SIGNUP
  LOGIN

Κ34/21

Παρατείνεται ο χρόνος καταχώρισης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων εκ μέρους της Αιτήτριας, για 15 μέρες  από σήμερα. Ανανεώνονται οι οδηγίες που δόθηκαν στη Λειτουργό του Δικαστηρίου για την ετοιμασία της έκθεσής της, η οποία να ολοκληρωθεί, το αργότερο, ως το τέλος Φεβρουαρίου, 2023. Η υπόθεση ταξινομείται ότι εμπίπτει εντός της διαδικασίας της ταχείας εκδίκασης. Δίδονται οδηγίες για την καταχώριση εγγράφως της μαρτυρίας των διαδίκων. Η μαρτυρία της Αιτήτριας να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 60 ημερών από σήμερα και η μαρτυρία των Καθ’ ων η Αίτηση εντός 60 ημερών από την παραλαβή της μαρτυρίας της Αιτήτριας.  Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 21.6.23, η ώρα 11:00 Έξοδα στην πορεία.

 

Ε146/21

Παρατείνεται ο χρόνος καταχώρισης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων εκ μέρους της Αιτήτριας, για 15 μέρες  από σήμερα. Η υπόθεση ταξινομείται ότι εμπίπτει εντός της διαδικασίας της ταχείας εκδίκασης. Δίδονται οδηγίες για την καταχώριση εγγράφως της μαρτυρίας των διαδίκων. Η μαρτυρία της Αιτήτριας να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 60 ημερών από σήμερα και η μαρτυρία των Καθ’ ων η Αίτηση εντός 60 ημερών από την παραλαβή της μαρτυρίας της Αιτήτριας.  Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 21.6.23, η ώρα 11:00 Έξοδα στην πορεία.

 

Ε93/19

Το αίτημα αναβολής εγκρίνεται. Η υπόθεση επαναορίζεται για ακρόαση στις 28.2.23, η ώρα 11:00. Τυχόν συμβιβασμός να ολοκληρωθεί στο μεσοδιάστημα. Καμία διαταγή για έξοδα.

Ε11/22

Παρατείνεται ο χρόνος καταχώρισης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων των Αιτητών με σκοπό την ανταλλαγή τους για 15 μέρες από σήμερα. Η υπόθεση ταξινομείται ότι εμπίπτει εντός της διαδικασίας της ταχείας εκδίκασης. Δίδονται οδηγίες για την καταχώριση εγγράφως της μαρτυρίας των διαδίκων. Η μαρτυρία των Αιτητών να καταχωρηθεί και να δοθεί στην άλλη πλευρά εντός 60 ημερών από σήμερα και η μαρτυρία των Καθ’ ων η Αίτηση εντός 60 ημερών από την παραλαβή της μαρτυρίας των Αιτητών.  Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 22.6.23, η ώρα 11:00. Έξοδα στην πορεία.

 

Κ40/21

Παρατείνεται ο χρόνος καταχώρισης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων των Καθ’ ων η Αίτηση, για 30 μέρες από σήμερα. Παράλληλα, δίδονται οδηγίες για την καταχώριση καταλόγου μαρτύρων και σύνοψης μαρτυρία των διαδίκων. Ο κατάλογος και η σύνοψη εκ μέρους τω Αιτητών να καταχωρηθεί έως την 1.3.23 και ο κατάλογος και η σύνοψη εκ μέρους των Καθ’ ων η Αίτηση να καταχωρηθεί εντός 60 ημερών από την παραλαβή του καταλόγου και της σύνοψης των Αιτητών. Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 27.6.23, η ώρα 11:00.  Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Αιτητών.

 

 

 

 

 (Υπ.)  …….……………………….

                                                                    Γ. Παγιάσης, Πρόεδρος