SIGNUP
  LOGIN

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΠΚ) συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις από προσοντούχους επαγγελματίες για εισδοχή στα προγράμματα που αρχίζουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΠΚ κατέχει από το 2012 τη διεθνή διαπίστευση EFMD για την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών του και έχει λάβει την τη μέγιστη βαθμολογία σε όλα τα πεδία αξιολόγησης του φορέα πιστοποίησης ποιότητας (Δ.Ι.Π.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Παράλληλα, η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΠΚ έχει πρόσφατα λάβει την κορυφαία διαπίστευση ποιότητας AACSB για όλα τα προγράμματα σπουδών της και συγκαταλέγεται πλέον στην ελίτ των προγραμμάτων Διοίκησης παγκοσμίως που κατέχουν την διαπίστευση του ομώνυμου φορέα, ενώ αποτελεί τη μόνη Σχολή Διοίκησης σε Κύπρο και Ελλάδα που κατέχει τη σχετική διαπίστευση.

To Πρόγραμμα ΜΒΑ προσφέρει και φέτος αριθμό υποτροφιών υπό τη μορφή μειώσεων στα δίδακτρα. Επιπλέον, το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες συνολικής αξίας €30.000 σε άτομα που θα υποβάλουν αίτηση και θα γίνουν αποδεκτά στο Πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο 2023. Οι υποτροφίες απονέμονται στη βάση ανταγωνιστικών κριτηρίων.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://www.ucy.ac.cy/mba/

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 22 893600/30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..