SIGNUP
  LOGIN

Μετά τη λήψη των δηλώσεων ενδιαφέροντος μελών του ΠΔΣ για συμμετοχή στις επιστημονικές επιτροπές, το Συμβούλιο έχει ολοκληρώσει τη σύνθεσή τους.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη σύνθεση εκάστης επιτροπής. https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/c-b-a/committees

Στόχος είναι οι 30 θεματικές επιτροπές να έχουν ενεργή παρουσία και εξειδικευμένη

δράση σε πλειάδα σημαντικών θεμάτων στον τομέα δραστηριότητάς τους, να διαδραματίζουν συμπληρωματικό και επωφελή ρόλο και να λειτουργούν επιβοηθητικά στο έργο του Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου εύχονται στους Προέδρους και τα Μέλη των Επιτροπών καλή και παραγωγική θητεία για την εύστοχη προώθηση και διαχείριση καίριων θεμάτων σε σχέση, μεταξύ άλλων, με εκσυγχρονισμό του δικαίου, τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, τον στόχο της βέλτιστης λειτουργίας των δικαστικών και άλλων υπηρεσιών του δημοσίου, την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των δικηγόρων και τη γενική αναβάθμιση των συνθηκών άσκησης του λειτουργήματος, το οποίο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την απονομή της δικαιοσύνης.