SIGNUP
  LOGIN

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – Φ. Καμένος, Δ.Δ.Δ. - 03.11.2023 ANAKOINΩΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 03.11.2023 ΕΝΩΠΙΟΝ Φ. ΚΑΜΕΝΟΥ, Δ.Δ.Δ.

1 Νοεμβρίου 2023

Ειδοποιείστε ότι για τις υποθέσεις, οι οποίες είναι ορισμένες ενώπιον του κ. Φ. Καμένου, Δ.Δ.Δ., για διευκρινίσεις την 03.11.2023, σε περίπτωση που οι δικηγόροι δεν επιθυμούν να προσθέσουν οτιδήποτε πέραν της γραπτής τους επιχειρηματολογίας που βρίσκεται ήδη στο φάκελο της υπόθεσης – σε συνεννόηση με τον αντίδικό τους, συμπληρώσουν το σύνηθες ειδικό έντυπο (σε περίπτωση που οποιοσδήποτε δεν το κατέχει μπορεί να το προμηθευτεί από το Πρωτοκολλητείο), στο οποίο να καταγράφεται η δήλωσή τους ότι υιοθετούν το περιεχόμενο της/των γραπτής/ών τους αγόρευσης/αγορεύσεων και να το υποβάλουν στο Πρωτοκολλητείο το αργότερο μία ημέρα πριν την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη, έτσι ώστε η απόφαση να επιφυλαχθεί κατά την ημερομηνία που αυτή είναι ορισμένη για διευκρινίσεις, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των συνηγόρων.

Σε περίπτωση υιοθέτησης του εντύπου εκ μέρους των καθ’ ων η αίτηση, οι διοικητικοί φάκελοι που θα σημειωθούν ως Τεκμήρια, να κατατεθούν στο Πρωτοκολλητείο με συνοδευτική επιστολή, μέχρι την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη για διευκρινίσεις.

Ακολούθως, οι συνήγοροι θα ενημερώνονται σχετικώς, από το Πρωτοκολλητείο για την αναγκαιότητα κατάθεσης επιπλέον διοικητικών φακέλων ή διευκρίνισης ή την επιφύλαξη της απόφασης του Δικαστηρίου.

Φ. Καμένος, Δ.Δ.Δ.