SIGNUP
  LOGIN

ΕΝΩΠΙΟΝ: Μ-Α Στυλιανού, Ε.Δ.

Το Δικαστήριο δε θα επιλαμβάνεται πρώτες εμφανίσεις ή υποθέσεις που μπορούν να διεκπεραιωθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με φυσική παρουσία. Παρακαλούνται οι δικηγόροι όπως αποστέλλουν έγκαιρα ηλεκτρονικά μηνύματα και δη δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της κάθε υπόθεσης κατ' εφαρμογή του περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (ηλεκτρονική επικοινωνία) Διαδικαστικός Κανονισμός του 2021. Για τις υποθέσεις που διεκπεραιώνονται μέσω του I-Justice παρακαλούνται οι συνήγοροι να επικοινωνούν με το Δικαστήριο μέσω της επικοινωνίας στο σύστημα και όχι με ηλεκτρονικά μηνύματα.

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες για ακρόαση διεκπεραιώνονται πάντοτε με φυσική παρουσία. Τυχόν αιτήματα αναβολής (τα οποία πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον 2 μέρες προηγουμένως) θα αξιολογούνται τη μέρα ορισμού της ακρόασης.

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.

996/11

Δίδονται οδηγίες στους Αιτητές όπως εντός 20 ημερών από σήμερα καταχωρήσουν συμπληρωματική ένορκη δήλωση και να εξηγήσουν αν έλαβαν μετά την έκδοση απόφασης μέτρα εκτέλεσης. Η Αίτηση ορίζεται εκ νέου για ακρόαση την 18/10/2023 ώρα 09:00 π.μ. Χωρίς έξοδα σήμερα. 

2.

2342/17

Η απαίτηση και η ανταπαίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα ανεπιφύλακτα. Κάθε προηγούμενες διαταγές για έξοδα, ακυρώνονται. Η κάθε πλευρά να επιβαρυνθεί τα έξοδα της.

3.

4328/16

Η Αγωγή ορίζεται στις 21/11/2023 η ώρα 09:00 π.μ. για οδηγίες για ακόμα μία φορά. Έξοδα στην πορεία.