SIGNUP
  LOGIN

1. ΑΓΩΓΗ 1239/2009 Για Αιτητές: Χ. Χ. Ζόππος Αίτηση ημερομηνίας 16.03.2023 για άδεια εκτέλεσης Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η αίτηση.

2. ΔΙΑΧ. 247/2010 Για διαχειριστές: Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστές: απόντες Έχει ληφθεί το πιστοποιητικό θανάτου, έχει ετοιμαστεί η ένορκη δήλωση για τους τελικούς λογαριασμού, ωστόσο δεν μπόρεσε να κατατεθεί. Ο χρόνος για την καταχώριση των τελικών λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι και την 19.06.2023. Σε περίπτωση που δεν καταχωριστούν ή καταχωριστούν και δεν εγκριθούν, τότε να τεθεί η διαχείριση εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο την 26.06.2023 ώρα 08:30.

3. ΑΓΩΓΗ 3480/2010 Για Αιτητήτρια: Ο. Σουσανίδου (κα) για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 16.03.2023 για άδεια εκτέλεσης Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι με βάση όσα έχουν εκτεθεί μπορεί να δοθεί άδεια εκτέλεσης. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος Β της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα. (σημ.: το Α δεν χρειάζεται)

4. ΔΙΑΧ. 178/2014 Διαχειριστής: παρών Η περιουσία είναι χρεωμένη, αλλά δεν γίνονται ενέργειες για την εξόφληση των χρεών, και αναμένονται να ληφθούν καθαρά περιουσιακά στοιχεία. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 29.09.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί, να καταχωριστούν μέχρι τότε. Ισχύουν τα ίδια, εάν ο διαχειριστής θέλει να χρησιμοποιήσει τη διαχείριση, για να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές, έχει τη δυνατότητα.

5. ΑΓΩΓΗ 2897/2015 Για τους Ενάγοντες: Κ. Μαργαρώνης για Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Β. Καραγιαννίδης με Ι. Παπαζαχαρίας Η ακρόαση συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση της μαρτυρίας του ΜΕ1. Η αγωγή παραμένει για συνέχιση της ακρόασης την 25.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, να παρουσιαστεί η υπόλοιπη μαρτυρία της πλευράς των Εναγόντων. Εάν διευθετηθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, να ειδοποιηθεί το Δικαστήριο.

6. ΑΓΩΓΗ 282/2016 Για Ενάγουσα: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενους: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Η υπόθεση τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από ΑΕΔ κατόπιν μείωσης της αξίας της διαφοράς. Είναι εκτός του προγράμματος ακροάσεων του Δικαστηρίου, το οποίο έχει ήδη διαμορφωθεί για αυτό το δικαστικό έτος, ώστε να μην είναι εφικτή η άμεση έναρξη της ακρόασης. Η αγωγή προγραμματίζεται για ακρόαση την 18.09.2023 ώρα 10:30. Με τις ίδιες οδηγίες ακρόασης που δόθηκαν και στις υπόλοιπες υποθέσεις της ίδιας σειράς.

7. ΑΓΩΓΗ 378/2016 Για Ενάγοντες: Ε. Μαυρικίου, Μ. Μιλτιάδου, για Εναγόμενη: Χλ. Στυλιανού (κα) για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ Βάσει αλληλογραφίας (Τεκμ.Α), άδεια δίδεται η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται, χωρίς επιφύλαξη, κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

8. ΑΓΩΓΗ 267/2017 Για Ενάγουσα: Κλ. Καραμανίδης για Κλεάνθης Χ. Καραμανίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Κ. Σιαηλής Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 6(Α) του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (27.03.2023), πλέον για τα έξοδα της αγωγής και έκδοσης της απόφασης ως έχουν συμφωνηθεί στο ποσό των €2.500,00, πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα, πλέον Φ.Π.Α.. Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης για περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

9. ΔΙΑΧ. 290/2017 Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών Η διαχείριση είναι στάσιμη, χωρίς να επιδεικνύεται οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την προώθησή της. Είχαν δοθεί οδηγίες από το Δικαστήριο για την ειδοποίηση με κλήση του διαχειριστή, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής όσον αφορά την επίδοσή της. Δίδονται οδηγίες: να σταλούν ειδοποιήσεις από το Πρωτοκολλητείο στους δικηγόρους της διαχείρισης (τα στοιχεία τους αναφέρονται στην αίτηση) και στους κληρονόμους του αποβιώσαντος, στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην αίτηση, και το Πρωτοκολλητείο να ενημερώσει το Δικαστήριο κατά πόσο έχουν σταλεί δέουσες ενημερώσεις. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο, για τον σκοπό αυτό, την 19.06.2023 ώρα 08:30.

10. ΔΙΑΧ. 380/2017 Για διαχείριση: A.P. Pavlou LLC, διαχειρίστρια: απούσα Έχουν καταχωριστεί τελικοί λογαριασμοί την 16.03.2023. Εκκρεμεί αγωγή της οποίας γίνονται προσπάθειες διευθέτησης. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 29.09.2023. Τελικοί λογαριασμοί, κι αν δεν είναι εφικτό ενδιάμεσοι λογαριασμοί εξαμηνίας, να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως.

11. ΑΓΩΓΗ 448/2018 Για Ενάγουσα: καμία εμφάνιση, για Εναγόμενο 1: Θ. Χαραλάμπους (για) Α. Παπαχαραλάμπους, για Εναγόμενη 2: Παπασάββα Ε. (κα) για Χρ. Τριανταφυλλίδης

Η ώρα είναι 09:23. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμφάνιση για την Ενάγουσα. Οι Εναγόμενοι 1 και 2 ζητούν απόρριψη της αγωγής. Η αγωγή απορρίπτεται λόγω παράλειψης προώθησής της από την Ενάγουσα, με έξοδα εναντίον της Ενάγουσας και προς όφελος των Εναγόμενων 1 και 2, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

12. ΑΓΩΓΗ 1037/2019 Για Ενάγουσα: Α. Γ. Ζύμπηλος, για Εναγόμενη: καμία εμφάνιση Η ώρα είναι 10:00. Δεν υπάρχει εμφάνιση της Εναγόμενης. Ένορκη δήλωση απόδειξης σημειώνεται ως Τεκμήριο Α. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε, που έμεινε αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησης της Ενάγουσας. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 8 της ένορκης δήλωσης.

13. ΑΓΩΓΗ 1099/2019 Για την Ενάγουσα: Χρ. Χατζηλοΐζου για Χρήστος Χατζηλοΐζου ΔΕΠΕ, για την Εναγόμενη: Γ. Χ. Σιαηλής Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενο της απόφασης διαβιβάζεται στους δικηγόρους των διαδίκων ηλεκτρονικά. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €890,00, πλέον τόκος προς 9% ετησίως από την 16.03.2019 μέχρι εξόφλησης, πλέον για τα έξοδα της αγωγής, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από όσα συνομολογούνται και το σύνολο της αποδεκτής μαρτυρίας, σε συνάρτηση και με όσα διαλαμβάνει το Μέρος ΧΙΙΙ του Κεφ. 149, η συμφωνία για την επισκευή του οχήματος συνάφθηκε μεταξύ της Ενάγουσας και της Εναγόμενης, δια του ΜΥ1 (Αντώνη), αλλά ως φανερού αντιπροσώπου της Εναγόμενης, και για λογαριασμό της Εναγόμενης, ως αντιπροσωπευόμενης (με γνώση του ΜΥ2, Κυριάκου)· για πράξη (επισκευή έκτακτης βλάβης κατά την οδήγηση) που, κατά λογική ακολουθία, εμπίπτει εντός της πληρεξουσιότητας της οδήγησης του οχήματος. Δηλαδή, ο οδηγός ενός οχήματος (εν προκειμένω φορτηγού) που κρίνει ότι το οδηγούμενο από αυτόν όχημα χρειάζεται άμεση επισκευή, για να εξακολουθήσει την οδήγησή του, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι, ασκώντας τέτοια κρίση, ενεργεί εκτός της πληρεξουσιότητάς του σε σχέση με την οδήγηση του οχήματος, πόσω μάλλον όταν έχει ευρύτερες εξουσίες «διαχείρισης» του οχήματος, όπως αναφέρθηκε από τους μάρτυρες της Εναγόμενης, ώστε (όπως είναι τα γεγονότα) και να μην το επιστρέφει μία ημέρα στην εταιρεία στην οποία ανήκει (γιατί το πήρε για επισκευή), να μην τίθεται ζήτημα. Ακόμα, όμως, κι αν θεωρούνταν εκτός πληρεξουσιότητας η επισκευή έκτακτης βλάβης από τον εξουσιοδοτημένο οδηγό, περιλαμβανομένης της βλάβης στη βαλβίδα ώστε να χάνεται αέρας, με τη συμπεριφορά της, η Εναγόμενη, ενέκρινε σιωπηρά την επισκευή, και δεν την αποκήρυξε με οποιονδήποτε τρόπο έναντι στον τρίτο, δηλαδή την Ενάγουσα, κατά τρόπο που να μην δεσμεύεται στην εκτέλεσή της. Υπό το σύνολο των περιστάσεων, δεσμεύεται η Εναγόμενη, ώστε η Ενάγουσα να μπορεί να διεκδικεί την

πληρωμή του τιμολογίου από την ίδια. Οι εργασίες επισκευής στο όχημα και ύψος της απαίτησης δεν αμφισβητήθηκαν.

14. ΑΓΩΓΗ 367/2020 Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Π. Χατζηπαναγιώτου Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2018 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 11.03.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

15. ΑΓΩΓΗ 537/2020 Για εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσα: Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενη: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου κατόπιν κλήσης για οδηγίες της εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσας αναφορικά με την ανταπαίτηση, που είναι η μόνη που προωθείται. Δίδονται οδηγίες: η εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσας και η εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 19.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

16. ΑΓΩΓΗ 707/2020 Για την Ενάγουσα: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για τους Εναγόμενους: Ενρ. Γ. Γεωργιάδου (κα) Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της διαβιβάζεται ηλεκτρονικά στους δικηγόρους των διαδίκων. Για τους λόγους που εξηγούνται, εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €1.075,03, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον (ακολουθώντας τον κανόνα σε σχέση με τα έξοδα) για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

17. ΑΓΩΓΗ 728/2020 Για την Ενάγουσα: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για τις Εναγόμενες: Ενρ. Γ. Γεωργιάδου (κα) Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της διαβιβάζεται ηλεκτρονικά στους δικηγόρους των διαδίκων. Για τους λόγους που εξηγούνται, εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €2.192,09, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον (ακολουθώντας τον κανόνα σε σχέση με τα έξοδα) για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

18. ΑΓΩΓΗ 877/2020 Για την Ενάγουσα: Παπαλουκάς για Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, Εναγόμενος: προσωπικά

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενό της, εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου, για το ποσό των €315,00, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον (ακολουθώντας τον κανόνα σε σχέση με τα έξοδα) για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας με τον Εναγόμενο στον φάκελο της υπόθεσης, για να τον ειδοποιήσει για την έκδοση της απόφασης και την απαγγελία της σήμερα. Η απόφαση απαγγέλλεται στην απουσία του Εναγόμενου. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: Η απόφαση του Δικαστηρίου να κοινοποιηθεί στον Εναγόμενο, στα στοιχεία τα οποία ο Εναγόμενος έδωσε στο Πρωτοκολλητείο, κατά την εμφάνισή του.

19. ΑΓΩΓΗ 1380/2021 Για Ενάγουσα: Soteroula Stavri-Socratous & Co LLC, για Εναγόμενη: Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου ΔΕΠΕ Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 19.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

20. ΕΤΑΙΡΕΙΑ 39/2021 Για Αιτήτρια: Σ. Σοφοκλέους για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Μ. Λιώτης για Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ Άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης. Τα έξοδα έχουν διευθετηθεί. Δήλωση: η Αιτήτρια δεν θα επανέλθει με νέα αίτηση εκκαθάρισης εντός 6 μηνών από σήμερα.

21. ΑΓΩΓΗ 717/2021 Για την Ενάγουσα: ΑΛ Κυπριανού (κα) για Michael Kyprianou & Co LLC, για τον Εναγόμενο: Π. Μαρίνος Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενο της απόφασης διαβιβάζεται στους δικηγόρους των διαδίκων ηλεκτρονικά. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, επειδή η Ενάγουσα δεν έχει αποδείξει επιτυχώς την αξίωσή της εναντίον του Εναγόμενου, η αγωγή της δεν μπορεί να επιτύχει και γι’ αυτό απορρίπτεται. Τα έξοδα, ακολουθώντας τον κανόνα σε σχέση με τα έξοδα, επιδικάζονται υπέρ του Εναγόμενου και εναντίον της Ενάγουσας, όπως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.

22. ΑΓΩΓΗ 249/2022 I-JUSTICE Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Soteroula Stavri-Socratous & Co LLC Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 19.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

23. ΑΓΩΓΗ 658/2022 I-JUSTICE Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 3-9/Καθ’ ων η αίτηση: Α. Παπαγεωργίου Αίτηση ημερομηνίας 30.11.2022 για απόφαση v. 3-9 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Βάσει της επικοινωνίας, άδεια δίδεται η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, χωρίς έξοδα. Βάσει της επικοινωνίας, άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα. Τα έξοδα έχουν διευθετηθεί.

24. ΑΓΩΓΗ 869/2022 I-JUSTICE Βάσει επιστολής, η αγωγή εναντίον όλων των Εναγόμενων αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα.

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Α/Α Υπόθεση Αντικείμενο Δικάσιμος Σχόλια

1. Αγωγή 308/2015 Τροχαίο ατύχημα 04.04.2023 26.04.2023 02.05.2023 Συνεχιζόμενη

2. Αγωγή 577/2015 Συμβατική διαφορά 31.03.2023 Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

3. Αγωγή 689/2015 Τραπεζικό χρέος 10.05.2023 Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

4. Αγωγή 728/2015 Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο 28.04.2023 Συνεχιζόμενη

5. Αγωγή 1389/2015 Αμοιβή κτηματομεσίτη 05.04.2023 Συνεχιζόμενη

6. Αγωγή 1427/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 03.04.2023 Συνεχιζόμενη

7. Αγωγή 1547/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 19.05.2023 Συνεχιζόμενη

8. Αγωγή 1580/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 05.05.2023 Συνεχιζόμενη

9. Αγωγή 1588/2015 Συμβατική διαφορά με ακίνητο 09.05.2023 Συνεχιζόμενη

10. Αγωγή 1629/2015 Παράνομη κατάσχεση 08.05.2023

11. Αγωγή 1677/2015 Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ 28.03.2023 Συνεχιζόμενη

12. Αγωγή 1870/2015 Εργατικό ατύχημα 04.05.2023 Συνεχιζόμενη

13. Αγωγή 2069/2015 Οχληρία/επέμβαση 12.05.2023 Συνεχιζόμενη

14. Αγωγή 2159/2015 Εργατικό ατύχημα 07.04.2023 27.04.2023 Συνεχιζόμενη

15. Αγωγή 2129/2015 Ασφαλιστική αποζημίωση 26.05.2023 Συνεχιζόμενη

16. Αγωγή 2379/2015 Αγωγή 2378/2015 Κοινόχρηστα 30.03.2023 Συνεχιζόμενες

17. Αγωγή 2857/2015 Κοινόχρηστα 25.05.2023 Συνεχιζόμενη

18. Αγωγή 878/2016 Παράνομη κατεδάφιση 24.04.2023 Συνεχιζόμενη

19. Αγωγή 128/2017 Αστικά αδικήματα από δικηγόρο 29.03.2023 Συνεχιζόμενη