SIGNUP
  LOGIN

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) npapandreou@dc.judicial.gov.cy το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που διεκπεραιώθηκαν χωρίς την φυσική παρουσία των μερών έχουν ως εξής:

Αρ. Αγωγής: 3776/17

Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 2.4.24 η ώρα 11:00 π.μ. Η γραπτή δήλωση της Ενάγουσας να σταλεί στην πλευρά των Εναγόμενων, 3 καθαρές εργάσιμες ημέρες προηγουμένως.

Αρ. Αγωγής: 2266/18

 

Η ΚΓΟ των Εναγόμενων δεν βρίσκεται στο φάκελο και δεν έχει εντοπιστεί από το Πρωτοκολλητείο. Παραχωρούνται οδηγίες στους συνηγόρους όπως καταχωρήσουν πιστό αντίγραφο. Ορίζεται για τον σκοπό αυτό στις 22.2.24 η ώρα 9:00 π.μ. Την ίδια ημερομηνία ορίζεται και η ΚΓΟ των Εναγόντων.

Αρ. Αγωγής: 1711/16

 

Η αγωγή παραμένει για οδηγίες, με τις ίδιες οδηγίες, στις 5.3.24 η ώρα 8:30 π.μ.

Αρ. Αγωγής: 313/17

 

Η αγωγή παραμένει για προγραμματισμό με βάση τις πρόνοιες των περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων Κανονισμών, στις 11.3.24 η ώρα 8:30 π.μ.

Αρ. Αίτησης: 332/06

Αναφορικά με την αίτηση για άδεια εκτέλεσης ημερ. 11.1.24

Εκδίδεται διάταγμα ως η παρ. Α της αίτησης, για περίοδο όμως 3 ετών από σήμερα, λόγω της παλαιότητας της επίδικης απόφασης. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αναφορικά με την αίτηση για ανανέωση ΜΕΜΟ ημερ. 11.1.24

Η αναφερόμενη συγκατάθεση του κτηματολογίου δεν βρίσκεται στον δικαστικό φάκελο. Παραμένει η εν λόγω αίτηση στις 5.2.24 η ώρα 8:30 π.μ. για να προσκομιστεί.