SIGNUP
  LOGIN

Ο ΠΔΣ συμμετέχει στη δράση «Σταδιοδρομία: Ο κόσμος της Αγοράς Εργασίας και των Επαγγελμάτων» την οποία διοργανώνουν η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ), της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5/12/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Υπ. Παιδείας, στην οποία ο ΠΔΣ εκπροσωπήθηκε διά της Εκτελεστικής του Διευθύντριας κ. Κούλιας Βάκη, παρουσιάστηκαν η φιλοσοφία και οι στόχοι της δράσης, μεταξύ των οποίων είναι να προσφέρει πληροφορίες σε μαθητές/μαθήτριες, φοιτητές/φοιτήτριες, γονείς και στο ευρύ κοινό, σχετικές με τα επαγγέλματα, τα επαγγελματικά δικαιώματα και την αγοράς εργασίας.

Η δράση «Σταδιοδρομία» θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ. και την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Οι λειτουργοί του ΠΔΣ κ.κ. Ελπίδα Καλλένου, Χριστιάνα Κυριάκου και Χρίστος Λαζανιάς θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο, στον σταθμό με αριθμό 9. Την Κυριακή 10/12/23 στις 13:30 στην αίθουσα Ελιά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων Δικηγόρων και Μέλος του ΔΣ του ΠΔΣ κ. Αυγερινός Χαρτσιώτης θα παραθέσει διάλεξη με θέμα: Νομικές Σπουδές/ Άσκηση Δικηγορικού Λειτουργήματος.