SIGNUP
  LOGIN

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΧΡ. ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ, Ε.Δ. ΤΗΝ 30.10.2023

---

Α/α ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

1. ΑΓΩΓΗ 1759/2015 Για Ενάγοντες: Μ. Κάιζερ (κα) για G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Ρ. Δημητρίου (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ Έγγραφο με τις δηλώσεις των πλευρών κατατίθεται και σημειώνεται ως Έγγραφο Α. Βάσει αυτού: Άδεια δίδεται, η απαίτηση των Εναγόντων 1 και 2 εναντίον της Εναγόμενης 1 αποσύρεται και απορρίπτεται, χωρίς έξοδα, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναφορικά με την απαίτηση αυτή ακυρώνονται. Στο πλαίσιο της ανταπαίτησης της Εναγόμενης 1, εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον των Εναγόντων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως οι παράγραφοι 2 και 3 του Εγγράφου Α. Βάσει του παραδεκτού γεγονότος ότι το πωλητήριο έγγραφο που αναφέρεται στην παράγραφο 1 του Εγγράφου Α είναι σε ισχύ, εκδίδεται αναγνωριστική απόφαση ως η παράγραφος 1 του Εγγράφου Α. Η δήλωση των δύο πλευρών στην τελευταία παράγραφο του Εγγράφου Α καθίσταται Κανόνας Δικαστηρίου (Rule of Court).

2. ΑΓΩΓΗ 1861/2015 Για Ενάγοντα: Π. Ευθυμίου και Χρ. Σιμιλλίδης, για Εναγόμενο: Β. Δελιμπαλτίδου και Κ. Χ’ Θεοδοσίου για Λ. Γεωργίου Για τους λόγους που εξηγούνται στο πρακτικό, η αγωγή προγραμματίζεται για Ακρόαση (για να αρχίσει) την 30.11.2023 ώρα 10:30. Εκείνη την ημέρα, να ακουστεί ο διαχειριστής της περιουσίας του Ενάγοντος και ο αστυνομικός. Με τα επί του παρόντος δεδομένα, υπολογίζονται συνολικά 4 δικάσιμοι. Δεν είναι εφικτό να δεσμευτεί άλλη ημερομηνία, λόγω της φύσης της μαρτυρίας (ιατρική) και της προσπάθειας που θα μεσολαβήσει για να περιοριστεί. Αμφότερες οι πλευρές

ανέφεραν πως δεν χρειάζονται περαιτέρω οδηγίες για έγγραφα, κ.λπ.. Οι χρόνοι προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς. Ο αστυνομικός να είναι παρών με την ίδια κλήση/ημερομίσθιο. Έξοδα στην πορεία.

3. ΑΓΩΓΗ 1681/2016 Για Ενάγοντα: Χρ. Κων/νου (κα) για Κρίτων Π. Παπαλοΐζου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Εβ. Πουλλά Αμφότερες οι πλευρές συμφωνούν και δηλώνουν ότι επιθυμούν η αγωγή να εκδικαστεί ως ταχείας εκδίκασης. Δίδονται οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει τη γραπτή μαρτυρία του, (β) ακολούθως, ο Εναγόμενος να καταχωρίσει τη δική του γραπτή μαρτυρία εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 31.01.2024 ώρα 08:30, για να εξεταστεί τυχόν ανάγκη αντεξέτασης. Έξοδα στην πορεία.

4. ΑΓΩΓΗ 335/2018 Για Ενάγουσα: Σ. Τόκα (κα) για Αντώνης Τόκας & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Θεόδωρος Μ. Ιωαννίδης & Σία ΔΕΠΕ Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Αφορά σε τροχαίο ατύχημα. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν υποθέσεις που προηγούνται χρονικά, και καταλαμβάνουν τον άμεσο χρόνο, της ίδιας φύσης, με αποτέλεσα να μην υπάρχει χρόνος παρουσίασης της μαρτυρίας της υπόθεσης αυτής σήμερα. Είχε αναφερθεί, μέσω της στενογράφου, πως θα απαντούσε το Δικαστήριο σε αναζήτηση σχετικής ένδειξης σε email, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν κατέστη εφικτό. Από το υλικό της προδικασίας, φαίνεται πως δεν εξετάστηκε η Ενάγουσα από ιατρό της επιλογής της Εναγόμενης 2, εφόσον δεν αποκαλύπτεται ιατρική μαρτυρία. Επειδή η πλευρά της Ενάγουσας αποκαλύπτει 8 μάρτυρες σε σχέση με τα ιατρικά θέματα, να αναφερθεί εάν υπάρχει περιθώριο περιορισμού αυτής της μαρτυρίας. Επίσης, κατά πόσο θα αμφισβητηθεί η έκθεση του εξεταστή του ατυχήματος (Αστ. 1142) και οι μηνιαίες απολαβές που είναι δηλωμένες στις κοινωνικές ασφαλίσεις. Όπως είναι κατανοητό, για τη ζημιά στο όχημα υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις, ωστόσο το ποσό αυτό είναι περιορισμένο στο σύνολο της απαίτησης. Επειδή υπάρχει περιθώριο περιορισμού των επιδίκων θεμάτων, η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 05.02.2024 ώρα 08:30. Οι δικηγόροι είναι από άλλες πόλεις, και στις δύο πλευρές, είναι κατανοητή ενδεχόμενη δυσκολία, αλλά η ανάγκη της υπόθεσης είναι να γίνει εμφάνιση με φυσική παρουσία (δικηγόρων που να γνωρίζουν την υπόθεση), για την ανάλογη μνεία και για οδηγίες ακρόασης. Έξοδα στην πορεία.

5. ΑΓΩΓΗ 1283/2018 Για Ενάγοντες: Ορφανίδης, Χριστοφίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ε. & Μ. Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Αφορά σε απαίτηση από πρόσωπο που φέρεται ως οργανισμός συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Υπάρχει σειρά υποθέσεων ίδιας φύσης ενώπιον του Δικαστηρίου, μέρος της μαρτυρίας των οποίων παρουσιάζεται εκ πρώτης όψεως με ομοιότητες (π.χ. ποιοι είναι οι Ενάγοντες, τρόπος λειτουργίας τους, δίκαιο που τους διέπει κ.λπ.), κατά τρόπο που αφενός πρέπει να διευκρινιστεί η έκταση αυτών των υποθέσεων (πόσες είναι) αφετέρου ενδεχομένως να πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεκδικαστούν όλες αυτές οι απαιτήσεις ή να υπάρξει άλλος χειρισμός (π.χ. μια να είναι οδηγός για άλλες). Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 26.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, είναι ορισμένη και η αγωγή 1053/2018 και η αγωγή 1007/2018 και η αγωγή 775/2019 ίδιας φύσης. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, για σκοπούς μνείας και οδηγιών ακρόασης. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν τότε.

6. ΑΓΩΓΗ 185/2019 Για Ενάγοντα: Χρ. Τιμοθέου για Χ. Τιμοθέου & Λ. Νεοφύτου, για Εναγόμενο: Ειρ. Θεοχάρους (κα) για Σωτήρης Αργυρού & Συνεταίροι ΔΕΠΕ Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε επίθεση, υπάρχουν απαιτήσεις vice versa. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου, σήμερα και στον άμεσο χρόνο, υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις που ακούγονται λόγω της χρονικής τους σειράς και καταλαμβάνουν τον διαθέσιμο χρόνο, με αποτέλεσμα η παρουσίαση της μαρτυρίας της υπόθεσης αυτής να χρήζει επαναπρογραμματισμού. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 02.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Οδηγίες ακρόασης 1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 02.10.2024, να παρουσιαστεί η μαρτυρία των 1 και 2 στον κατάλογο μαρτύρων του Ενάγοντος (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας. 2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν

οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη. 5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. 6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

7. ΔΙΑΧ. 421/2019 Για τη διαχείριση: Ζ. Φαχιρίδου Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 29.03.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί. Η διαχειρίστρια να μπορεί να είναι παρούσα, αν ζητηθεί.

8. ΔΙΑΧ. 465/2019 Για τη διαχείριση: Χ. Καλογήρου, διαχειριστής: παρών (ηλεκτρονικά) Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 30.10.2024 ώρα 08:30 (σημ.: μακρινή ημερομηνία, για να μην έρθει ξανά ο φάκελος, εφόσον δεν υπάρχει περιπλοκή και είναι προς ολοκλήρωση). Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και διαχειριστής να είναι παρών.

9. ΑΓΩΓΗ 319/2020 Για Ενάγουσα: Χρ. Κων/νου (κα) για G. Hadjineophytou & Co LLC, για Εναγόμενους: Ρ. Δημητρίου (κα) για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ Άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα, κάθε πλευρά τα έξοδά της. Προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται. Η ημερομηνία 14.06.2024 ακυρώνεται.

10. ΑΓΩΓΗ 1131/2020 Για Ενάγουσα: Chrysses Demetriades & Co LLC, για Εναγόμενο 3: Constantinos Kalavas LLC Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση για τον Εναγόμενο 3.

Αφορά σε τραπεζικό χρέος. Για τους Εναγόμενους 1 και 2 υπάρχει δικαστική απόφαση. Βάσει όσων έχουν αναφερθεί στην ηλεκτρονική επικοινωνία, η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 05.02.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

11. ΕΦΕΣΗ 5/2021 Για Εφεσείουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Κώστας Κ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητη/Αιτήτρια: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου Αίτηση ημερομηνίας 22.09.2023 για αντεξέταση Η αίτηση και η Έφεση παραμένουν για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 05.02.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

12. ΓΕΝ.ΑΙΤ. 77/2022 Για Εφεσείουσα: Κ. Πανάγος για Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους 1 και 3: καμία εμφάνιση, για Εφεσίβλητη 2: Χ. Σιαηλής, για ενδιαφερόμενο μέρος ΕΚΓ Πάφου: Καούρος Π και Μπέη Μ. Απόφαση επιφυλάσσεται.

13. ΓΕΝ.ΑΙΤ. 257/2022 Για Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2, 3: Ρ. Ροδοσθένους, για Καθ’ ων η αίτηση 4, 5, 6, 7, 8: καμία εμφάνιση Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 05.02.2024 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση, να καταχωριστεί μέχρι την 22.12.2023 ώρα 12:00. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Αιτήτριας. Οι προϋποθέσεις θα εξεταστούν κοινά για όλους τους Καθ’ ων η αίτηση.

14. ΑΓΩΓΗ 527/2022 Για Ενάγοντα: Σ. Κλεάνθους, για Εναγόμενο: Μ. Κάιζερ Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 30.10.2024 ώρα 08:30, για τον προγραμματισμό της ακρόασης της υπόθεσης (σημ.: δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης νωρίτερα). Έξοδα στην πορεία.

15. ΑΓΩΓΗ 753/2022 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Μ. Καραγιαννίδου (κα) Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Χ. Σιαηλής Αίτηση ημερομηνίας 21.03.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

16. ΑΓΩΓΗ 757/2022 Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 30.10.2024 ώρα 08:30, για τον προγραμματισμό της ακρόασης της υπόθεσης (σημ.: δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης νωρίτερα). Έξοδα στην πορεία.

17. ΑΓΩΓΗ 1051/2022 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 15.09.2023 για απόφαση εναντίον όλων των Εναγόμενων λόγω μη εμφάνισης Στον ηλεκτρονικό φάκελο εξακολουθεί να μην υπάρχει εμφάνιση των Εναγόμενων. Έχει εξεταστεί η μαρτυρία που έχει προσκομιστεί από την Ενάγουσα, που έμεινε αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησής της. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1, 2, 3 και 4, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως η παράγραφος 7 της ένορκης δήλωσης.

18. ΓΕΝ.ΑΙΤ. 17/2023 Για τον Αιτητή: Θ. Σέας για Ι. Φράγκος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, η αίτηση απορρίπτεται. Καμία διαταγή για έξοδα.

19. ΑΓΩΓΗ 193/2023 Για την Ενάγουσα/Αιτήτρια: Λ. Μούζουρου (κα) για Μούζουρου & Νεοφύτου ΔΕΠΕ, για τον Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Σ. Χατζηνεοφύτου (κα) για G. Hadjineophytou & Co LLC Αίτηση ημερομηνίας 07.03.2023 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 07.03.2023 Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου το προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 07.03.2023 καθίσταται απόλυτο, ως έχει εκδοθεί την 07.03.2023, και ισχύει οριστικά μέχρι την τελική εκδίκαση της αγωγής ή νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Προστίθεται ρητά η διευκρίνιση πως: το παρόν διάταγμα δεν επηρεάζει οποιαδήποτε διαδικασία ήθελε κινήσει ο Εναγόμενος ως η αρμόδια αρχή με βάση οποιονδήποτε νόμο, ούτε τη δικαιοδοσία αρμόδιου Δικαστηρίου να εκδώσει διάταγμα κατεδάφισης τυχόν παράνομων κατασκευών. Τα έξοδα της αίτησης και της διαδικασίας αυτής να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής της Ενάγουσας, αλλά να μην είναι σε καμία περίπτωση εναντίον της.

20. ΔΙΑΧ. 415/2023 Για Αιτητή: αυτοπροσώπως Ειδοποίηση της αίτησης θα πρέπει να δημοσιευθεί σύμφωνα με τον διαδικαστικό κανονισμό 5. Δίδονται οδηγίες για

δημοσίευση, στην Επίσημη Εφημερίδα, σε 1 παγκύπριας καθημερινής κυκλοφορίας ελληνόφωνη και σε 1 παγκύπριας καθημερινής κυκλοφορίας αγγλόφωνη. Σύμφωνα με τον αιτητή, δεν υπάρχει φόρος κληρονομιάς πληρωτέος στη Δημοκρατία. Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 20.11.2023 ώρα 08:30. Να γίνουν οι δημοσιεύσεις το αργότερο μέχρι την 13.11.2023.

21. ΑΓΩΓΗ 457/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ν. Δημοσθένους για Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων αίτηση: αυτοπροσώπως Αίτηση ημερομηνίας 21.09.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Ο χρόνος για την καταχώριση των Εκθέσεων Υπεράσπισης των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 27.10.2023 και οι Εκθέσεις Υπεράσπισης που καταχωρίστηκαν την 27.10.2023 θεωρούνται εμπρόθεσμες. Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

22. ΑΓΩΓΗ 581/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Δρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση: μη επιδοθείσα (Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ) Αίτηση ημερομηνίας 13.10.2023 για συμπληρωματική ΕΔ Ήδη το Δικαστήριο προχώρησε με ακρόαση της κυρίως αίτησης και επιφύλαξε απόφαση. Η αίτηση για συμπληρωματική ΕΔ απορρίπτεται. Ενόψει του ότι δεν επιδόθηκε, καμία διαταγή για έξοδα.

23. ΑΓΩΓΗ 593/2023 Για Ενάγοντα/Αιτητή: Σ. Κλεάνθους (κα) Αίτηση ημερομηνίας 11.10.2023 για υποκατάστατη επίδοση Α. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η υποκατάστατη επίδοση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στην Εναγόμενη εταιρεία, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους: (α) με άφεσή του ή θυροκόλλησή του στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εναγόμενης, και (β) με ταχυδρομική αποστολή του, με απλό ταχυδρομείο, στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εναγόμενης, και (γ) δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Α της αίτησης. Β. Ο χρόνος εμφάνισης της Εναγόμενης στην αγωγή καθορίζεται στις 15 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης με

τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους. Γ. Σε περίπτωση παράλειψης της Εναγόμενης να εμφανιστεί στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία της και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στην Εναγόμενη, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτήν, εάν χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε από τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους. Δ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον της Εναγόμενης.

24. ΑΓΩΓΗ 791/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 12.10.2023 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας Α. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στον Εναγόμενο 1. Β. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο 1 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, ως η παράγραφος Β της αίτησης (με τη διαγραφή της φράσης «και/ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο … … εύλογο», στην όγδοη και ένατη γραμμή). Γ. Ο χρόνος εμφάνισης του Εναγόμενου 1 στην αγωγή καθορίζεται στις 45 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτόν με τον καθορισμένο στο παρόν διάταγμα τρόπο. Δ. Σε περίπτωση παράλειψης του Εναγόμενου 1 να εμφανιστεί στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία του, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στον Εναγόμενο 1, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτόν, εάν αποστέλλεται με απλό ταχυδρομείο στην τελευταία γνωστή του διεύθυνση. Ε. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον του Εναγόμενου 1.

25. ΑΓΩΓΗ 805/2023 Για τον Ενάγοντα: Χ. Ζόππος Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση (καθορισμός αποζημιώσεων). Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, Α. Εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €4.000,00, πλέον νόμιμος τόκος ετησίως, από την 30.06.2023 μέχρι εξόφλησης.

Β. Εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €62,00, πλέον νόμιμος τόκος ετησίως, από την καταχώριση της αγωγής μέχρι εξόφλησης. Γ. Εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για τα έξοδα της αγωγής και της έκδοσης απόφασης όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

26. ΑΓΩΓΗ 925/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Α. Χριστοδούλου (κα) για Κ.Ν. Μιχαήλ ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 19.09.2023 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €3.714,32, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον για το ποσό των €1.065,00 έξοδα της αγωγής και της αίτησης για έκδοση απόφασης, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €16,50 έξοδα επίδοσης.

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Υπόθεση Αντικείμενο Δικάσιμος Σχόλια

1. Αγωγή 411/2015 Συμβατική διαφορά 02.11.2023 Συνεχιζόμενη

2. Αγωγή 1200/2015 ΧΧΧ 01.11.2023 Πρέπει να περατωθεί

3. Αγωγή 1251/2015 ΧΧΧ ΧΧΧ Πρέπει να περατωθεί

4. Αγωγή 1352/2015 Ατύχημα σε χώρο 16.11.2023 Συνεχιζόμενη

5. Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018 ΑΗΚ 23.11.2023 Συνεχιζόμενη

6. Αγωγή 1663/2015 Συμβατική διαφορά (AP) 10.11.2023 15.11.2023 17.11.2023 Συνεχιζόμενη

7. Αγωγή 1801/2015 Επέμβαση/οχληρία 08.11.2023 Συνεχιζόμενη

8. Αγωγή 1912/2015 ΑΗΚ 03.11.2023 Συνεχιζόμενη

9. Αγωγή 2131/2015

10. Αγωγή 2136/2015

11. Αγωγή 2275/2015 Συμβατική διαφορά (AP) 21.11.2023 Συνεχιζόμενες

12. Αγωγή 2290/2015 Τροχαίο ατύχημα 20.11.2023 Συνεχιζόμενη

13. Αγωγή 2818/2015 Ενοίκια 28.11.2023 Συνεχιζόμενη

14. Αγωγή 473/2016 Κοινόχρηστα 31.10.2023 Συνεχιζόμενη

15. Αγωγή 3641/2013 Αίτηση έρευνας 05.12.2023 Συνεχιζόμενη

---

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. [για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]