SIGNUP
  LOGIN

Με αθρόα συμμετοχή δικηγόρων, λειτουργών συμμόρφωσης και στελεχών εταιρειών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το εκπαιδευτικό σεμινάριο «AML – Critical Considerations», το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Εποπτικού Ελέγχου και Συμμόρφωσης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) με ομιλητή και εκπαιδευτή τον κ. Γιάννο Πεττεμερίδη.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν κομβικές θεματικές: Introduction & Governance, Risk Assessment & Suspicious Reporting, Identification & Verification, Economic Profile & Transactions Monitoring, Case Studies, των οποίων η μελέτη έχει ιδιαίτερη πρακτική σημασία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο πεδίο της διαχείρισης των θεμάτων της κανονιστικής συμμόρφωσης.

Η Εκπρόσωπος Τύπου και Μέλος του ΔΣ ΠΔΣ κα. Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, χαιρετίζοντας την έναρξη του συνεδρίου υπογράμμισε την προτεραιότητα του ΠΔΣ και του Τμήματος Εποπτικού Ελέγχου για συνεχή επιμόρφωση των εποπτευομένων του.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο ΠΔΣ, ως αρμόδια εποπτική αρχή, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για την υιοθέτηση όλων των καλών πρακτικών και κορυφαίων εργαλείων άσκησης εποπτείας.
«Η επένδυση στην εξειδικευμένη γνώση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον είναι επιβεβλημένη, ούτως ώστε να δρούμε προληπτικά προστατεύοντας τον κάθε δικηγόρο, το δικηγορικό γραφείο, τη νομική και επαγγελματική κοινότητα στην ολότητα της και εντέλει, την ίδια μας τη χώρα, ώστε να μπορεί να θεωρείται ως πόλος έλξης νόμιμων επενδύσεων και ως ένα βιώσιμο κέντρο υπηρεσιών», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα επαναληφθεί στη Λεμεσό στις 19/7/23 και μοριοδοτείται με 5 μη πιστοποιημένες μονάδες CPDs.
❗Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

s.jpg

ss.jpg

sss.jpg