SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις που είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Γ. Βλάμη, Π.Ε.Δ. στις 20.09.2023, και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων / διαδίκων, όπως η σχετική ανακοίνωση ημερομηνίας 14.6.2021, και σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

• Αρ. Αγωγής 1062/21

Η αίτηση ορίζεται κατ’ εξαίρεση για τελευταία φορά για απόδειξη στις 30.10.23 και ώρα 09:00 εκτός και εάν καταχωρηθεί Έκθεση Υπεράσπισης πέντε (5) καθαρές ημέρες προηγουμένως. Σε περίπτωση που δεν καταχωριστεί η Έκθεση Υπεράσπισης εντός της πιο πάνω περιόδου, ο Αιτητής να είναι έτοιμος για απόδειξη της αίτησης του κατά την πιο πάνω ημερομηνία. Έξοδα στην πορεία.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

• Αρ. Αγωγής 1068/21

Αίτηση ημερ.: 11.07.23, Η αίτηση εγκρίνεται. Το κλητήριο ένταλμα ανανεώνεται για περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

Περαιτέρω δίδεται άδεια για επίδοση ειδοποίησης του κλητηρίου εντάλματος εκτός δικαιοδοσίας αναφορικά με την Εναγόμενη 2. Η επίδοση θα γίνει με τον τρόπο που αναφέρεται στην παράγραφο Γ της Αίτησης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που σημειώνεται στην εν λόγω παράγραφο. Ο χρόνος εντός του οποίου η Εναγόμενη 2 δύναται να καταχωρίσει εμφάνιση ορίζεται σε 45 ημέρες από την επίδοση. Αν η Εναγόμενη 2 δεν καταχωρίσει εμφάνιση όπως ορίστηκε οιαδήποτε αίτηση στην αγωγή θα θεωρείται ότι της έχει επιδοθεί εφόσον τούτη αναρτηθεί στον Πίνακα Ειδοποιήσεων του Δικαστηρίου για περίοδο 5 ημερών. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.