SIGNUP
  LOGIN

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 13/2023

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΧΡΕΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟ: ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09 NOEΒΡΙΟΥ 2023

ΘΕΜΑ: ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ

Δια του παρόντος υπενθυμίζεται προς τα Μέλη του Π.Δ.Σ. ότι η εξέταση για Πιστοποίηση των Λειτουργών Συμμόρφωσης θα διεξαχθεί την Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2024 από τις 10:30 – 19:30 με καταληκτική ημερομηνία εγγραφής την 08η Δεκεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 07/2023 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ - 4η Εξέταση

Αιτήσεις για Εξομοίωση Λειτουργών Συμμόρφωσης

Αιτήσεις για την εξομοίωση Λειτουργών Συμμόρφωσης θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 01η Δεκεμβρίου 2023, ούτως ώστε σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, να μπορούν οι αιτητές να εγγραφούν εμπρόθεσμα στις εξετάσεις της 09ης Ιανουαρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι κατέχουν ήδη τη θέση του Λειτουργού Συμμόρφωσης σε Υπόχρεη Οντότητα του ΠΔΣ, θα πρέπει να λάβουν την πιστοποίηση (είτε μέσω αίτησης εξομοίωσης, είτε μέσω της εξέτασης) μέχρι τις 31/01/2024.

Σε συνέχεια της υποχρέωσης για συμμόρφωση με την «Οδηγία προς τα Μέλη του Π.Δ.Σ. αναφορικά με τη Διαδικασία Πιστοποίησης των Λειτουργών Συμμόρφωσης», όσοι Λειτουργοί Συμμόρφωσης έχουν λάβει εξομοίωση με την προϋπόθεση της συμπλήρωσης 21 ωρών εκπαίδευσης για το 2023 σε σεμινάρια με θεματολογία το ΞΒΧ/ ΧΤ, καλούνται όπως αποστείλουν τα εν λόγω πιστοποιητικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση των Λειτουργών Συμμόρφωσης,  θα βρείτε στην σχετική Οδηγία πατώντας ΕΔΩ.