SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

ΔΙΑΧ. 280/2009

Για διαχείριση: Ε. Μαυρικίου, διαχειριστής: παρών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 20.11.2023 ώρα 08:30. Τυχόν αίτηση, να γίνει στο ενδιάμεσο. Ο διαχειριστής, εάν χρειαστεί, να μπορεί να είναι παρών.

ΔΙΑΧ. 107/2011

Για διαχείριση: Stelios A. Stylianou & Co LLC, διαχειριστής: παρών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 20.11.2023 ώρα 08:30. Εάν προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί. Οι δικηγόροι της διαχείρισης μπορούν, αν κρίνουν ότι βοηθά τη διαδικασία, με σκοπό την ολοκλήρωση της διαχείρισης, να κλητεύσουν οποιοδήποτε πρόσωπο ή λειτουργό οποιασδήποτε Αρχής, για να εμφανιστεί στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία ελέγχου, για να γίνει προσπάθεια αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων που υπάρχουν και που εμποδίζουν την ολοκλήρωση της διαχείρισης (ή προκειμένου να αποφευχθεί αγωγή, που θα ήταν χρονοβόρα και με κόστος) ή εάν υπάρχει ζήτημα που μπορεί να επιλυθεί στο πλαίσιο του άρθρου 53.

ΔΙΑΧ. 127/2013

Για τη διαχείριση: Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: παρών (ηλεκτρονικά)

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 30.06.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου.

ΑΓΩΓΗ 927/2013

Για Αιτήτρια: Aristi Korakidou-Makridou LLC

Αίτηση ημερομηνίας 01.03.2023 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Με βάση την αλληλογραφία, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, χωρίς έξοδα.

ΑΓΩΓΗ 929/2013

Για Αιτήτρια: Aristi Korakidou-Makridou LLC

Αίτηση ημερομηνίας 01.03.2023 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Με βάση την αλληλογραφία, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, χωρίς έξοδα.

ΔΙΑΧ. 179/2015

Για τη διαχείριση: Ρ. Δημητρίου, διαχειριστές: απόντες

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχουν λογαριασμοί περιουσίας από το 2019. Πρέπει να καταχωριστούν. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 30.06.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί και εάν χρειάζεται συμπληρωματική απογραφή, να καταχωριστούν το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Οι δικηγόροι της διαχείρισης, εάν θεωρούν ότι θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση της διαχείρισης, μπορούν να κλητεύουν οποιοδήποτε πρόσωπο, στο πλαίσιο ελέγχου της διαχείρισης, για να επιλυθούν τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν.

ΔΙΑΧ. 258/2015

Για τη διαχείριση: καμία εμφάνιση (P. Kourides & Co LLC), διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Η διαχείριση τέθηκε εκτός πινακίου την 07.04.2022, για 1 χρόνο, και σήμερα είναι ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο. Δεν υπάρχει εμφάνιση. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 30.06.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: να ειδοποιηθούν οι δικηγόροι της διαχείρισης να εμφανιστούν.

ΑΓΩΓΗ 577/2015

Για Ενάγουσα: Γ. Σιαηλής, για Εναγόμενη: Θ. Δρυμιώτου (κα) για Κ. Σιαηλής

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού μέχρι 28.04.2023 ώρα 10:30. Ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 1197/2015

Για Αιτήτρια: Αλ. Χριστοδούλου (κα) για Κ.Ν. Μιχαήλ ΔΕΠΕ

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 27.06.2022

Βάσει της αλληλογραφίας, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης, ως μη επιδοθείσα.

ΑΓΩΓΗ 2134/2015

Για Ενάγουσα: Μ. Κάιζερ (κα) για G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Ρ. Δημητρίου (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου κατόπιν μείωσης της αξίας της διαφοράς. Δεν δημιουργείται αναρμοδιότητα με βάση τον Ν.14/60, όταν μειώνεται η αξία μιας διαφοράς, υπόθεσης που καταχωρίζεται σε ΑΕΔ ή σε ΠΕΔ (για να δικαιολογείται παραπομπή). Απλώς, και το ΕΔ έχει τη δυνατότητα να της επιληφθεί με βάση τον ίδιο νόμο. Η προσθήκη υπόθεσης του 2015 (αυτής και άλλων, με τον ίδιο τρόπο) στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σε αυτό το χρονικό στάδιο, καθιστά την άμεση εκδίκασή της ανέφικτη, εφόσον υπάρχουν ήδη αρκετές ξεκινημένες αγωγές του 2015 που καταλαμβάνουν τον άμεσο χρόνο του Δικαστηρίου μέχρι και το τέλος του δικαστικού έτους. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 03.10.2023 ώρα 08:30.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 3 δικασίμους. Την 03.10.2023 να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας για την απαίτηση.
  2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 30 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 2159/2015

Για τον Ενάγοντα: Κ. Ερωτοκρίτου, Α. Φακοντή (κα) για Ε. Ερωτοκρίτου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Κ. Σέργη για Κενδέας Α. Σέργη ΔΕΠΕ

Σε εξέλιξη ακροαματική διαδικασία.

ΔΙΑΧ. 419/2016

Για τη διαχείριση: Στ. Ευθυβούλου (κα) για Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 25.10.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να μπορεί να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής, αν χρειαστεί.

ΑΓΩΓΗ 729/2016

Για Ενάγουσα: Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κ. Χ. Σιαηλής

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 30.06.2023 ώρα 08:30. Εάν διευθετηθεί νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί.

ΑΓΩΓΗ 777/2016

Για Ενάγοντες: Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 05.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις οδηγίες που δόθηκαν την 13.01.2023.

ΔΙΑΧ. 379/2017

Για τη διαχείριση: Β. Δελιμπαλτίδου (κα) για Ανδρέας Θ. Σοφοκλέους ΔΕΠΕ, εκτελεστής: απών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να μπορεί να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής.

ΑΓΩΓΗ 589/2017

Για Ενάγοντα: Μ. Φοίβου για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ν. Κων/νου για Αργεντούλα Ιωάννου ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 30.06.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες. Θα γίνει ουσιαστική μνεία. Να συζητηθεί, σε κάθε περίπτωση, για τα τεχνικά σημεία της διαφοράς, εάν θα ήταν βολικότερο, να γίνει κάποια άλλη διευθέτηση (π.χ. παραπομπή). Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1288/2017

Για Ενάγοντα: αποβιώσας, για Εναγόμενη: Χρ. Κων/νου (κα) για Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 06.04.2023 για υποκατάσταση αποβιώσαντος

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι, υπό τις περιστάσεις, μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα, με ανάλογη διαμόρφωση, και σχετικές θεραπείες:

Εκδίδονται:

(α) Διάταγμα που επιτρέπει τη συνέχιση της διαδικασίας της αγωγής, μεταξύ της ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ) ως διαχειρίστριας της περιουσίας του αποβιώσαντος Ενάγοντος, και της Εναγόμενης.

(β) Διάταγμα με βάση το οποίο η ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ), από την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος διατάγματος, καθίσταται η Ενάγουσα στην αγωγή, υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ), προς υποκατάσταση του ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ).

(γ) Διάταγμα όπως όλα τα δικόγραφα και έγγραφα που θα καταχωριστούν ή θα εκδοθούν στην αγωγή από την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος διατάγματος και μετά αναγράφουν στον τίτλο τους ως όνομα στη θέση Ενάγουσας την «ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ) ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ)».

(δ) Διάταγμα που επιτρέπει την ανάληψη του κόστους ή οφέλους της διαδικασίας της αγωγής αυτής, που δημιουργήθηκε από τον αποβιώσαντα Ενάγοντα μέχρι την έκδοση του παρόντος διατάγματος, (ab initio) από την ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ) ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧ (ΑΔΤ ΧΧΧ), δηλαδή από τη διαχείριση.

Τα έξοδα της αίτησης αυτής επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης και εναντίον της Ενάγουσας, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

Ενόψει της έκδοσης των διαταγμάτων με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται κάποια τροποποίηση υφιστάμενου δικογράφου ή εγγράφου.

Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (έλεγχο της προώθησής της) την 30.06.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση παράλειψης της Ενάγουσας να εμφανιστεί στη διαδικασία κατά την ορισμένη ημέρα και ώρα, η αγωγή δυνατόν να απορριφθεί, με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης και εναντίον της Ενάγουσας (διαχείρισης).

Δίδονται οδηγίες: Η πλευρά της Εναγόμενης να επιδώσει το παρόν διάταγμα στην Ενάγουσα.

ΔΙΑΧ. 127/2018

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών

Η διαχείριση ήταν για περιορισμένο σκοπό, για την ολοκλήρωση αγωγής που ακόμα εκκρεμεί. Ο ρόλος του Δικαστηρίου στις διαχειρίσεις είναι ελεγκτικός (supervisory). Δεν έχει νόημα να τίθεται η διαχείριση ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο, μέχρι την ολοκλήρωση του περιορισμένου σκοπού, ή και να καταχωρίζονται εξαμηνιαίοι λογαριασμοί περιουσίας. Ο διαχειριστής περιορισμένου σκοπού δεν διαχειρίζεται περιουσία με εγγύηση της περιουσίας του, προς όφελος κληρονόμων, για διανομή. Η διαχείριση μένει εκτός πινακίου, μέχρι την ολοκλήρωση του περιορισμένου σκοπού. Όταν ολοκληρωθεί η αγωγή, ο διαχειριστής περιορισμένου σκοπού να ενημερώσει τον Πρωτοκολλητή. Τότε, ο Πρωτοκολλητής να προχωρήσει ανάλογα.

ΔΙΑΧ. 128/2018

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση (Σ. Στέφου Σάββα), διαχειριστής: απών

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχουν τελικοί λογαριασμοί. Είχε αναφερθεί πως ήταν θέμα ημερών να καταχωριστούν. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 30.06.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τελικοί λογαριασμοί προς έγκριση στον Πρωτοκολλητή, ο διαχειριστής να κλητευθεί για να είναι παρών στο Δικαστήριο. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Χωρίς έξοδα διαχείρισης ή δικηγορικά έξοδα σήμερα.

ΑΓΩΓΗ 1227/2018

Για Ενάγουσα: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Α. Πολυδώρου

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε τραπεζικό χρέος. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2018 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 20.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 20.10.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 1297/2018

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 21.03.2023 για απόφαση ν. 1 λόγω μη εμφάνισης

Στον φάκελο του Δικαστηρίου, δεν υπάρχει ένορκη δήλωση αναφορικά με την επίδοση της αγωγής στην Εναγόμενη 1 σύμφωνα με το διάταγμα ημερομηνίας 22.11.2022, τα στοιχεία που να φαίνεται η αποστολή, κ.λπ.. Η αίτηση παραμένει για περαιτέρω απόδειξη για την Εναγόμενη 1 την 12.05.2023 ώρα 08:30. Συμπληρωματική ένορκη δήλωση (αναφορικά με την επίδοση), να καταχωριστεί το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως.

ΔΙΑΧ. 67/2019

Για διαχείριση: Μ. Σατολιά για Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να μπορεί να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής, αν ζητηθεί.

ΔΙΑΧ. 189/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών

Η διαχείριση είναι για περιορισμένο σκοπό, για την ολοκλήρωση αγωγής. Ο διαχειριστής περιορισμένου σκοπού ανέφερε στον Πρωτοκολλητή πως εκπληρώθηκε ο περιορισμένος σκοπός. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου το παραχωρητήριο περιορισμένου σκοπού παύει να ισχύει από σήμερα (07.04.2023). Η διαχείριση θεωρείται πως έχει ολοκληρωθεί την 07.04.2023.

ΔΙΑΧ. 380/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, για την κληρονόμο: Κ. Κων/νου (κα) για Χριστόδουλος Βασιλειάδης & Σία ΔΕΠΕ, εκτελέστρια/διαχειρίστρια: απούσα

Η διαχείριση δεν εκπροσωπείται και η εκτελέστρια/διαχειρίστρια δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί και να ειδοποιηθεί από το Δικαστήριο, καθότι είναι άγνωστη στη δοθείσα διεύθυνση της. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: να ειδοποιηθεί το δικηγορικό γραφείο Christodoulos G. Vassiliades & Co LLC, που με βάση επιστολή ημερομηνία 03.12.2021 εκπροσωπεί την θυγατέρα του αποβιώσαντος, να εμφανιστούν κατά την ημερομηνία και ώρα ελέγχου της διαχείρισης, που δεν προωθείται, ή και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αιτηθούν την αντικατάσταση/παύση της διαχειρίστριας. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο, για τον σκοπό αυτό, την 30.06.2023 ώρα 08:30.

ΔΙΑΧ. 388/2019

Για διαχείριση: κα Σ. Δίγκα (κα) για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να μπορεί να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής, αν ζητηθεί.

ΔΙΑΧ. 449/2019

Για διαχείριση: Φ. Γεωργίου, διαχειρίστρια: απούσα

Αναμένονταν μόνον η μεταβίβαση ακινήτου. Εάν εκκρεμούν δικαστικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση, θα πρέπει να αναφερθούν σε συμπληρωματική απογραφή. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και η διαχειρίστρια να είναι παρούσα στο Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 708/2020

Για Ενάγουσα: Ν. Μάντης για Mantis & Athinodorou LLC, για Εναγόμενους: Χ. Καλογήρου για Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ

Βάσει της αλληλογραφίας, εκδίδεται εκ συμφώνου διάταγμα ως η παράγραφος 19(Δ) του παρακλητικού της τροποποιημένης έκθεσης απαίτησης της Ενάγουσας, με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου 2 όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Η αγωγή εναντίον του Εναγόμενου 1 παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 30.06.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ενέργειες για απόσυρση κ.λπ., ας γίνουν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

ΑΓΩΓΗ 1288/2020

Για Ενάγουσα: Ν. Τσιαπαλής, για Εναγόμενο 1: Γ. Παπασάββα, για Εναγόμενη 2: Κ.Π. Δημητριάδης, για Τριτοδιάδικο: καμία εμφάνιση

Η Ενάγουσα, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει τη γραπτή μαρτυρία της. Ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τη δική τους γραπτή μαρτυρία εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 22.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης 2.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 18/2021

Για Απαιτητή: Ηλίας Γ. Ευθυμίου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: ΓΕ

Η παραπομπή ορίζεται για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 30.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 700/2021

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Κ. Σταύρου

Αίτηση ημερομηνίας 14.03.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης του Εναγόμενου επεκτείνεται μέχρι και την 16.06.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 29.06.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1049/2021

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 18.03.2022, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 47/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτητή/αιτητή: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή/καθ’ ης η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 13.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης επεκτείνεται μέχρι και την 16.06.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 30.06.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 48/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτητή/αιτητή: Ρ. Ροδοσθένους, Α. Χαραλαμπίδου, για Απαλλοτριούσα Αρχή/καθ’ ης η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 13.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης επεκτείνεται μέχρι και την 16.06.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 30.06.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 49/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτητή/αιτητή: Α. Χαραλαμπίδου, για Απαλλοτριούσα Αρχή/καθ’ ης η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 15.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης επεκτείνεται μέχρι και την 16.06.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 30.06.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 170/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενους 1, 2, 3/Καθ’ ων η αίτηση: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 4/Καθ’ ου η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΝΥ

Αίτηση Ενάγοντος ημερομηνίας 05.04.2022 για ενδιάμεση θεραπεία

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες (έλεγχο της προώθησής της) την 10.05.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να γίνουν τυχόν διαβήματα σε σχέση με την εκπροσώπηση των Εναγόντων. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εναγόμενων

ΑΓΩΓΗ 259/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα: Α. Χριστοδούλου για Ν. Τσιαπαλής, για Εναγόμενη: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 30.06.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση που δεν επέλθει εξώδικη διευθέτηση, μέχρι να υπάρξει συμμόρφωση της Εναγόμενης με τις υφιστάμενες οδηγίες. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Ενάγοντος.

ΑΓΩΓΗ 327/2022

I-JUSTICE

Για Αιτητές: Χρίστος & Αντιγόνη Κων/νου Γαβριηλίδη ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Γ. Σιαηλής

Αίτηση ημερομηνίας 07.03.2023 για παραμερισμό απόφασης

Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 30.06.2023 ώρα 08:30. Ένσταση να καταχωριστεί μέχρι και την 02.06.2023. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 507/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Χ. Σιαηλής για Γ. Σιαηλής, για Εναγόμενο: Βαλέρκου για Έλενα Μαλά & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Εναγόμενου αναφορικά με την ανταπαίτησή του. Οι οδηγίες που δόθηκαν ισχύουν κοινά για την απαίτηση και την ανταπαίτηση: η Ενάγουσα και ο Εναγόμενος, μέχρι την 08.05.2023, να   καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και/ή τυχόν συπληρωματική) για την απαίτηση και την ανταπαίτηση, και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή είναι ήδη ορισμένη για Οδηγίες την 08.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1059/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Μ. Φοίβου για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1/Καθ’ ης η αίτηση: καμία εμφάνιση

Αίτηση ημερομηνίας 07.03.2023 για απόφαση v. 1 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η ώρα είναι 10:30. Δεν υπάρχει εμφάνιση για την Εναγόμενη 1. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 18.05.2023 ώρα 08:30 (εκτός εάν καταχωρίσει ΕΥ μέχρι τότε). Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

ΔΙΑΧ. 8/2023

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενα πρόσωπα: καμία εμφάνιση

Η ώρα είναι 10:32. Δεν υπάρχει εμφάνιση για οποιονδήποτε από τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα. Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι μπορούν να εκδοθούν τα αιτούμενα διατάγματα. Εκδίδονται διατάγματα ως οι παράγραφοι 1 και 2 της αίτησης. Τα έξοδα της αίτησης, θα καθοριστούν από το Δικαστήριο την 10.04.2023, να είναι έξοδα διαχείρισης.

ΑΓΩΓΗ 28/2023

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ειρ. Χρ. Πουλλά

Αίτηση ημερομηνίας 13.03.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Έχω εξετάσει την ένορκη δήλωση επίδοσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο και η επίδοση είναι νομότυπη. Στον ηλεκτρονικό φάκελο δεν υπάρχει εμφάνιση του Εναγόμενου και παρήλθε η προθεσμία εμφάνισης. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Ενάγουσα, η οποία είναι αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησής της.

Εκδίδεται αναγνωριστική απόφαση ως η παράγραφος 9(Α) της ένορκης δήλωσης.

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου απαγορεύεται στον Εναγόμενο ή στους αντιπροσώπους και/ή εκπροσώπους και/ή υπαλλήλους και/ή εργοδοτούμενους και/ή έλκοντες από αυτούς δικαίωμα να επεμβαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στο ακίνητο που περιγράφεται στην παράγραφο 9(Β) της ένορκης δήλωσης.

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου διατάσσεται ο Εναγόμενος, εντός 7 ημερών από την επίδοση σε αυτόν του παρόντος διατάγματος, να παραδώσει στην Ενάγουσα ελεύθερη την κατοχή του ακινήτου που περιγράφεται στην παράγραφο 9(Β) της ένορκης δήλωσης.

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €2.395,00, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον για τα έξοδα της αγωγής που καθορίζονται από το Δικαστήριο στο ποσό των €1.115,00, πλέον τα έξοδα επίδοσης.

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου διατάσσεται ο Εναγόμενος να καταβάλλει στην Ενάγουσα το ποσό των €300,00 μηνιαίως, αρχίζοντας από την 01.02.2023, και ακολούθως την 1η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, μέχρι την παράδοση της ελεύθερης κατοχής του ακινήτου στην Ενάγουσα.

(σημ.: δεν προσκομίστηκε μαρτυρία για οποιαδήποτε άλλη ζημιά, και ήδη επιδικάστηκε αποζημίωση που καλύπτει την απώλεια χρήσης, και δεν είναι περίπτωση στην οποία μπορεί να επιδικαστεί οποιαδήποτε πρόσθετη αποζημίωση).

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

 

 

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.      

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

26.04.2023

02.05.2023

Συνεχιζόμενη

2.      

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

ΧΧΧ

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

3.      

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

10.05.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

4.      

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

28.04.2023

Συνεχιζόμενη

5.      

Αγωγή 1389/2015

Αμοιβή κτηματομεσίτη

11.05.2023

Συνεχιζόμενη

6.      

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

17.05.2023

24.05.2023

Συνεχιζόμενη

7.      

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

19.05.2023

Συνεχιζόμενη

8.      

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

05.05.2023

Συνεχιζόμενη

9.      

Αγωγή 1588/2015

Συμβατική διαφορά με ακίνητο

09.05.2023

Συνεχιζόμενη

10.    

Αγωγή 1629/2015

Παράνομη κατάσχεση

08.05.2023

 

11.    

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

29.05.2023

Συνεχιζόμενη

12.    

Αγωγή 1870/2015

Εργατικό ατύχημα

04.05.2023

Συνεχιζόμενη

13.    

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

12.05.2023

Συνεχιζόμενη

14.    

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

07.04.2023

27.04.2023

Συνεχιζόμενη

15.    

Αγωγή 2129/2015

Ασφαλιστική αποζημίωση

26.05.2023

Συνεχιζόμενη

16.    

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

03.05.2023

Συνεχιζόμενες

17.    

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

25.05.2023

Συνεχιζόμενη

18.    

Αγωγή 878/2016

Παράνομη κατεδάφιση

24.04.2023

Συνεχιζόμενη