Online Σεμινάριο Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (online), με θέμα:

« BLOCKCHAIN/CRYPTOCURRENCIES AND HOW THIS IMPACTS AML»

Διάρκεια 2.00 ώρες / 2 μονάδες CPDs μη πιστοποιημένες

Θέματα:

1. Legal & Regulatory Framework
  2. Basic introduction to blockchain, crypto currencies & virtual assets
  3. Implications of blockchain for AML Compliance
  4. Opportunities for Cyprus

Ομιλητής: Haig Assadourian

Γλώσσα Διεξαγωγής του σεμιναρίου: Αγγλική

(Η ύλη θα είναι στα Αγγλικά)

Ημερομηνία/ Ώρα:

Τετάρτη 06/12/2023, ώρα 14:00-16:00

Κόστος συμμετοχής:

€20 - για μέλη

€30 - για μη μέλη

Οι εγγραφές λήγουν τις 03/12/2023 και ώρα 23:59. Για εγγραφή στην παρουσίαση παρακαλώ ακολουθείστε ανάλογα τους πιο κάτω συνδέσμους.

ΓΙΑ ΜΕΛΗ

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

Πριν την έναρξη της παρουσίασης θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, σχετικό σύνδεσμο για τη συμμετοχή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  • Οι εγγραφές λήγουν η ώρα 23:59 την 03/12/2023
  1. Παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείτε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας (στα Ελληνικά), κατά την εγγραφή για σκοπούς εξακρίβωσης ταυτότητας και πίστωσης των μονάδων στη μερίδα σας.
  2. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν την παρουσίαση στην ολότητά της.
  3. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες της παρουσίασης θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.
  4. Άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι Δικηγόροι και επιθυμούν να παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα πρέπει αφότου παρακολουθήσουν την παρουσίαση, να αποστείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω του οποίου θα ενημερώνουν ότι επιθυμούν να αποκτήσουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης και σε τι μορφή.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό παρακολούθησης να σημειωθεί ότι θα είναι διαθέσιμα εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία διεξαγωγής της παρουσίασης.

1. Για οποιεσδήποτε απορίες ή/και διευκρινίσεις, παρακαλείστε όπως αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .