SIGNUP
  LOGIN

K33/2021

Παρατείνεται ο χρόνος για αποκάλυψη εγγράφων του Καθ’ ου  για 60  μέρες από σήμερα. Η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 22/09/22.  Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον Αιτήτριας.

 

Κ14/2021

Ανανεώνονται οι οδηγίες που δόθηκαν  στη Λειτουργό Εκτιμήσεων του Δικαστηρίου να ετοιμάσει γραπτή έκθεση για το δίκαιο ενοίκιο του επίδικου υποστατικού. Η Γραμματεία να ενημερώσει Λειτουργό για νέα ημερομηνία. Οι δικηγόροι των διαδίκων να επικοινωνήσουν με τη Λειτουργό διότι έχει ενημερώσει το Δικαστήριο ότι χρειάζεται κάποιες πληροφορίες από τους διαδίκους.

Η Υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 27/9/2021 ώρα 9:00. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

Ε102/2021

Η υπόθεση αξιολογείται ως εμπίπτουσα εντός της διαδικασίας της ταχείας εκδίκασης.  Συνεπώς δίδονται οδηγίες για την ανταλλαγή εγγράφως της μαρτυρίας μεταξύ των διαδίκων, ως ακολούθως:

Η μαρτυρία της Αιτήτριας να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 75 ημερών από σήμερα.  Η μαρτυρία των Καθ’ ων να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 75 ημερών από την παραλαβή της μαρτυρίας της Αιτήτριας.  

Η Υπόθεση ορίζεται για ακρόαση με γραπτές Αγορεύσεις στις 24/11/2022 ώρα 11:00.

Έξοδα στην πορεία.

 

Ε119/2019

Ανανεώνονται οι οδηγίες για την καταχώρηση καταλόγου και σύνοψης μαρτυρίας των διαδίκων.

Ο κατάλογος και η σύνοψη μαρτυρίας της Αιτήτριας να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 75 ημερών από σήμερα.  Ο κατάλογος και η σύνοψη μαρτυρίας των Καθ’ ων καταχωρηθεί εντός 75 ημερών από την παραλαβή της μαρτυρίας της άλλης πλευράς.

Κατάλογος παραδεκτών να ετοιμαστεί μέχρι τότε, ως επίσης να συμπληρωθούν όλα τα δικονομικά διαβήματα για την περαιτέρω προώθηση της υπόθεσης.

Να ακολουθηθούν οι οδηγίες του Δικαστηρίου ως προς την παρουσίαση της μαρτυρίας.  

Η υπόθεση ορίζεται για Ακρόαση τις 08.12.2022 η ώρα 11.00 π.μ.  Καμία διαταγή για έξοδα.

 

 

 

(Υπ.)  …….……………………….

Γ. Παγιάσης, Πρόεδρος