Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέμα: Νέοι Κανονισμοί Δεοντολογίας

Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας αναβλήθηκε η χθεσινή (17/7/23) Έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 6:00μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν μόνο 74 συνάδελφοι, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία των 100 που απαιτείται σύμφωνα με τον Νόμο.

Με αυτή την ευκαιρία, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι νέοι Κανονισμοί Δεοντολογίας στάλθηκαν σε όλα τα μέλη του ΠΔΣ από τις 19 Ιουνίου του 2023 σε μια προσπάθεια να λάβουμε εγκαίρως σχόλια/εισηγήσεις.

Σημειώνεται δε ότι πριν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, και συγκεκριμένα χθες (17/7/23), απέστειλε στον ΠΔΣ η Επιτροπή Δεοντολογίας κάποιες εισηγήσεις, αντίγραφο των οποίων επισυνάπτεται.

Επίσης, ο συνάδελφος κ. Παντελής Χριστοφίδης, απέστειλε κάποιες εισηγήσεις, τις οποίες μολονότι απέσυρε στη συνέχεια με το σκεπτικό να επανέλθει, καθηκόντως σας τις κοινοποιώ, δεδομένου ότι και τα δύο κείμενα δόθηκαν στους συναδέλφους κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης.

Επιπρόσθετα, επισυνάπτονται οι εισηγήσεις των συναδέλφων  κ.κ. Αντώνη Κεφάλα και Νικόλα Κυριακίδη.

Κείμενο Κανονισμών Δεοντολογίας μαζί με σχόλια της κας Λουΐζας Πρωτοπαπά, επίσης επισυνάπτεται.

Παράκλησή μου είναι, όσες και όσοι επιθυμείτε να καταθέσετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και/ή εισηγήσεις, όπως τις αποστείλετε γραπτώς στον ΠΔΣ μέχρι την προσεχή Δευτέρα 24/7/23, στις 12:00μ. στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ευκολία των εργασιών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης παρατίθεται το κείμενο των Κανονισμών Δεοντολογίας με tracked changes των εισηγήσεων/τροποποιήσεων.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και την κατανόηση.

ςςςς.png

Υστερόγραφο: Παράκλησή μου είναι, όποια/όποιος συνάδελφος αποστείλει γραπτώς τις εισηγήσεις της/του, όπως παραστεί στη Συνέλευση, για να είναι δυνατό να συζητηθούν και να της/του δοθεί χρόνος για επεξηγήσεις, οπότε θα τεθούν σε ψηφοφορία ανάλογα.