηση εκπροσωπείται, πρόκειται για αίτηση έρευνας και ο λόγος που κλητεύεται είναι γιατί είναι εξαναγκάσιμη μάρτυρας σύμφωνα με τον νόμο, πρόκειται για υπόθεση για μικρό χρέος που συζητείται και εάν δεν επέλθει εξώδικη διευθέτηση θα προσκομιστούν πρώτα ενόρκως στοιχεία, προς το παρόν, υπό το σύνολο των περιστάσεων, δεν θεωρείται αναγκαίο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της Καθ’ ης η αίτηση. Να ενημερωθεί από τον συνήγορό της, και να είναι παρούσα με την ίδια κλήση για τους σκοπούς της διαδικασίας. Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 08.06.2023 ώρα 10:30, τυχόν ένσταση/προσκόμιση των στοιχείων που χρειάζονται για εξέταση να γίνει μέχρι την 02.05.2023. Έξοδα στην πορεία.

18.   

ΕΦΕΣΗ 77/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείουσα: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους 1 και 3: καμία εμφάνιση, για Εφεσίβλητη 2: Χ. Σιαηλής, για ενδιαφερόμενο μέρος ΕΚΓ Πάφου: Α. Λεωνίδου

Ο χρόνος για την καταχώριση της ένστασης του ενδιαφερόμενου μέρους επεκτείνεται μέχρι και την 16.03.2023. Η αίτηση παραμένει για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 06.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εφεσείουσας και των Εφεσίβλητων 1, 2, 3.

19.   

ΑΓΩΓΗ 539/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Μ. Θεοδοσίου για Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, Εναγόμενος 2/ Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση ημερομηνίας 09.11.2022 για απόφαση v. 2 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η ώρα είναι 09:27. Ο Εναγόμενος 2/ Καθ’ ου η αίτηση είναι απών. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε, που έμεινε αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησης της Ενάγουσας. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα με την Εναγόμενη 1, ως η παράγραφος 7(Α)(Β) της ένορκης δήλωσης, πλέον για τα έξοδα όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Για τα έξοδα που είναι κοινά με την Εναγόμενη 1, ένα σετ εξόδων να πληρωθεί.

20.   

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 28/2023

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Σ. Σοφοκλέους για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2, 3: απόντες

Ένορκες δηλώσεις επίδοσης στους Καθ’ ων η αίτηση 1, 2 και 3 έχουν ελεγχθεί. Οι Καθ’ ων η αίτηση έχουν φωναχθεί και είναι απόντες. Η ώρα είναι 09:44. Έχω εξετάσει την αίτηση και όσα αναφέρονται στη μαρτυρία, που δεν αντικρούστηκαν, ικανοποιούμαι ότι μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα. Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Α της αίτησης. Τα έξοδα ανέρχονται στο ποσό €584,00, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €79,50 έξοδα επίδοσης.

21.   

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 29/2023

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: ΤΜ Παπαϊσιδώρου (κα) για Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2, 3: καμία εμφάνιση

Ένορκες δηλώσεις επίδοσης στους Καθ’ ων η αίτηση 1, 2 και 3 έχουν ελεγχθεί. Οι Καθ’ ων η αίτηση έχουν φωναχθεί και είναι απόντες. Η ώρα είναι 09:39. Έχω εξετάσει την αίτηση και όσα αναφέρονται στη μαρτυρία, που δεν αντικρούστηκαν, ικανοποιούμαι ότι μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα. Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Α της αίτησης. Τα έξοδα ανέρχονται στο ποσό €584,00, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €64,50 έξοδα επίδοσης.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.      

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

04.04.2023

26.04.2023

02.05.2023

Συνεχιζόμενη

2.      

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

31.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

3.      

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

22.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

4.      

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

28.04.2023

Συνεχιζόμενη

5.      

Αγωγή 1389/2015

Αμοιβή κτηματομεσίτη

05.04.2023

Συνεχιζόμενη

6.      

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

03.04.2023

Συνεχιζόμενη

7.      

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

23.03.2023

Συνεχιζόμενη

8.      

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

05.05.2023

Συνεχιζόμενη

9.      

Αγωγή 1588/2015

Συμβατική διαφορά με ακίνητο

09.05.2023

Συνεχιζόμενη

10.    

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

28.03.2023

Συνεχιζόμενη

11.    

Αγωγή 1870/2015

Εργατικό ατύχημα

04.05.2023

Συνεχιζόμενη

12.    

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

20.03.2023

Συνεχιζόμενη

13.    

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

07.04.2023

27.04.2023

Συνεχιζόμενη

14.    

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

30.03.2023

Συνεχιζόμενες

15.    

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

27.03.2023

Συνεχιζόμενη

16.    

Αγωγή 878/2016

Παράνομη κατεδάφιση

24.04.2023

Συνεχιζόμενη

17.    

Αγωγή 128/2017

Αστικά αδικήματα από δικηγόρο

29.03.2023

Συνεχιζόμενη