ΠΡΟΣ: ΥΠΟΧΡΕΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟ: ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Θέμα: Ηλεκτρονική διαδικασία του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου (Π.Δ.Σ.) σχετικά με την συμπλήρωση Ερωτηματολογίου για το ΞΠΧ & ΧΤ για το έτος 2021

Αγαπητά Μέλη,

Ο ΠΔΣ, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της πληροφόρησης που αποσπάται μέσω της αναθεωρημένης  ηλεκτρονικής διαδικασίας για συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου για το ΞΠΧ & ΧΤ αναφορικά με την κατηγοριοποίηση των εποπτευόμενων μελών του, αποφάσισε όπως δοθεί νέα παράταση προθεσμίας για την συμπλήρωση και υποβολή του.

Η νέα προθεσμία καθορίζετε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 και υπενθυμίζετε ότι η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του συστήματος Amlex365 (βλπ ανακοίνωση ΕΔΩ).

Η διαδικασία αφορά την περίοδο 01/01/2021 – 31/12/2021.

Υπόχρεα οντότητα η οποία έχει ήδη υποβάλει επιτυχώς το/α ερωτηματολόγιο/α έχει την δυνατότητα διόρθωσης ή/και προσθήκης πληροφορίων. Οντότητες οι οποίες έχουν ήδη ενημερώσει τον ΠΔΣ πως επιθυμούν να προβούν σε αλλαγές μετά την προηγούμενη προθεσμία υποβολής παρακαλούνται όπως προβούν στις απαραίτητες αλλαγές μέσω του συστήματος.

Σε περίπτωση που οι υπόχρεες οντότητες δεν συμμορφωθούν με την ανωτέρω προθεσμία, ο ΠΔΣ δύναται να επιβάλει κυρώσεις και/ή να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος