SIGNUP
  LOGIN

Η Δικηγορική Εταιρεία Κλεόπα & Παρασκευά Δ.Ε.Π.Ε. στη Λευκωσία, δέχεται αιτήσεις για κάλυψη 1 θέσης ασκούμενου δικηγόρου

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Νομικής
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας
  • Άριστη γνώση και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Office)

H κατοχή μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τίτλου θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα βρίσκεται κάτω από την εποπτεία της κας. Παναγιώτας Σάββα, δικηγόρος-συνέταιρος, και την συν-εποπτεία του Δρ. Ανδρέα Χατζηγεωργίου, δικηγόρος και Επισκέπτης Λέκτορας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κάτω από την εποπτεία των δύο δικηγόρων ο επιτυχόν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε διάφορους τομείς δικαίου. Πιο συγκεκριμένα:

Η κα. Παναγιώτα Σάββα ασχολείται κατά κύριο λόγω με υποθέσεις εταιρικού και εμπορικού δικαίου, δικαίου των συμβάσεων και δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Δρ. Ανδρέας Χατζηγεωργίου ασχολείται κατά κύριο με υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (σε διάφορους τομείς δικαίου), διοικητικού δικαίου, εργατικού δικαίου, δικαίου διεθνούς προστασίας και κάποιες υποθέσεις αστικής δικαιοδοσίας.

Βιογραφικό σημείωμα παρακαλούμε να  αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το γραφείο θα επικοινωνήσει μόνο με τα άτομα τα οποία θα έχουν προεπιλεγεί για συνέντευξη για την ως άνω θέση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής και διακριτικής μεταχείρισης.