SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης από Lloyd’s Maritime Academy, London, για το Πιστοποιητικό στο Ναυτικό Δίκαιο & Ναυτιλιακές Συμβάσεις
Tuesday 19 April 2016, 08:00am - 05:00pm
Hits : 4731
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ημερομηνία έναρξης: 19 Απριλίου 2016

Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Ενημερώνουμε τα μέλη του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σχετικά με το εξ αποστάσεως πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο διοργανώνει το Lloyd’s Maritime Academy, London, στο γνωστικό πεδίο του Ναυτικού Δικαίου και των Ναυτιλιακών Συμβάσεων.  Course Director του προγράμματος επιμόρφωσης είναι η Δρ. Ηλιάνα Χριστοδούλου-Βαρότση, εξειδικευμένη δικηγόρος, διαμεσολαβήτρια και trainer στο ναυτικό και ευρωπαϊκό δίκαιο. Η επιμόρφωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά (έναρξη 19 Απριλίου 2016), είναι τρίμηνης διάρκειας, απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες (νομικούς, στελέχη εταιριών, κλπ) και θα είναι μέσω internet χωρίς μετακίνηση των εκπαιδευομένων. Η επιτυχής παρακολούθηση του προγράμματος καταλήγει στην απονομή πιστοποιητικού (certificate). Η επιμόρφωση ασχολείται με τις διεθνείς συμβάσεις και το αγγλικό δίκαιο στο γνωστικό πεδίο του ναυτικού (κυρίως εμπορικού) δικαίου. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες: Λειτουργία και πεδίο εφαρμογής του αγγλικού ναυτικού δικαίου. Μεταφορά εμπορευμάτων δια θαλάσσης (φορτωτικές και ναυλοσύμφωνα). Στοιχεία ασφάλισης θαλασσίων μεταφορών και διεθνείς συμβάσεις πώλησης. Admiralty jurisdiction και ναυτικές απαιτήσεις. Διάσωση, γενική αβαρία, ρυμούλκηση, λιμένες και πλοήγηση, περιορισμός της ευθύνης. Επίλυση διαφορών, διαιτησία, διαμεσολάβηση και εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών. 

Location : Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση
Contact : Customer Services, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel. +44 (0)20 7017 5510 / +1 (646) 957 8929

 http://www.lloydsmaritimeacademy.com/FLR2624CBA/