ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ηλ.Γεωργίου, Π.Ε.Δ.

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

7.3.23

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων που είναι στις 7.3.23 ως έχουν προγραμματιστεί και  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ  η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων.

302/12

1912/14

155/17

535/18

Διαχ.40/15

Διαχ. 41/16

Διαχ. 15/17

Διαχ. 61/17

Διαχ. 144/17

Διαχ. 9/18

Διαχ.158/18

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο  κάτω  υποθέσεων  που είναι ορισμένες στις    7.3.2023  και  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία τους υπόθεσης τους από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Διαχ. 44/15

Η διαχείριση ορίζεται στις 25.5.23 και ώρα 9.00 π.μ. Τελικοί λογαριασμοί μέχρι 11.5.23.   Διαχειριστής να είναι παρών σε περίπτωση που δεν υποβληθούν τελικοί λογαριασμοί ή στην περίπτωση που υποβληθούν και δεν εγκριθούν από την Πρωτοκολλητή.

Διαχ. 5/15

Η διαχείριση ορίζεται στις 21.9.23 και ώρα 9.00 π.μ. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν μέχρι 7.9.23.

685/18

Η αίτηση ημερ. 3.2.23 ορίζεται για απόδειξη στις 27.3.23 και ώρα 8.45 π.μ.   Ε/Υ να καταχωριστεί μέχρι 24.3.23.   Εξοδα στην πορεία της αίτησης.