SIGNUP
  LOGIN

Α/α

ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

 

1.     

ΔΙΑΧ. 249/2011

Για τη διαχείριση: Α. Χουβαρτάς

Ενόψει του ότι εκκρεμεί η αγωγή 279/2017, και αντικειμενικά δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στη διαχείριση, η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 11.10.2024 ώρα 08:30. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη, ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν μέχρι τότε. Για τους λόγους που αναφέρονται στο πρακτικό ημερομηνίας 30.11.2022, ο έλεγχος της διαχείρισης τότε να ανατεθεί σε Δικαστήριο με άλλη σύνθεση.

2.     

ΔΙΑΧ. 23/2013

Για τη διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειρίστρια: απούσα

Η διαχείριση ήταν ορισμένη την 10.10.2023, ημερομηνία κατά την οποία δεν υπήρξε οποιαδήποτε εμφάνιση. Προς αποκλεισμό λάθους, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του Δικαστηρίου, η διαχείριση παρέμεινε ορισμένη σήμερα. Η ώρα είναι 10:47, δεν υπάρχει εμφάνιση. Είναι αδύνατον να ασκηθεί έλεγχος και να δοθούν οδηγίες στο πλαίσιο αυτού, εφόσον δεν εμφανίζεται οποιοσδήποτε για να λάβει τις οδηγίες αυτές. Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης της διαχειρίστριας. Δεν δίδεται ημερομηνία. Όταν εκτελεστεί το ένταλμα, η διαχειρίστρια και η διαχείριση να τεθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

3.     

ΔΙΑΧ. 67/2013

Για τη διαχείριση: Κ. Χ’Λαμπρής, διαχειριστής: απών

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 11.04.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου.

4.     

ΑΓΩΓΗ 1411/2015

Για Ενάγοντα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ε. Χ’Παναγή για Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Η υπόθεση αφορά σε σειρά υποθέσεων ίδιας φύσης, μέρος των οποίων εκδικάστηκε και εκδικάζεται επί του παρόντος. Είναι αρκετές στον αριθμό υποθέσεις που αφορούν απαιτήσεις για αποζημιώσεις λόγω εγκατάστασης ηλεκτροφόρων γραμμών της ΑΗΚ σε ιδιωτική γη. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ξεκινημένες ακροάσεις υποθέσεων του 2015 αυτής της σειράς υποθέσεων, που καταλαμβάνουν τον άμεσο χρόνο των δικηγόρων και του Δικαστηρίου και των μαρτύρων που είναι ίδια πρόσωπα, ώστε να χρήζει επαναπρογραμματισμού η ακρόαση της μαρτυρίας αυτής της υπόθεσης τους. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 24.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Προϋπολογίζονται 3 δικάσιμοι, αλλά δεν είναι εφικτό να δοθούν συνεχείς ημερομηνίες.

5.     

ΑΓΩΓΗ 123/2016

Για Ενάγοντες: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς Εναγόντων, που υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας, για λόγο προσωπικό του δικηγόρου που χειρίζεται την υπόθεση, ειδικότερα θέμα υγείας στενού συγγενικού του προσώπου. Πέρα από το ανθρώπινο ενδιαφέρον, που πάντοτε υπάρχει, δεν επιτρέπεται (είναι άκρως ατομικιστική προσέγγιση) δικηγόρος να προβάλλει προσωπικά και οικογενειακά θέματα στο Δικαστήριο, ή άλλα θέματα εξίσου άσχετα με την υπόθεση, ζητώντας από το Δικαστήριο να αναβάλει δίκη, λόγω αυτών. Εξάλλου, το αίτημα για αναβολή δεν αφορά στον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση και σε μια έκτακτη συνθήκη που αποκλείει αντικειμενικά τη δυνατότητα παρουσίασης της μαρτυρίας των Εναγόντων σήμερα, αλλά σε συγγενικό του πρόσωπο, για άγνωστο λόγο, και δεν υποστηρίζεται από ιατρική μαρτυρία. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό τέτοιο αίτημα για αναβολή, δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό από οποιοδήποτε δικαστήριο, και γι’ αυτό απορρίπτεται. Λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη πως στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ακόμα κάποιες αγωγές του 2015, η αγωγή παραμένει για ακρόαση την 07.12.2023 ώρα 10:30. Τα σημερινά έξοδα επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον των Εναγόντων, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

6.     

ΑΓΩΓΗ 471/2016

Για Ενάγοντα: Σ. Χ’ Νεοφύτου (κα) για Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρ. Αντωνίου (κα) για Γιώργος Χαραλαμπίδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για τέλη χρήσης πολιτιστικού χώρου, που η Εναγόμενη αρνείται, λέγοντας ότι παρείχε νόμιμο αντάλλαγμα. Έχουν ήδη δοθεί οδηγίες ακρόασης. Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς Εναγόμενης, που προβάλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για λόγο που όμως δεν σχετίζεται με την υπόθεση (απασχόληση δικηγόρου σε άλλη υπόθεση) και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός, από οποιοδήποτε δικαστήριο, όπως ούτε από αυτό, γι’ αυτό το αίτημα απορρίπτεται. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ακόμα αγωγές του 2015, που καταλαμβάνουν τον άμεσο χρόνο, ενώ σήμερα το Δικαστήριο είχε δεσμεύσει χρόνο και για την αγωγή 123/2016, γνωρίζοντας πως υπάρχουν εκεί Ενάγοντες από το εξωτερικό (αν και τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε), δίδοντας προηγουμένως ενημέρωση στους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης πως δεν θα υπάρχει χρόνος για παρουσίαση της μαρτυρίας τους. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 14.02.2024 ώρα 10:30. Εκείνη την ημέρα, να παρουσιαστεί η υπόθεση του Ενάγοντος (2-3 μάρτυρες – να υπολογιστεί ο χρόνος). Με τις ίδιες οδηγίες ακρόασης που δόθηκαν την 12.04.2023. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Ενάγοντος.

7.     

ΑΓΩΓΗ 1745/2016

Για Ενάγοντες: Η. Ηλιάδης, για Εναγόμενους: Chrysses Demetriades & Co LLC

Βάσει της αλληλογραφίας, άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα, κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα ακυρώνονται. Η ημερομηνία 12.01.2024 ακυρώνεται.

8.     

ΔΙΑΧ. 5/2018

Για τη διαχείριση: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, διαχειρίστρια: απούσα

Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 11.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρούσα στο Δικαστήριο η διαχειρίστρια. Οδηγίες προς Πρωτοκολλητή: λόγω προσωπικής εμπλοκής στην εκπροσώπηση της διαχείρισης/της διαχειρίστριας, η διαχείριση να τίθεται για έλεγχο ενώπιον Δικαστηρίου με άλλη σύνθεση.

9.     

ΔΙΑΧ. 93/2019

Για διαχείριση: Χρ. Κων/νου (κα) για Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ και Ταλιώτης για Λ. Λουκαΐδου Θεοφάνους ΔΕΠΕ, διαχειριστές: απόντες

Αίτηση ημερομηνίας 25.10.2022 για πώληση ακινήτου

Η αίτηση παραμένει για επίδοση την 26.03.2024 ώρα 08:30, μαζί και η διαχείριση για έλεγχο. Στο μεσοδιάστημα, εάν χρειαστεί υποκατάστατη επίδοση της αίτησης, να καταχωριστεί η σχετική αίτηση.

10.  

ΑΓΩΓΗ 945/2019

Για Ενάγουσα: Ν. Δημοσθένους, για Εναγόμενη: Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για αποζημιώσεις για ατύχημα σε αίθουσα προβολής ταινιών κινηματογράφου. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 17.01.2024 ώρα 08:30. Θα γίνει μνεία, για να δοθούν οδηγίες ακρόασης. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, προς περιορισμό των επιδίκων θεμάτων, να μπορούν να δηλωθούν τότε, για να υπολογιστεί ο χρόνος προφορικής μαρτυρίας. Υπάρχουν αρκετοί κατονομαζόμενοι ως αυτόπτες μάρτυρες. Όσον αφορά την ιατρική μαρτυρία, να αναφερθούν τα σημεία που συμφωνούν/διαφωνούν οι ιατροί. Έξοδα στην πορεία.

11.  

ΑΓΩΓΗ 175/2020

Για Ενάγοντα: G. Hadjineophytou & Co LLC, Γ. Κυριακίδης, για Εναγόμενο 1: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 2: διακόπηκε

Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, ο Εναγόμενος 2, εάν θα προσκομίσει μαρτυρία, να καταχωρίσει τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν η αγωγή συνενωθεί με άλλες, το Δικαστήριο ενώπιον του οποίου θα είναι ορισμένες οι αγωγές μπορεί να διαφοροποιήσει οποιεσδήποτε οδηγίες.

12.  

ΑΓΩΓΗ 1367/2020

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Aristi Korakidou – Makridou LLC

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 09.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

13.  

ΑΓΩΓΗ 549/2021

Για τον Ενάγοντα: Κ. Μανώλης, για την Εναγόμενη: Σ. Φλουρέντζος για Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενό της, εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €630,60, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο, μειωμένα κατά ½.

14.  

ΑΓΩΓΗ 711/2021

Για Ενάγοντα: Επ. Κοραίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 2: Φ. Νεοκλέους για Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 3: Μ. Διονυσίου (κα) για Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ και Α. Μαραγκός & Χατζήπαπα ΔΕΠΕ

Βάσει όσων έχουν αναφερθεί στην ηλεκτρονική επικοινωνία, ο χρόνος για την καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων από τον Ενάγοντα επεκτείνεται μέχρι και σήμερα [και εφόσον θα καταχωριστεί σήμερα, η καταχώριση θα θεωρείται εμπρόθεσμη]. Όλα τα έγγραφα που θα τύχουν αποκάλυψης να έχουν δοθεί στην άλλη πλευρά εντός περαιτέρω 10 ημερών από σήμερα. Έχοντας υπόψη τη φύση της υπόθεσης και τα επίδικα θέματα, δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τους δικούς τους ονομαστικούς καταλόγους μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Επειδή ο Ενάγων είναι ηλικιωμένος (αναφέρεται στο δικόγραφο πως ήταν 76 ετών το 2018), να ενημερωθεί το Δικαστήριο εάν η υπόθεση χρήζει προτεραιοποίησης.

15.  

ΑΓΩΓΗ 1005/2021

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 10.10.2023, η αγωγή εναντίον όλων των Εναγόμενων διακόπτεται, ως εξωδίκως διευθετηθείσα.

16.  

ΑΓΩΓΗ 1111/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Λ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 25.08.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου ως η παράγραφος 7 της ένορκης δήλωσης.

17.  

ΑΓΩΓΗ 1121/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Λ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 25.08.2023 για απόφαση ν. 3 λόγω μη εμφάνισης

Είχε γίνει τροποποίηση του Κλητηρίου Εντάλματος με την οποία είναι τροποποιηθεί το όνομα του Εναγόμενου 3. Δεν του επιδόθηκε το τροποποιημένο Κλητήριο Ένταλμα. Να επιδοθεί το τροποποιημένο Κλητήριο Ένταλμα (και εφόσον καταχωρίστηκε στη συνέχεια και Έκθεση Απαίτησης) και η Έκθεση Απαίτησης στον Εναγόμενο 3. Χωρίς επίδοση στον Εναγόμενο 3 και του τροποποιημένου Κλητηρίου Εντάλματος, με το ορθό όνομά του, ούτως ώστε, εάν επιθυμεί, να μπορεί να εμφανιστεί, δεν θα ήταν ασφαλές να διαγνωστεί παράλειψη εμφάνισής του στη διαδικασία. Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 17.01.2024 ώρα 08:30.

18.  

ΑΓΩΓΗ 1123/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Λ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 25.08.2023 για απόφαση ν. 2 λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου 2 ως η παράγραφος 7 της ένορκης δήλωσης.

(σημ.: για τους Εναγόμενους 1, 3, 4 δεν προωθείται, το κλητήριο ένταλμα έχει εκπνεύσει, εάν δεν θα προωθηθεί, ας διακοπεί, να μην φαίνεται εκκρεμής)

19.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 31/2022

Για Απαιτητή: Α. Χριστοδούλου (κα) για Ν. Τσιαπαλής, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 16.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

20.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 33/2022

Για Απαιτητή: Α. Χριστοδούλου (κα) για Ν. Τσιαπαλής, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 15.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

21.  

ΑΓΩΓΗ 37/2022

Για Ενάγουσα: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: αποσύρθηκε, για Εναγόμενους 2-6: Γ. Λεοντίου

Ο χρόνος καταχώρισης των ονομαστικών καταλόγων μαρτύρων των δύο πλευρών επεκτείνεται μέχρι και σήμερα και θεωρούνται εμπρόθεσμοι. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 11.10.2024 ώρα 08:30, για τον προγραμματισμό της ακρόασής της (σημ.: δεν υπάρχει χρόνος εξέτασης νωρίτερα). Έξοδα στην πορεία.

22.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 39/2022

Για Απαιτήτρια: Ρ. Ροδοσθένους, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Α. Λεωνίδου (κα)για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 27.10.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Απαιτήριας και εναντίον της Απαλλοτριούσας Αρχής, όπως υπολογιστούν και εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της διαδικασίας της παρ/μπής (σημ.: να μην καταχωριστεί κατάλογος εξόδων στον Πρωτοκολλητή).

23.  

ΑΓΩΓΗ 91/2022

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1, 3: δεν προωθείται, για Εναγόμενους 2, 4, 5: Η. Ηλιάδης

Εάν οι Εναγόμενοι 2, 4 και 5 θα προσκομίσουν μαρτυρία, να καταχωρίσουν ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Να ενημερωθεί το Δικαστήριο για την προώθηση της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 1 και 3.

24.  

ΑΓΩΓΗ 923/2022

Για Ενάγουσα: Δ. Ανδρέου Χ’ Σάββα, για Εναγόμενο 1: δεν προωθείται, για Εναγόμενο 2: Mantis & Athinodorou LLC, για Εναγόμενο 3: υπάρχει απόφαση

Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, ο Εναγόμενος 2, εάν θα προσκομίσει μαρτυρία, να καταχωρίσει τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

25.  

ΑΓΩΓΗ 213/2023

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Τέκκης & Ματσαγκος ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Α. Παπαμιχαήλ & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 03.05.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Εκτός εάν καταχωριστεί η Έκθεση Υπεράσπισης των Εναγόμενων μέχρι και την 18.12.2023, η Ενάγουσα να προχωρήσει με απόδειξη της απαίτησής της. Η αίτηση/αγωγή παραμένει για Απόδειξη την 17.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

26.  

ΑΓΩΓΗ 433/2023

Για Ενάγουσα: Μ. Γεωργίου για Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για τους Εναγόμενους: Ο. Γιαβάσιη (κα) για Yiavashi Christofi LLC

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €10.138,43 πλέον τόκος προς 9,50% ετησίως επί του ποσού των €9.928,49 από την 29.03.2023 μέχρι εξόφλησης, με δικαίωμα κεφαλαιοποίησης την 30η Ιουνίου και 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, πλέον για τα έξοδα της αγωγής που έχουν συμφωνηθεί στο ποσό των €1.115,00 πλέον Φ.Π.Α., πλέον νόμιμος τόκος.

Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) μέχρι την 15.12.2023. Νοουμένου ότι οι Εναγόμενοι ή οποιοσδήποτε εξ αυτών, μέχρι την 15.12.2023, πληρώσουν στους Ενάγοντες το ποσό των €1.500,00 έναντι της απαίτησης και των ποσό των €1.115,00 πλέον Φ.Π.Α. έναντι των εξόδων, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) μέχρι την 15.01.2014. Νοουμένου ότι οι Εναγόμενοι ή οποιοσδήποτε εξ αυτών πληρώσουν στην Ενάγουσα, μέχρι την 15.01.2024, το επιπλέον ποσό των €1.000,00 για την απαίτηση, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) μέχρι την 15.02.2024, και ούτω καθεξής, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) από μήνα σε μήνα, νοουμένου ότι τη 15η ημέρα κάθε επόμενου μήνα πληρώνεται από τους Εναγόμενους ή οποιονδήποτε εξ αυτών στην Ενάγουσα το ποσό των €1.000,00. Εάν μέχρι την 15.05.2024 θα έχει πληρωθεί από τους Εναγόμενους ή οποιονδήποτε εξ αυτών στην Ενάγουσα το συνολικό ποσό των €6.500,00 για την απαίτηση και το ποσό των €1.115,00 πλέον Φ.Π.Α. για τα έξοδα, τότε το σύνολο του εξ αποφάσεως χρέους (απαίτηση και έξοδα) θα θεωρείται εξοφληθέν (δεν θα οφείλεται ούτε νόμιμος τόκος). Νοείται πως, παράλειψη πληρωμής οποιουδήποτε από τα προαναφερόμενα ποσά, μέχρι τις καθορισμένες ημερομηνίες, θα καθιστά την απόφαση άμεσα εκτελεστή για τα επιδικασθέντα ποσά. Κατά τη διάρκεια της αναστολής εκτέλεσης και ανεξάρτητα από αυτή, η Ενάγουσα θα έχει το δικαίωμα για άμεση εγγραφή ΜΕΜΟ επί της περιουσίας των Εναγόμενων 1 και 2.

(αναμονή έγκρισης λεκτικού)

27.  

ΑΓΩΓΗ 895/2023

Για Ενάγουσα: Ο. Γιαβάσιη (κα) για Yiavashi Christofi LLC, για Εναγόμενη: Μ. Παπαδημήτρη (κα) για Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €423,88, πλέον νόμιμος τόκος ετησίως από την 23.08.2023 μέχρι εξόφλησης, πλέον έξοδα της αγωγής ως έχουν συμφωνηθεί στο ποσό των €250,00, πλέον Φ.Π.Α., πλέον νόμιμος τόκος, πλέον €16,50 έξοδα επίδοσης.

Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) μέχρι την 01.11.2023. Νοουμένου ότι η Εναγόμενη, μέχρι την 01.11.2023, καταβάλει στην Ενάγουσα το ποσό των €20,00, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) μέχρι την 01.12.2023, και ούτω καθεξής, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) νοουμένου ότι η Εναγόμενη καταβάλλει στην Ενάγουσα το ποσό των €20,00 την 1η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, μέχρι εξόφλησης. Παράλειψη πληρωμής μία δόσης ή μέρους δόσης μέχρι τις καθορισμένες ημερομηνίες, θα καθιστά την απόφαση άμεσα εκτελεστή για τα ποσά που έχουν επιδικαστεί. Κατά τη διάρκεια της αναστολής εκτέλεσης και ανεξάρτητα από αυτήν, η Ενάγουσα θα έχει το δικαίωμα εγγραφής ΜΕΜΟ επί της περιουσίας της Εναγόμενης.

(αναμονή έγκρισης λεκτικού)

 

Υποθέσεις με χρονική προτεραιότητα

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

1.      Αγωγή 367/2015

ΧΧΧ

17.10.2023

Πρέπει να περατωθεί

2.     Αγωγή 411/2015

Συμβατική διαφορά

02.11.2023

Συνεχιζόμενη

3.      Αγωγή 1023/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

4.      Αγωγή 1200/2015

ΧΧΧ

01.11.2023

Πρέπει να περατωθεί

5.      Αγωγή 1251/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

6.     Αγωγή 1352/2015

Ατύχημα σε χώρο

23.10.2023

Συνεχιζόμενη

7.     Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018

ΑΗΚ

26.10.2023

Συνεχιζόμενη

8.     Αγωγή 1697/2015

Τραπεζικό χρέος

20.10.2023

Συνεχιζόμενη

9.     Αγωγή 1912/2015

ΑΗΚ

12.10.2023

Συνεχιζόμενη

10.   Αγωγή 2290/2015

Τροχαίο ατύχημα

18.10.2023

Συνεχιζόμενη

11.   Αγωγή 473/2016

Κοινόχρηστα

31.10.2023

Συνεχιζόμενη

12.   Αγωγή 3641/2013

Αίτηση έρευνας

19.10.2023

Συνεχιζόμενη

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

[για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]