SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 12 Ιουνίου 2023 

ΑΓΩΓΗ 2900/2003

Για Αιτήτρια: Α. Γ. Ζύμπηλος

Αίτηση ημερομηνίας 31.05.2023 για άδεια εκτέλεσης

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος Α της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα.

ΔΙΑΧ. 287/2006

Για διαχείριση: Aristi KorakidouMakridou LLC, διαχειριστής: απεβίωσε ο αντιπρόσωπος του

Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 12.12.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να έχουν γίνει τα διαβήματα, για να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η διαχείριση, ως αναφέρεται στην αλληλογραφία. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. 

ΔΙΑΧ. 209/2009

Για διαχείριση: Σ. Σάββα, διαχειριστής: απών

Είχαν δοθεί οδηγίες να είναι παρών ο διαχειριστής. Ενόψει των προβλημάτων υγείας του, που αναφέρθηκαν από τον δικηγόρο της διαχείρισης, δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 12.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν μέχρι τότε. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαχείρισης μέχρι τότε, ο διαχειριστής να είναι παρών στο Δικαστήριο, να ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο της διαχείρισης για την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 1937/2014

Για Αιτητή: Γεώργιος Λ. Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Χρ. Κων/νου (κα) για Χρήστος Χατζηλοΐζου ΔΕΠΕ, Καθ’ ης η αίτηση: παρούσα

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 15.05.2023

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 06.11.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση, να καταχωριστεί το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Η καθ’ ης η αίτηση, εφόσον εκπροσωπείται, να ειδοποιηθεί να είναι παρούσα με την ίδια κλήση, όταν θα χρειαστεί για τους σκοπούς της προφορικής εξέτασης. Έξοδα στην πορεία. 

ΔΙΑΧ. 349/2015

Για διαχείριση: απών

Οι ενδιάμεσοι λογαριασμοί που καταχωρίστηκαν την 03.04.2023 δεν εγκρίθηκαν από τον Πρωτοκολλητή, και δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη από το Δικαστήριο. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 31.10.2023 ώρα 08:30, ημερομηνία κατά την οποία είναι ορισμένη και η διαχείριση 248/2015, που χειρίζεται το ίδιο πρόσωπο. Και σε εκείνη τη διαχείριση είχε γίνει το ίδιο λάθος. Μέχρι τότε, ο διαχειριστής να προβεί σε ανάλογη διορθωτική κίνηση. 

ΑΓΩΓΗ 1299/2016

Για Ενάγοντες: Λ. Λεμονάρη για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου, για Εναγόμενο: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παρέμεινε για ουσιαστική μνεία πριν από τον ορισμό της για ακρόαση. Το παράπονο των Εναγόντων είναι πως ο Εναγόμενος, δια υπαλλήλων του, εισήλθε παράνομα στην περιουσία τους και απέκοψε 4 βουκαμβίλιες, οπότε αξιώνουν αποζημιώσεις για παράνομη επέμβαση και για μείωση της αξίας του ακινήτου. Στην έκθεση απαίτησης, αναφέρονται έξοδα εκτιμητή ακινήτου, ωστόσο δεν αποκαλύπτεται έκθεση εκτίμησης ακινήτου ή μαρτυρία εκτιμητή ακινήτων. Να εξεταστεί από την πλευρά των Εναγόντων στο μεσοδιάστημα, και να γίνει τυχόν διορθωτική κίνηση, για να μην διακοπεί/εκτραπεί χρονικά η δίκη. Να δοθούν επίσης λεπτομέρειες στην άλλη πλευρά σχετικά με τα αναφερόμενα έξοδα επιδιόρθωσης πρόσοψης του ακινήτου, επειδή η δικογράφησή τους δεν είναι πολύ αναλυτική, για τον ίδιο σκοπό, να μην διακοπεί η δίκη με ενστάσεις, κ.λπ.. Σημειώνεται ότι θα ακουστεί γεωπόνος αναφορικά με την αξία των φυτών που αποκόπηκαν και τα έξοδα αποκατάστασης. Ο μάρτυρας ειδικής γνώμης, στον βαθμό που χρειάζεται, μπορεί να ακουστεί σε μία μόνο καθαρή ημερομηνία (εξέταση/αντεξέταση), να βεβαιωθεί η άλλη πλευρά πως έχει στην κατοχή της την έκθεσή του. Ο Εναγόμενος ισχυρίζεται πως τα φυτά δεν ήταν 4 αλλά 2, και εισήλθε στον χώρο κατόπιν συγκατάθεσης, γιατί έπρεπε να αποκοπούν εφόσον εμπόδιζαν την ορατότητα στον δημόσιο δρόμο και υπήρχαν παράπονα από πολίτες. Εάν υπάρχει δυνατότητα, να διαπιστωθεί εξωδικαστικά τουλάχιστον ο αριθμός των φυτών. Η αγωγή προγραμματίζεται για ακρόαση την 30.11.2023 ώρα 10:30. 

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 30.11.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας και ακόμα μία μη ειδική μαρτυρία (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο, καθώς και συμπληρωματικός ονομαστικός κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας. 
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. 

ΠΑΡ/ΜΠΗ 19/2017

Για Απαιτητή: Χρ. Κων/νου (κα) για G. Hadjineophytou & Co LLC, για Αποζημιούσα Αρχή: Αντωνίου Κ. (κα) για ΓΕ

Η παρ/μπή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν θα εκδικαστεί, να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνένωσης με τις σχετικές παρ/μπές. 

ΔΙΑΧ. 180/2017

Για διαχείριση: Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών

Παρέμεινε η μεταβίβαση του ακινήτου, απορρίφθηκε αίτηση για μεταβίβαση βάσει των διατάξεων που αφορούν τους «εγκλωβισμένους αγοραστές». Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 12.12.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να μπορεί να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής, εάν ζητηθεί.

ΑΓΩΓΗ 327/2018

Για Ενάγοντα: Γ. Μαυρέσης, για Εναγόμενη: Chrysses Demetriades & Co LLC

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση, το αντικείμενό της εξετάστηκε και την 20.12.2022. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ακόμα υποθέσεις της περιόδου 2015-2017, περιλαμβανομένων υποθέσεων παρόμοιας φύσης με αυτή, και δεν παρέχεται ο χρόνος ακρόασης της μαρτυρίας αυτής της υπόθεσης σήμερα. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για ακρόαση την 22.12.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, έχοντας υπόψη και τους ονομαστικούς καταλόγους μαρτύρων, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται περίπου σε 6 δικασίμους. Την 22.12.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία του Ενάγοντος – μη ειδική μαρτυρία (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Να αναφερθούν στο Δικαστήριο τα σημεία στα οποία διαφωνούν/συμφωνούν οι ιατροί των δύο πλευρών, και πού θα εστιάσει η δίκη όσον αφορά την ιατρική μαρτυρία και τις σωματικές βλάβες. Ειδική/ιατρική ορολογία που θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία να δοθεί εκ των προτέρων για να κωδικοποιηθεί για σκοπούς τήρησης πρακτικών. Να κατατεθεί υπόμνημα με το τι σημαίνει καθετί, εάν τυχόν χρειάζεται επεξήγηση και συμφωνούν οι εμπειρογνώμονες των δύο πλευρών, για να μην αναλωθεί χρόνος ουσίας για επεξήγηση και κατανόηση εννοιών, θεωρία, κ.λπ..
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 1119/2018

Για Αιτητές: Μ. Τιμοθέου (κα) για Παπαντωνίου & Παπαντωνίου ΔΕΠΕ

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 15.05.2023

Η αίτηση ορίζεται για επίδοση την 06.11.2023 ώρα 08:30. 

ΑΓΩΓΗ 388/2019

Για Ενάγουσα: Β. Δελιμπαλτίδου, για Εναγόμενους: Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Τυχόν ιατρική εξέταση της Ενάγουσας από ιατρό της επιλογής των Εναγόμενων να γίνει μέχρι τότε και σε περίπτωση που προκύψει ιατρική έκθεση κατόπιν τέτοιας εξέτασης να καταχωριστεί συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και να αντίγραφό της να δοθεί στην άλλη πλευρά.

ΑΓΩΓΗ 978/2019

Για Ενάγουσα: G. Hadjineophytou & Co LLC, για Εναγόμενους: Στέλιος Αμερικάνος & Σία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 17.04.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 678/2020

Για Ενάγοντες: Michael Kyprianou & Co LLC, για Εναγόμενη: Kypros Athanasiou & Co LLC

Η Εναγόμενη, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να προβεί στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, οι Ενάγοντες να καταχωρίσουν ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, για σκοπούς ουσιαστικής μνείας, και προγραμματισμού της ακρόασης της υπόθεσης. Τυχόν περιορισμός επιδίκων θεμάτων με παραδοχές γεγονότων/εγγράφων, βάσει του υλικού της προδικασίας, να μπορεί να γίνει μέχρι τότε, για να προσδιοριστεί ο χρόνος ακρόασης.

ΑΓΩΓΗ 1507/2020

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση: Ρ. Ερωτοκρίτου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 07.02.2023 για ενδιάμεσες θεραπείες και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 23.02.2023

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της διαβιβάζεται ηλεκτρονικά στους δικηγόρους και στο αρχείο αποφάσεων για δημοσίευση. Για τους λόγους που εξηγούνται στην απόφαση, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου το προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 23.02.2023 καθίσταται απόλυτο ως έχει εκδοθεί, και ισχύει οριστικά μέχρι την τελική εκδίκαση της αγωγής αυτής ή μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Τα έξοδα της αίτησης και της διαδικασίας ακρόασης του προσωρινού διατάγματος, λόγω της φύσης του προσωρινού διατάγματος, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής της Ενάγουσας εναντίον των Εναγόμενων, αλλά να μην είναι εναντίον της Ενάγουσας, η οποία έχει επιτύχει στην ενδιάμεση διαδικασία. 

ΑΓΩΓΗ 673/2021

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Σ. Σιβιτανίδης

Η αγωγή προγραμματίζεται για Ακρόαση την 29.05.2024 ώρα 10:30 (σημ.: να γίνει ουσιαστική συζήτηση τότε). 

ΑΓΩΓΗ 1139/2021

Για Ενάγουσα: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γ. Κυριακίδης

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 06.11.2023 ώρα 08:30. Εάν διευθετηθεί νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί.

ΑΓΩΓΗ 129/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Ειρ. Πουλλά, για Εναγόμενη: Γιώργος Φ. Πιττάτζης ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. (σημ.: εάν στο μεταξύ διευθετηθεί εξωδικαστικά, μπορεί να ζητηθεί).

ΑΓΩΓΗ 138/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Ειρ. Πουλλά, για Εναγόμενη: Γιώργος Φ. Πιττάτζης ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. (σημ.: εάν στο μεταξύ διευθετηθεί εξωδικαστικά, μπορεί να ζητηθεί).

ΑΓΩΓΗ 139/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Ειρ. Πουλλά, για Εναγόμενη: Γιώργος Φ. Πιττάτζης ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. (σημ.: εάν στο μεταξύ διευθετηθεί εξωδικαστικά, μπορεί να ζητηθεί).

ΑΓΩΓΗ 607/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2/Καθ’ ωνη αίτηση: Λ. Λουκαΐδου Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 3/Καθ’ ου η αίτηση: Χλωρακιώτης Φλωράκη ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 23.11.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση αναφορικά με τους Εναγόμενους 1 και 2 αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως θα υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής. 

Ο χρόνος για την καταχώριση της ΕΥ του Εναγόμενου 3 επεκτείνεται μέχρι και την 12.09.2023. Η αίτηση παραμένει για Απόδειξη, για τον Εναγόμενο 3, την 06.11.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου προηγουμένως καταχωριστεί η ΕΥ του Εναγόμενου 3. Τα έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 888/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Α. Χαραλαμπίδου, για Εναγόμενους: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.11.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 29/2023

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Ειρ. Θεοχάρους (κα) για Σωτήρης Αργυρού & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση: Α. Βαρνάβας για Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 22.02.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος για την καταχώριση της ΕΥ της Εναγόμενης επεκτείνεται μέχρι και την 09.06.2023 (ημερομηνία καταχώρισής της) και θεωρείται εμπρόθεσμη. Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγόμενης όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

ΕΦΕΣΗ 61/2023

I-JUSTICE

Για Εφεσείοντες: Γρ. Α. Χριστοδουλίδης, για Εφεσίβλητη: Χρ. Χ’Γεωργίου (κα) για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν αγορεύσεις σε γραπτή μορφή, χωρίς προσθήκες. Η απόφαση επιφυλάσσεται.

(σημ.: πλειστηριασμός ημερ. 31.07.2023)

ΑΓΩΓΗ 187/2023

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες: Επ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Σ. Χατζηνεοφύτου (κα) για G. Hadjineophytou & Co LLC

Αίτηση ημερομηνίας 06.03.2023 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 06.03.2023

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της αναρτάται στον φάκελο της υπόθεσης, με ενημέρωση των δικηγόρων, και αποστέλλεται στο αρχείο αποφάσεων προς δημοσίευση. Με βάση όσα αναφέρονται στην απόφαση, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου το προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 06.03.2023 καθίσταται απόλυτο, ως έχει εκδοθεί την 06.03.2023, και ισχύει οριστικά μέχρι την τελική εκδίκαση της αγωγής ή νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Προστίθεται ρητά στο κείμενο του διατάγματος η διευκρίνιση πως: το παρόν διάταγμα δεν επηρεάζει οποιαδήποτε διαδικασία ήθελε κινήσει ο Εναγόμενος ως η αρμόδια αρχή με βάση οποιονδήποτε νόμο. Τα έξοδα της αίτησης και της διαδικασίας αυτής, έχοντας υπόψη το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αλλά και τη φύση της ενδιάμεσης θεραπείας που δόθηκε, που είναι κυρίως προληπτική, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής των Εναγόντων, αλλά να μην είναι σε καμία περίπτωση εναντίον των ιδίων.

ΑΓΩΓΗ 189/2023

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Σ. Φλωράκη (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Σ. Χ’Νεοφύτου (κα) για G. Hadjineophytou & Co LLC

Αίτηση ημερομηνίας 06.03.2023 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 06.03.2023

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της αναρτάται στον φάκελο της υπόθεσης, με ενημέρωση των δικηγόρων, και αποστέλλεται στο αρχείο αποφάσεων προς δημοσίευση. Με βάση όσα αναφέρονται στην απόφαση, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου το προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 06.03.2023 καθίσταται απόλυτο, ως έχει εκδοθεί την 06.03.2023, και ισχύει οριστικά μέχρι την τελική εκδίκαση της αγωγής ή νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Προστίθεται ρητά η διευκρίνιση πως: το παρόν διάταγμα δεν επηρεάζει οποιαδήποτε διαδικασία ήθελε κινήσει ο Εναγόμενος ως η αρμόδια αρχή με βάση οποιονδήποτε νόμο. Τα έξοδα της αίτησης και της διαδικασίας αυτής, έχοντας υπόψη το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αλλά και τη φύση της ενδιάμεσης θεραπείας που δόθηκε, που είναι κυρίως προληπτική, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής των Εναγόντων, αλλά να μην είναι σε καμία περίπτωση εναντίον των ιδίων.

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: cmiddleton@dc.judicial.gov.cy)

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

16.06.2023

Πιθανότητα διευ/σης

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

19.06.2023

Πιθανότητα διευ/σης

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

15.06.2023

Αγωγή 2129/2015

Ασφαλιστική αποζημίωση

21.06.2023

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

13.06.2023

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

20.06.2023