Η Δικηγορική Εταιρεία Hλίας Α. Στεφάνου Δ.Ε.Π.Ε, στην Λευκωσία, δέχεται αιτήσεις για άμεση πρόσληψη δύο ασκούμενων δικηγόρων. Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν όλα τα κριτήρια εισδοχής στο πρόγραμμα επιδότησης ασκουμένων.

Καθήκοντα Θέσης:

Ο/η επιτυχής υποψήφιος/α θα λάβει καθοδήγηση και κατάρτιση από έμπειρους δικηγόρους σε θέματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρεία καθώς και θα εκπαιδευτεί πάνω σε διάφορες νομικές διαδικασίες που αφορούν κυρίως το δικαστηριακό τμήμα. Μεταξύ άλλων τα καθήκοντα θα περιλαμβάνουν:

• Υποστήριξη έμπειρων δικηγόρων
  • Έρευνα πάνω σε διάφορα νομικά θέματα
  • Ετοιμασία νομικών εγγράφων
  • Διεκπεραίωση δικαστηριακών διαδικασιών
  • Εμφάνιση στα δικαστήρια

Απαιτούμενα προσόντα & προσωπικά χαρακτηριστικά:

• Πτυχίο Νομικής
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Ικανότητα έρευνας και μελέτης επί νομοθεσίας και νομολογίας
  • Άριστη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, ομαδικότητα, εχεμύθεια και επαγγελματισμός.
  • Κατοχή αυτοκινήτου και δυνατότητα μετάβασης εντός και εκτός Λευκωσίας
  • Πληρεί τα κριτήρια για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους νομικής.

Αίτηση:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Αίτηση για Άσκηση» μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024