SIGNUP
  LOGIN

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της σύστασης της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης διά εγγυήσεως, με επωνυμία: «Ταμείο Υποτροφιών Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου», παραχωρούνται από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus οι πιο κάτω υποτροφίες:

 

Για μεταπτυχιακό πρόγραμμα (LLM Master of Law, LLM Financial and Corporate Law and LLM in International Commercial Dispute Resolution) για δικηγόρους μέλη του ΠΔΣ: (3) 50% για αιτήσεις για το πρόγραμμα Ιανουαρίου 2024. Τα δίδακτρα για τα εν λόγω προγράμματα έχουν αρχικό κόστος €10,500 και το ποσό διδάκτρων που θα πρέπει να πληρωθεί είναι €5,250 για όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

(α) ανανεωμένη άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον ΠΔΣ

(β) πτυχίο Νομικής επιπέδου 2:2 ή ισότιμο, και να έχουν αναγνωρισμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας (IELTS 6.5) ή ισότιμο, και

(γ) έλαβαν κατά τις εξετάσεις κατάταξης «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» από το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου, και

(δ) έχουν συσταθεί από τον ΠΔΣ.

Οι υποτροφίες είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και έχουν τη μορφή της οικονομικής βοήθειας καθώς θα βασιστούν κυρίως σε οικονομικά κριτήρια.


Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023 με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ – UCLAN UNIVERSITY».

Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτεται το βιογραφικό σημείωμά σας και να σημειώνεται το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Σε κατοπινό στάδιο θα ζητηθούν περαιτέρω έγγραφα.