SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας
Saturday 07 October 2023, 10:00am - 02:00pm
Hits : 2771
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε δια ζώσης εκπαιδευτικό σεμινάριο το Σάββατο 07/10/2023, 10:00 - 14:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, στην Λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη με θέμα: 

«Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας»

Διάρκεια 4.00 ώρες / 4 μονάδες CPDs πιστοποιημένες.

Κόστος Συμμετοχής: €20

Περαιτέρω, όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση seminarsThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 05/10/2023 και η ώρα 14:00. 

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 4 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Οι εγγραφές λήγουν στις 05/10/2023 στις 23:59

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=7DFgVNwf7owQvLglcB7YdQ%3d%3d

Εκ της Επιτροπής του ΔΣΠ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.