SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Ενημερωτικό Σεμινάριο ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, 31.10.2017
Tuesday 31 October 2017, 08:00am - 05:00pm
Hits : 3516
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ISO 20700

 

 

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Συμβούλων Επιχειρήσεων Κύπρου διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με κύριο θέμα το διεθνές πρότυπο ISO 20700, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, 2017 στο ΚΕΒΕ.
 
Οι επαγγελματίες σύμβουλοι χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία και τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν τους πελάτες τους σε κάθε τομέα σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, για ν’ αντιμετωπίσουν σημαντικά ζητήματα όπως ο χειρισμός της πολυπλοκότητας, η επίτευξη βιώσιμης οργανωτικής ανάπτυξης, η καινοτομία, η διαχείριση αλλαγών και η αύξηση της παραγωγικότητας. Ο τομέας των συμβουλευτικών υπηρεσιών συμβάλλει ουσιαστικά στην παγκόσμια οικονομία.
Στόχος αυτού του διεθνούς προτύπου είναι η βελτίωση της διαφάνειας και της αντίληψης μεταξύ των πελατών και των παρόχων συμβουλευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
Υποστηρικτές του σεμιναρίου είναι το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και η Infocredit Group.
H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Πατήστε εδώ για πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής