SIGNUP
  LOGIN

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΧΡ. ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ, Ε.Δ. ΤΗΝ 31.10.2023

Α/α

ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

ΔΙΑΧ. 1/2012

Για τη διαχείριση: Ε. Χειμώνας, διαχειρίστρια: παρούσα

Εκκρεμεί αγωγή, που προκαλεί καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαχείρισης. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 31.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρούσα στο Δικαστήριο η διαχειρίστρια. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: Να κλητεύσει αρμόδιο λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, να είναι παρών στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία ελέγχου, για να εξηγήσει το ζήτημα που εκκρεμεί σε σχέση με τις κοινωνικές ασφαλίσεις.

ΔΙΑΧ. 39/2012

Για τη διαχείριση: Ο. Σουσανίδου (κα) Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστές: παρών μόνον ο ένας εκ των διαχειριστών

Χρειάζονται δύο διαχειριστές, γιατί υπάρχει ανήλικο πρόσωπο, ο ένας διαμένει στο εξωτερικό. Η καταχώριση προσωρινών λογαριασμών και η συμμόρφωση με τις σχετικές οδηγίες του Δικαστηρίου είναι θέμα νομιμότητας. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 06.03.2024 ώρα 08:30. Αίτηση για αντικατάσταση του εντός εκ των διαχειριστών, που βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, σε σχέση με την καταχώριση ενδιάμεσων λογαριασμών (οι τελευταίοι χρονολογούνται το 2020), εάν χρειάζεται, ή εισήγηση του προσώπου που προτίθενται να αναλάβει τη διαχείριση σε αντικατάστασή του, να γίνει στο μεσοδιάστημα, κι αν είναι δυνατόν, να οριστεί την ίδια ημερομηνία. 

ΔΙΑΧ. 11/2013

Για τη διαχείριση: Χρ. Λαζάρου (κα) για Ε. Μυριάνθους, διαχειρίστρια: απούσα

Εκκρεμεί αγωγή, που προκαλεί καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαχείρισης. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 31.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρούσα στο Δικαστήριο η διαχειρίστρια.

ΔΙΑΧ. 129/2015

Για τη διαχείριση: Χρ. Χριστοφή, εκτελέστρια/διαχειρίστρια: παρούσα, για την Αιτήτρια: Ευτύχιος Πίτρος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για την Καθ’ ης η αίτηση: Α. Πολυδώρου

Αίτηση ημερομηνίας 23.11.2023 για παύση/αντικατάσταση της διαχειρίστριας

Η απόφαση επιφυλάσσεται

Διαχείριση

Ακυρώνεται το ένταλμα σύλληψης. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 06.02.2024 ώρα 08:30, εν αναμονή της εξέλιξης της αίτησης.  

ΔΙΑΧ. 135/2015

Για τη διαχείριση: Η. Ευθυμίου, διαχειριστής: παρών

Υπάρχει πρόβλημα με το απαλλακτικό από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασπρογιάς. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 31.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής. Στο ενδιάμεσο, εάν χρειαστεί, να καταχωριστεί τυχόν αναγκαία αίτηση, για οδηγίες, σχετικά με το πρόβλημα με το απαλλακτικό, εάν δεν ξεπεραστεί. 

ΔΙΑΧ. 349/2015

Για τη διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών

Δεν εγκρίθηκαν οι λογαριασμοί διαχείρισης, δεν εμφανίζεται ο διαχειριστής, το Δικαστήριο δεν είναι εφικτό να δώσει οδηγίες αναφορικά με τη διαχείριση, υπό τις περιστάσεις, εφόσον δεν υπάρχει οποιοσδήποτε να τις παραλάβει. Ο διαχειριστής θα έπρεπε να εμφανιστεί στο Δικαστήριο, κατά την ημερομηνία που είχε οριστεί η διαχείριση. Δόθηκε χρόνος για να ενημερωθεί αναλόγως ή να μεσολαβήσει διορθωτική κίνηση. Δεν έγινε. Η ώρα είναι 13:03. Ο διαχειριστής είναι απών και σήμερα. Εφόσον η παρουσία του είναι αναγκαία, για σκοπούς προώθησης της διαχείρισης, εκδίδεται ένταλμα σύλληψης του. Όταν εκτελεστεί, τότε να τεθεί ο φάκελος ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο και οδηγίες.

ΑΓΩΓΗ 1519/2015

Για Ενάγουσα / εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενη: Μ. Κάιζερ (κα) για G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1 / εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσα: Ρ. Δημητρίου (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, Ενάγουσα: απούσα

Ηλεκτρονική επικοινωνία σημειώνεται ως Τεκμήριο Α. Στη σελίδα 5, αναφέρεται ικανοποιητικά η πρόθεση απόσυρσης. Δίδεται η άδεια στους δικηγόρους της Ενάγουσας να αποσυρθούν από την εκπροσώπησή της. Η Ενάγουσα είναι απούσα. Η ώρα είναι 09:22. Η απαίτηση της Ενάγουσας εναντίον της Εναγόμενης 1 απορρίπτεται, λόγω μη προώθησης της, με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Ένορκη δήλωση απόδειξης σημειώνεται ως Τεκμήριο Β. Έχει εξεταστεί η μαρτυρία που προσκομίστηκε, που είναι αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της ανταπαίτησης της Εναγόμενης 1. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας για το ποσό των €11.000,00, πλέον τόκος προς 9% ετησίως από την 01.10.2010 μέχρι εξόφλησης, πλέον για τα έξοδα της ανταπαίτησης, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Εκδίδονται δηλωτικές αποφάσεις ως η παράγραφος 34(α)(ε) της ανταπαίτησης.

ΑΓΩΓΗ 1942/2015

Για Ενάγοντες 1 και 2 / εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους: Χρ. Σάββα για Μιχαηλίδης & Παντελή Συνεταίροι ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1 / εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσα: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Η αγωγή ήταν ορισμένη για Ακρόαση την 10.10.2023. Είχε οριστεί εκείνη την ημέρα, για να αρχίσει, σύμφωνα με οδηγίες που είχαν δοθεί από την 11.04.2023. Είχαν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες ακρόασης, λαμβάνοντας υπόψη πως οι Ενάγοντες ήταν στο εξωτερικό όταν η υπόθεση τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, και προκειμένου να δοθεί και όλος ο απαραίτητος χρόνος στους Ενάγοντες για να παρουσιάσουν τη μαρτυρία τους. Σημειώνεται πως ο προγραμματισμός της ακρόασης για την 10.10.2023 είχε γίνει με ανάλογη συνεννόηση μεταξύ του Δικαστηρίου και των δικηγόρων τόσο των Εναγόντων 1 και 2 όσο και της Εναγόμενης 1. Την 10.10.2023, δεν υπήρχε ετοιμότητα των Εναγόντων να παρουσιάσουν μαρτυρία, λόγος για τον οποίο οι δικηγόροι τους ζήτησαν άδεια να αποσυρθούν από την εκπροσώπησή τους, θεωρώντας ότι έτσι θα κερδηθεί χρόνος. Τέτοια άδεια δεν μπορούσε να δοθεί, για τον λόγο ότι δεν προσκομίστηκε οποιοδήποτε στοιχείο, που να δείχνει την κοινοποίηση τέτοιας πρόθεσης στους Ενάγοντες, οι οποίοι κατά την 10.10.2023, ενώ η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση, ήταν απόντες. Το Δικαστήριο, δίδοντας μια ακόμα ευκαιρία στους Ενάγοντες, δεν απέρριψε την αγωγή τους την 10.10.2023, και κράτησε την απαίτησή τους σε εκκρεμότητα, για να προωθηθεί σήμερα, νοείται, με παρουσίαση της μαρτυρίας τους, που το Δικαστήριο αναμένει να ακούσει. Τυχόν ζητήματα εκπροσώπησης, δεν θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν αυτή την πορεία. Σήμερα, καταχωρίστηκε ειδοποίηση αλλαγής των δικηγόρων των Εναγόντων, οι οποίοι, και πάλι, δεν είναι σε θέση να προσκομίσουν οποιαδήποτε μαρτυρία των Εναγόντων, για την προώθηση της απαίτησής τους. Ζητήθηκε περαιτέρω χρόνος από τους δικηγόρους των Εναγόντων, γιατί μόλις ανέλαβαν την εκπροσώπησή τους, ωστόσο, όταν την ανέλαβαν, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι προηγήθηκε η προαναφερόμενη διαδικασία, και ότι το Δικαστήριο σήμερα ανέμενε την προώθηση της απαίτησης των Εναγόντων, με την παρουσίαση της μαρτυρίας τους, ή ακόμα και οποιουδήποτε μέρους της μαρτυρίας τους. Κάτι τέτοιο, ούτε σήμερα γίνεται και γίνεται επίκληση της δίκαιης δίκης. Σε κάθε περίπτωση, το Δικαστήριο τηρεί τη διαδικασία με γνώμονα τη δίκαιη δίκη, λόγος για τον οποίο δεν αναιρεί προηγούμενες αποφάσεις του, ούτε επιδεικνύει εύνοια προς τους Ενάγοντες, εις βάρος της Εναγόμενης 1. Δόθηκε ήδη η δυνατότητα παρουσίασης της υπόθεσης των Εναγόντων, που οι ίδιοι δεν χρησιμοποίησαν. Ενόψει της μη προώθησης της απαίτησης των Εναγόντων σήμερα, που η υπόθεση είναι ορισμένη για τον σκοπό αυτό, η απαίτηση των Εναγόντων 1 και 2 εναντίον της Εναγόμενης 1 απορρίπτεται λόγω παράλειψης προώθησής της.

Παρουσιάστηκε μαρτυρία από πλευράς Εναγόμενης 1/εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσας αναφορικά με την ανταπαίτηση. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκε και κατατέθηκε γραπτή ένορκη δήλωση μαζί με τα έγγραφα τα οποία αναφέρεται, που είναι ανάλογα αριθμημένα. Η πλευρά των Εναγόντων/εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενων 1 και 2 ανέφερε πως δεν επιθυμεί να αντεξετάσει τον μάρτυρα. Δεν υπήρξε πρόσθετη επιχειρηματολογία των δικηγόρων. Το Δικαστήριο προχώρησε και εξέτασε τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Εναγόμενη 1, που έμεινε αναντίλεκτη, και βάσει αυτής, έκρινε πως επαρκεί για την απόδειξη της ανταπαίτησης της Εναγόμενης 1. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον των Εναγόντων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €12.364,03, πλέον τόκος προς 9% ετησίως, από την 01.11.2010 μέχρι εξόφλησης. Βάσει των δηλώσεων των γεγονότων που δεν αμφισβητήθηκαν, εκδίδονται αναγνωριστικές αποφάσεις ως οι παράγραφοι 34(α) και (ε) της ανταπαίτησης της Εναγόμενης 1. Τα έξοδα, εφόσον δεν υποδείχθηκε λόγος απόκλισης, επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον των Εναγόντων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 473/2016

Για Ενάγουσα: Αντώνης Βαφέας & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Κ. Δημητρίου

Η ακρόαση συνεχίστηκε με τη μαρτυρία της ΜΕ1. Η αγωγή ορίζεται για συνέχιση της ακρόασης, για την παρουσίαση λογιστή/λογίστριας της Ενάγουσας (ΜΕ2), που θα είναι ο τελευταίος μάρτυρας της πλευράς της Ενάγουσας, και για την παρουσίαση και τυχόν μαρτυρίας της Εναγόμενης την 01.12.2023 ώρα 10:30. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης, να δοθεί στην άλλη πλευρά τουλάχιστον μια καθαρή ημέρα προηγουμένως. Εάν στο μεταξύ επιτευχθεί εξώδικη διευθέτηση, να ενημερωθεί το Δικαστήριο, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 549/2016

Για Ενάγοντες 1 και 2 / εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους: καμία εμφάνιση, για Εναγόμενη 1/εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσα/: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Ένορκη δήλωση απόδειξης της ανταπαίτησης σημειώνεται ως Τεκμήριο Α. Έχει εξεταστεί η μαρτυρία που προσκομίστηκε, που είναι αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της υπόθεσης της Εναγόμενης 1 εναντίον των Εναγόντων 1 και 2. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Εναγόμενη 1 και εναντίον των Εναγόντων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως η παράγραφος 20(β)(γ) της ένορκης δήλωσης, πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Εκδίδονται δηλωτικές αποφάσεις ως η παράγραφος 20(α)(στ) της ένορκης δήλωσης.

ΑΓΩΓΗ 751/2016

Για Ενάγουσα: καμία εμφάνιση (Μ. Σάββα), για Εναγόμενη 1: υπάρχει απόφαση, για Εναγόμενο 2: Χρίστος Γεωργιάδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για τραπεζικά χρέη. Δεν λήφθηκε επικοινωνία ούτε εμφάνιση υπάρχει με φυσική παρουσία από πλευράς Ενάγουσας. Σε ηλεκτρονική επικοινωνία των δικηγόρων του Εναγόμενου 2 δεν λήφθηκε απάντηση. Προς αποκλεισμό λάθους, ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο μέχρι την 01.11.2023 ώρα 10:30, για έλεγχο της προώθησης της αγωγής.

ΑΓΩΓΗ 801/2017

Για Ενάγουσα: Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Γ. Παπασάββα

Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 01.07.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

  1. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 1-2 δικασίμους. Την 01.07.2024, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. 
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 1/2018

Για Απαιτήτρια: Α. Νεοφύτου (κα) για A. Neophytou & Co LLC, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Καουρος για ΓΕ

Η παρ/μπή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 05.06.2024 ώρα 10:30 (ημερομηνία που είναι ορισμένη και άλλη υπόθεση). Οι εκτιμητές να είναι παρόντες. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1347/2018

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 16.09.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν την 03.05.2023.

ΔΙΑΧ. 265/2019

Για τη διαχείριση: Σ. Δίγκα (κα) Ν. Παπαθεοχάρους, διαχειριστής: απών

Εκκρεμούσε διαδικασία, για να προχωρήσει η διανομή του ακινήτου, που απορρίφθηκε, γίνονται προσπάθειες. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 29.03.2024 ώρα 08:30 τυχόν ενδιάμεσοι λογαριασμοί μέχρι τότε.   

ΑΓΩΓΗ 887/2019

Για Ενάγουσα: Ε. & Μ. Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ

Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 07.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης

  1. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 07.10.2024, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. 
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 1257/2019

Για Ενάγουσα: Μ. Πιερή (κα) για Στυλιανός Ν. Χριστοφόρου & Συνεργάτες, για Εναγόμενη: Κ. Μαραβελάκη (κα) για Ν. Παπαθεοχάρους & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, διάδικοι: απόντες

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 01.12.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης,  ας εκδικαστεί με ταχεία διαδικασία, η απαίτηση είναι για €3.048,83. Έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 23/2021

Για Απαιτητή: Β. Ευθυμίου για Ηλίας Γ. Ευθυμίου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ

Βάσει της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ του Απαιτητή και εναντίον της Απαλλοτριούσας Αρχής για το ποσό των €17.400,00, πλέον τόκος προς 3% ετησίως από την 10.05.2019 μέχρι εξόφλησης, πλέον εκτιμητικά έξοδα €850,00, πλέον Φ.Π.Α., πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (31.10.2023), πλέον δικηγορικά έξοδα όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Το ποσό της απαίτησης να πληρωθεί απευθείας στον Απαιτητή, το ποσό των εκτιμητικών εξόδων απευθείας στους εκτιμητές του Απαιτητή και το ποσό των δικηγορικών εξόδων απευθείας στους δικηγόρους του Απαιτητή. Με την πληρωμή των ως άνω ποσών, το μέρος του ακινήτου το οποίο έχει απαλλοτριωθεί, με αριθμό εγγραφής 7822, Φ./Σχ.51/13, Τεμάχιο 250, στη Μαραθούντα, να μεταβιβαστεί επ’ ονόματι της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 29/2021

Για Απαιτητή: Ηλίας Γ. Ευθυμίου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ

Η παρ/μπή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 06.02.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 7/2022

Για Απαιτητή: Λ. Παπάλουκα για Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ

Η παρ/μπή ορίζεται για Ακρόαση την 31.10.2024 ώρα 10:30. Οι εκτιμητές να είναι παρόντες. Έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 45/2022

Για Απαιτήτρια/Αιτήτρια: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.02.2024 ώρα 08:30.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 47/2022

Για Απαιτητή/Αιτητή: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.02.2024 ώρα 08:30.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 49/2022

Για Απαιτήτρια/Αιτήτρια: Α. Χαραλαμπίδη, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 06.02.2024 ώρα 08:30.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 53/2022

Για Απαιτητή/Αιτητή: Α. Χαραλαμπίδη, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.02.2024 ώρα 08:30.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 55/2022

Για Απαιτήτρια/Αιτήτρια: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 25.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή είναι ήδη ορισμένη για ακρόαση.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 65/2022

Για Απαιτήτρια/Αιτήτρια: Α. Χαραλαμπίδη, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή είναι ήδη ορισμένη.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 67/2022

Για Απαιτητή/Αιτητή: Α. Χαραλαμπίδη, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 06.02.2024 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία.

ΠΑΡ/ΜΠΗ 69/2022

Για Απαιτητή/Αιτητή: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2023 για τροποποίηση

Εκ συμφώνου εκδίδονται διατάγματα ως η αίτηση. Τροποποιημένη Έκθεση Απαίτησης να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένη Έκθεση Υπεράσπισης να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 20 ημερών. Τυχόν τροποποιημένη Απάντηση στην Υπεράσπιση εντός περαιτέρω 10 ημερών. Οι προθεσμίες μπορούν να διαφοροποιηθούν με συμφωνία των δύο πλευρών. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της παρ/μπής. Η παρ/μπή είναι ήδη ορισμένη για ακρόαση.

ΑΓΩΓΗ 1013/2022

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Σ. Μιχαήλ (κα) για Στέλλα Μιχαήλ & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση:καμία εμφάνιση(Λ. Κεσίδης)

Αίτηση ημερομηνίας 11.08.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η ώρα είναι 13:34. Προς αποκλεισμό λάθους, να προσκομιστεί ΕΔ επίδοσης της αίτησης, που παραμένει για εξέταση την 10.11.2023 ώρα 08:30.

ΑΓΩΓΗ 1015/2022

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Σ. Μιχαήλ (κα) για Στέλλα Μιχαήλ & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση:καμία εμφάνιση(Λ. Κεσίδης)

Αίτηση ημερομηνίας 11.08.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η ώρα είναι 13:34. Προς αποκλεισμό λάθους, να προσκομιστεί ΕΔ επίδοσης της αίτησης, που παραμένει για εξέταση την 10.11.2023 ώρα 08:30.

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 253/2023

Για Αιτήτρια: Καλλής & Καλλής ΔΕΠΕ

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η υποκατάστατη επίδοση ως οι παράγραφοι Α και Β της αίτησης με τη διαγραφή, σε κάθε μία, της φράσης «δια της ανάρτησης … … Κύπρος», στις τρεις τελευταίες γραμμές, και την αντικατάστασή της, σε κάθε μία, με την φράση: «με όλους τους ακόλουθους τρόπους επίδοσης:

(α) με άφεση του ή θυροκόλληση στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εναγόμενης στην οδό Φώτη Πίττα 1, Ryaki, Έμπα, 8250, Έμπα, Πάφος, και

(β) με ταχυδρομική αποστολή, με απλό ταχυδρομείο, στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εναγόμενης, στην οδό Φώτη Πίττα 1, Ryaki, Έμπα, 8250, Έμπα, Πάφος.»

ΑΓΩΓΗ 419/2023

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Παναγιώτου

Αίτηση ημερομηνίας 14.09.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης ως οι παράγραφοι 13(Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

ΑΓΩΓΗ 1029/2023

Για τον Ενάγοντα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη & Σία ΔΕΠΕ

Επιλαμβάνομαι της υπόθεσης σήμερα κατόπιν αιτήματος του Ενάγοντος. Βάσει όσων αναφέρθηκαν στην επικοινωνία, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα.

ΑΓΩΓΗ 1031/2023

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Αχ. Χ’Κυριάκου (κα) για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 11.10.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον του Εναγόμενου ως η παράγραφος 19(Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

 
 

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

  1. Αγωγή 411/2015

Συμβατική διαφορά

02.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 1200/2015

ΧΧΧ

01.11.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1. Αγωγή 1251/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1. Αγωγή 1352/2015

Ατύχημα σε χώρο

16.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018

ΑΗΚ

23.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 1663/2015

Συμβατική διαφορά (AP)

10.11.2023

15.11.2023

17.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 1801/2015

Επέμβαση/οχληρία

08.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 1912/2015

ΑΗΚ

03.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 2131/2015
  1. Αγωγή 2136/2015
  1. Αγωγή 2275/2015

Συμβατική διαφορά (AP)

21.11.2023

Συνεχιζόμενες

  1. Αγωγή 2290/2015

Τροχαίο ατύχημα

20.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 2818/2015

Ενοίκια

28.11.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 473/2016

Κοινόχρηστα

01.12.2023

Συνεχιζόμενη

  1. Αγωγή 3641/2013

Αίτηση έρευνας

05.12.2023

Συνεχιζόμενη

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737

e-mail: echristofidou@dc.judicial.gov.cy

[για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: cmiddleton@dc.judicial.gov.cy]