SIGNUP
  LOGIN

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΧΡ. ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ, Ε.Δ. ΤΗΝ 16.10.2023

---

Α/α ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

1. ΔΙΑΧ. 151/2004 Για τη διαχείριση: Λ. Μαυρίκιος, για κληρονόμο: Μ. Μιλτιάδης, διαχειρίστρια: απούσα Εκδίδεται διάταγμα βάσει του άρθρου 55 Κεφ. 189, με βάση το οποίο διατάσσεται, εκτός εάν οι κληρονόμοι συμφωνήσουν διαφορετικά, τα έξοδα της διαχείρισης να πληρωθούν από την περιουσία της αποβιωσάσης. Τυχόν αίτηση για πώληση ακίνητης περιουσίας, για την πληρωμή των εξόδων και την ολοκλήρωση της διαχείρισης, να υποβληθεί εντός 2 μηνών από σήμερα. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 16.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως.

2. ΔΙΑΧ. 129/2009 Για τη διαχείριση: Α. Χριστοδούλου (κα) για Ηλία & Ηλία ΔΕΠΕ Ο χρόνος για την καταχώριση των τελικών λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι και την 16.04.2024. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο την 25.04.2024 ώρα 08:30. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

3. ΔΙΑΧ. 251/2013 Για τη διαχείριση: Ευτύχιος Πίτρος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.01.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής. Οι δικηγόροι της διαχείρισης να κλητεύσουν αρμόδιο λειτουργό του Τμήματος Φορολογίας, εάν θεωρούν ότι με την παρουσία του στο

Δικαστήριο μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν περατώνεται η διαχείριση ή να αιτηθούν ανάλογες οδηγίες του Δικαστηρίου.

4. ΑΓΩΓΗ 2865/2015 Για Ενάγουσα: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ν. Μάντης για Mantis & Athinodorou LLC, διευθυντής της Ενάγουσας: παρών Ο κ. Αθανασίου ζητά την άδεια του Δικαστηρίου να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση, ο διευθυντής της Ενάγουσας εξέφρασε τη διαφωνία του. Ο κ. Αθανασίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέκυψε διαφωνία ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης. Ο διευθυντής της Ενάγουσας έχει τη δική του εκδοχή. Ήδη, η διαφωνία που εκφράζεται σε σχέση με το θέμα αυτό μόνον, δηλοί ότι δικηγόροι και πελάτης δεν μπορούν να συνεννοηθούν, η δε εμπιστοσύνη της Ενάγουσας στους δικηγόρους τους, ως εκφράστηκε από τον διευθυντή της Ενάγουσας, είναι κλονισμένη, εκφράζοντας, ο ίδιος, ότι υπέστη εκβιασμό, δηλώνοντας πρόθεση διεκδίκησης ποσών από τους δικηγόρους. Ο ίδιος ο διευθυντής της Ενάγουσας αναφέρεται σε διαφωνία που προέκυψε σχετικά με τροποποίηση άλλης αγωγής, εκ σειράς αγωγών, και μεγάλο χρηματικό ποσό που ζητήθηκε. Αυτά από μόνα στους συνιστούν διαφωνία και το αίτημα να αποσυρθούν από την εκπροσώπηση της Ενάγουσας σε αυτή την αγωγή οι δικηγόροι της είναι δικαιολογημένο και προς τον συμφέρον της δικαιοσύνης, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων και συμφερόντων και της Ενάγουσας. Για τους λόγους αυτούς, δίδεται άδεια στους δικηγόρους της Ενάγουσας να αποσυρθούν από την εκπροσώπηση της εταιρείας σε αυτή την αγωγή. Η αγωγή παραμένει για Ακρόαση την 08.12.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ζητήματα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ενάγουσας να επιλυθούν ως τότε (ενδεχόμενο εμφάνισης του κ. Χρ. Δημητρίου). Εάν υπάρχει περιθώριο εξώδικης διευθέτησης, ενόψει των όσων αναφέρθηκαν σε σχέση με τον νέο αγοραστή και το υπόλοιπο που ουσιαστικά μένει, να εξαντληθεί μέχρι τότε. Τα έξοδα στην πορεία.

5. ΔΙΑΧ. 109/2016 Για τη διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής/εκτελεστής: καμία εμφάνιση Η διαχείριση ήταν ορισμένη την 13.10.2023. Δεν είχε ληφθεί ηλεκτρονική επικοινωνία/δεν υπήρξε εμφάνιση με φυσική παρουσία, η διαχείριση παρέμεινε στο Δικαστήριο μέχρι και σήμερα, εν αναμονή τέτοιας εμφάνισης. Ούτε σήμερα υπάρχει εμφάνιση. Ένορκη δήλωση επίδοσης ειδοποίησης σημειώθηκε ήδη ως Τεκμήριο Α. Εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατον να ασκηθεί έλεγχος, εάν δεν υπάρχει οποιοσδήποτε παρών να λάβει οδηγίες. Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης του διαχειριστή/εκτελεστή, το οποίο να μην εκτελεστεί, εκτός κατόπιν νεότερης οδηγίας του Δικαστηρίου. Δίδονται οδηγίες

στον Πρωτοκολλητή: εφόσον ο διαχειριστής/εκτελεστής είναι δικηγόρος και κινείται στον χώρο του Δικαστηρίου, να ειδοποιήσει τηλεφωνικώς τον διαχειριστή/εκτελεστή να εμφανιστεί στο Δικαστήριο, για να δείξει λόγο γιατί μέχρι σήμερα δεν καταχωρίστηκαν λογαριασμοί περιουσίας, προς συμμόρφωση με τον νόμο (Κεφ. 189). Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 22.01.2024 ώρα 08:30.

6. ΑΓΩΓΗ 255/2016 Για Ενάγουσα: Π. Φιλίππου για Ν. Ροτσίδης & Σία ΔΕΠΕ (προς εμφάνιση: Κ. Χ’ Θεοδοσίου για Λ. Γεωργίου), για Εναγόμενη: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ, Ενάγουσα: παρούσα Άδεια δίδεται στους δικηγόρους της Ενάγουσας να αποσυρθούν από την εκπροσώπησή της. Η Ενάγουσα θα εκπροσωπηθεί από νέους δικηγόρους, που εμφανίζονται σήμερα. Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε τροχαίο ατύχημα. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 17.11.2023 ώρα 08:30. Μέχρι εκείνη την ημέρα, να εξεταστεί τυχόν ενδεχόμενο παραδεκτών γεγονότων και εγγράφων, με σκοπό τον περιορισμό της μαρτυρίας, ιδίως όσον αφορά την ιατρική μαρτυρία, που είναι εκτεταμένη. Εννοείται, τυχόν εκκρεμότητες σε σχέση με την εκπροσώπηση της Ενάγουσας να διευθετηθούν στο μεσοδιάστημα. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης.

7. ΑΓΩΓΗ 549/2016 Για Ενάγοντες: Μ. Κάϊζερ (κα) για G. Kouzalis & Co LLC, για Εναγόμενη 1: Ε. Δημητρίου (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ Βάσει της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, άδεια δίδεται στους δικηγόρους των Εναγόντων να αποσυρθούν από την εκπροσώπηση των Εναγόντων. Η αγωγή των Εναγόντων 1 και 2 απορρίπτεται, λόγω μη προώθησής της, με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον των Εναγόντων 1 και 2, αλληλέγγυα και/η κεχωρισμένα, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Η ανταπαίτηση της Εναγόμενης 1 ορίζεται για Απόδειξη την 31.10.2023 ώρα 08:30.

8. ΑΓΩΓΗ 1719/2016 Για Ενάγοντα: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ, για Εναγόμενο 2: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Ο Ενάγων ισχυρίζεται αφαίρεση χωμάτων από το ακίνητό του και καταστροφή πετρόκτιστης δόμης χωρίς την άδεια του. Δόθηκε από το Δικαστήριο η ευκαιρία οι διάδικοι να καταλήξουν σε συμφωνία χωρίς δίκη, χωρίς κάτι τέτοιο να είναι κατορθωτό. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2016 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας ή

και σοβαρότερης ή και πιο επείγουσας φύσης από την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 16.02.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις ίδιες οδηγίες ακρόασης που δόθηκαν την 28.02.2023, εκτός εάν χρειαστεί διαφοροποίησή τους.

9. ΠΑΡ/ΜΠΗ 55/2018 Για Απαιτήτρια: Θ. Χαραλάμπους (κα) για Α.Χ. Παπαχαραλάμπους, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ Η παραπομπή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 22.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

10. ΔΙΑΧ. 305/2018 Για τη διαχείριση: Γ. Παπασάββα, διαχειρίστρια: παρούσα Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν καταχωριστεί λογαριασμοί περιουσίας, προς συμμόρφωση με τον νόμο, και δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη, παρά τις επαναλαμβανόμενες οδηγίες του Δικαστηρίου, προ ετών, δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: να κλητευτεί από τον Πρωτοκολλητή η κληρονόμος (να ληφθούν τα στοιχεία από τον Κοινοτάρχη Τρεμιθούσας), για να είναι παρούσα στο Δικαστήριο, κατά την ημερομηνία και ώρα ελέγχου, να μπορεί να προχωρήσει η διαχείριση με ανάλογες οδηγίες που θα δώσει. Εάν υπάρξει συμμόρφωση της επί του παρόντος διαχειρίστριας με τις οδηγίες του Δικαστηρίου, δεν θα χρειαστεί να εμφανιστεί. Η διαχειρίστρια ανέφερε σήμερα προφορικά θέματα που δεν σχετίζονται με την υφιστάμενη απογραφή. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 22.01.2024 ώρα 08:30. Τυχόν συμπληρωματική απογραφή, να καταχωριστεί μέχρι την 24.10.2023. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία ελέγχου. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

11. ΑΓΩΓΗ 387/2018 Για Ενάγοντα: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ, για Εναγόμενους: Θ. Αρέστη Τρύφωνος (κα), Ε. Πουλλά (κα) Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 14.11.2023 ώρα 08:30.

12. ΑΓΩΓΗ 815/2018 Για Ενάγοντα: Ε. Ερωτοκρίτου & Σία, για Εναγόμενο 1: Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Η διαφορά απορρέει από τροχαίο ατύχημα. Η αγωγή εκκίνησε ως ταχείας εκδίκασης, αλλά ακόμα δεν εκδικάστηκε λόγω της ανταπαίτησης του Εναγόμενου 1, στην οποία περιλαμβάνεται αξίωση για γενικές αποζημιώσεις, λόγω σωματικών βλαβών. Αποκαλύφθηκε ότι θα παρουσιαστεί ιατρική μαρτυρία από ιατρό του δημοσίου, δεν αποκαλύπτεται αντικρουστική ιατρική μαρτυρία από τον

Ενάγοντα. Όσον αφορά τις ειδικές ζημιές, η πλευρά του Εναγόμενου 1 δεν αποκαλύπτει κάποια μαρτυρία, για τις δικές του ειδικές ζημιές ή αντικρουστική των ζημιών της άλλης πλευράς. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 22.01.2024 ώρα 08:30, για να δοθούν οδηγίες σχετικά με την ακρόαση. Να εξεταστεί το ενδεχόμενο περιορισμού των επιδίκων θεμάτων, με τυχόν παραδοχές γεγονότων/εγγράφων ή συμφωνία ποσών γενικών ή ειδικών επί ενδεχόμενης/πλήρους ευθύνης. Έξοδα στην πορεία. Να γίνει εμφάνιση με φυσική παρουσία.

13. ΑΓΩΓΗ 163/2019 Για Εναγόμενη/Αιτήτρια: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ, για Ενάγοντα/Καθ’ ου η αίτηση: G. Hadjineophytou & Co LLC Αίτηση ημερομηνίας 27.03.2023 για τροποποίηση υπεράσπισης & Αγωγή Αμφότερες οι πλευρές έχουν αποστείλει ηλεκτρονικά αγορεύσεις επί της αίτησης. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις όπου ενδιάμεσα/διαδικαστικά ζητήματα επιλύονται άμεσα και συνοπτικά. Ωστόσο, η ώρα είναι 13:00 και, ενόψει και της μη εμφάνισης των δικηγόρων με φυσική παρουσία, δεν υπάρχει ο χρόνος εξέτασης της αίτησης άμεσα/σήμερα, γι’ αυτό η απόφαση επιφυλάσσεται και αυτή (σημ.: σήμερα μόνον, επιφυλάχθηκαν συνολικά τέσσερις) να δοθεί το συντομότερο δυνατόν. Η δε αγωγή θα οριστεί μέσω της απόφασης επί της αίτησης. Τα έξοδα επιφυλάσσονται.

14. ΑΓΩΓΗ 1363/2020 Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Χρ. Σιμιλλίδης Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 15.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

15. ΑΓΩΓΗ 751/2021 Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2: Ρ. Ροδοσθένους, για Εναγόμενους 3 και 4: δεν προωθείται, για Εναγόμενο 5: Γ. Ηλιάδης Είχαν δοθεί οδηγίες για ένορκες αποκαλύψεις εγγράφων. Στον φάκελο του Δικαστηρίου, δεν εντοπίζεται ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από τους Εναγόμενους 1, 2 και 5. Οι Εναγόμενοι 1, 2 και 5, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να προβούν στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά (σημ.: εάν έχουν καταχωριστεί και δεν μπήκαν στον φάκελο, να αγνοηθούν οι οδηγίες). Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι 1, 2 και 5, εάν θα προσκομίσουν μαρτυρία, να καταχωρίσουν τον δικό τους

ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 22.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

16. ΑΓΩΓΗ 933/2021 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 18.09.2023 για ανανέωση κλητηρίου εντάλματος Έχω εξετάσει την αίτηση και την ένορκη δήλωση που την συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι με βάση όσα έχουν εκτεθεί μπορούν να εκδοθούν διατάγματα. Α. Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στους Εναγόμενους 1, 2 και 3 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα. Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 1, 2, 3, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα. Εάν οι Εναγόμενοι 1, 2 και 3 δεν εντοπίζονται για προσωπική επίδοση, να γίνει υποκατάστατη επίδοση. Εάν η αγωγή δεν προωθηθεί εναντίον οποιουδήποτε εκ των Εναγόμενων 1, 2 και 3 εντός της περιόδου ισχύος του Κλητηρίου Εντάλματος, να θεωρηθεί διαγραφείσα.

17. ΑΓΩΓΗ 1121/2021 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2/Καθ’ ων η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου Αίτηση ημερομηνίας 25.08.2023 για απόφαση ν. 1, 2 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων 1 και 2 επεκτείνεται μέχρι και την 13.09.2023 [και θεωρείται εμπρόθεσμη]. Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2 όπως υπολογιστούν και εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της διαδικασίας της αγωγής.

18. ΑΓΩΓΗ 5/2022 Για Απαιτητή: Ο. Σουσανίδου (κα) για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ Η παρ/μπή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 18.10.2024 ώρα 08:30, για τον προγραμματισμό της ακρόασής της (σημ.: δεν υπάρχει χρόνος εξέτασης νωρίτερα). Έξοδα στην πορεία.

19. ΑΓΩΓΗ 179/2022 Για Αιτήτρια: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 26.10.2022 Άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης.

20. ΑΓΩΓΗ 615/2022 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Α. Κακογάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Λ. Κεσίδης Αίτηση ημερομηνίας 24.08.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΥ των Εναγόμενων 1 και 2 επεκτείνεται μέχρι και την 30.11.2023. Η αίτηση παραμένει για Απόδειξη την 22.01.2024 ώρα 08:30, εκτός εάν εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου προηγουμένως καταχωριστεί η ΕΥ των Εναγόμενων 1 και 2. Έξοδα στην πορεία.

21. ΑΓΩΓΗ 637/2022 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Γιώργος Γ. Γιάγκου ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 18.09.2023 για ανανέωση κλητηρίου εντάλματος για τον Εναγόμενο 6 Έχω εξετάσει την αίτηση και την ένορκη δήλωση που την συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι με βάση όσα έχουν εκτεθεί μπορούν να εκδοθούν διατάγματα. Α. Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στον Εναγόμενο 6 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα. Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στον Εναγόμενο 6, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

22. ΑΓΩΓΗ 653/2022 Για Ενάγοντα: Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Κυριάκου (κα) για ΓΕ Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΔ αποκάλυψης εγγράφων του Εναγόμενου επεκτείνεται μέχρι και την 26.09.2023 και θεωρείται εμπρόθεσμη. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, ο Εναγόμενος να καταχωρίσει τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 22.01.2024 ώρα 08:30. Τυχόν κατάλογος παραδεκτών γεγονότων/εγγράφων να κατατεθεί ως τότε. Τυχόν άλλα προδικαστικά θέματα, να τεθούν τότε. Έξοδα στην πορεία.

23. ΑΓΩΓΗ 1059/2022 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1/Καθ’ ης η αίτηση: καμία εμφάνιση Αίτηση ημερομηνίας 07.03.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Δεν υπάρχει εμφάνιση της Εναγόμενης είτε με ηλεκτρονική επικοινωνία είτε με φυσική παρουσία. Η ώρα είναι 12:12. Η αίτηση/αγωγή ορίζεται για Απόδειξη την 27.10.2023 ώρα 08:30. Τα έξοδα επιφυλάσσονται.

24. ΠΑΡ/ΜΠΗ 3/2023 Για Απαιτητές: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ Η παρ/μπή είναι ορισμένη και 07.12.2023.

25. ΑΓΩΓΗ 475/2023 Για Ενάγοντα/Αιτητή: Ν. Μετζίτικος για Π. Κυριακίδου, Ν. Μετζιτικος ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Γ. Παπασάββα Αίτηση ημερομηνίας 14.06.2023 για ενδιάμεση θεραπεία Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν αγορεύσεις, τα κείμενα των οποίων περιορίστηκαν, η απόφαση επιφυλάσσεται.

26. ΑΓΩΓΗ 581/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Δρ. Ανδρέας Π. Ποιητής & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 26.07.2023 για ενδιάμεση θεραπεία Η αίτηση είναι ορισμένη για ακρόαση, ωστόσο η πλευρά της Ενάγουσας ζητά αναβολή της ακρόασης, για τον λόγο ότι αιτήθηκε την καταχώριση συμπληρωματικής ένορκης δήλωσης, με μονομερή αίτηση που υπέβαλε την 13.10.2023. Η ένσταση της πλευράς του Εναγόμενου στην αίτηση για έκδοση προσωρινών διαταγμάτων είχε καταχωριστεί την 02.10.2023. Σήμερα, υπάρχει ένσταση στο αίτημα για αναβολή από την πλευρά του Εναγόμενου, για τους λόγους που εξήγησε ο συνήγορος του Εναγόμενου, που συνοπτικά εδράζονται στο ότι δεν τέθηκε η αίτηση σε γνώση της πλευράς του Εναγόμενου οποτεδήποτε και καταχωρίστηκε παραμονές της ακρόασης, και βαίνει εκτός του πλαισίου προσέγγισης τέτοιας φύσης αιτήσεων, ως η κυρίως αίτηση. Το Δικαστήριο έθεσε ορισμένα ερωτήματα ως προς τον σκοπό που καταχωρίστηκε η αίτηση για συμπληρωματική ένορκη δήλωση, αφενός μονομερώς, αφετέρου παραμονές της ακρόασης, αλλά και πού σκοπεύει, σε συνάρτηση με τη φύση της κυρίως αίτησης, και τη νομολογία που καθοδηγεί σε σχέση με ενδιάμεσες αιτήσεις για συμπληρωματική ένορκη δήλωση ή για αντεξέταση ή για άλλα ζητήματα, στο πλαίσιο διαδικασιών για ενδιάμεση θεραπεία. Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, αν και δεν εφαρμόζονται τυπικά οι νέοι διαδικαστικοί κανονισμοί, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τις βασικέ αρχές αυτών. Αιτήσεις για

χορήγηση ενδιάμεσων θεραπειών είναι διαδικασίες που θέτουν το Δικαστήριο σε εγρήγορση να επιληφθεί κατά προτεραιότητα μιας υπόθεσης, είτε συντρέχει κατεπείγων λόγος είτε όχι, στη δεύτερη περίπτωση ακούγοντας και τις δύο πλευρές. Σήμερα, η αίτηση για ενδιάμεση θεραπεία είναι ορισμένη για ακρόαση, δεν τέθηκε προηγουμένως, και με δικονομικά αποδεκτό τρόπο, είτε αίτημα για διαφοροποίηση του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί αρχικά σε σχέση με την ακρόαση της αίτησης αυτής, είτε και για την ανάγκη που με γενικότητα εκτέθηκε σήμερα για συμπλήρωση της μαρτυρίας. Ενόψει αυτών, το αίτημα για αναβολή της ακρόασης, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, και εφόσον και οι δύο πλευρές έχουν αναφέρει πως είναι έτοιμες για ακρόαση της κυρίως αίτησης, το αίτημα για αναβολή απορρίπτεται. Αμφότερες οι πλευρές έχουν καταθέσει γραπτές αγορεύσεις και υιοθέτησαν τα κείμενα. Η απόφαση επιφυλάσσεται.

27. ΑΓΩΓΗ 667/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Κ. Δημητρίου, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Κασκάνης για G. Prodromou & Associates LLC Αίτηση ημερομηνίας 28.07.2023 και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 01.08.2023 Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν αγορεύσεις, των οποίων υιοθέτησαν τα κείμενα. Η απόφαση επιφυλάσσεται.

Υποθέσεις με χρονική προτεραιότητα

Υπόθεση Αντικείμενο Δικάσιμος Σχόλια

1. Αγωγή 367/2015 ΧΧΧ 17.10.2023 Πρέπει να περατωθεί

2. Αγωγή 411/2015 Συμβατική διαφορά 02.11.2023 Συνεχιζόμενη

3. Αγωγή 1200/2015 ΧΧΧ 01.11.2023 Πρέπει να περατωθεί

4. Αγωγή 1251/2015 ΧΧΧ ΧΧΧ Πρέπει να περατωθεί

5. Αγωγή 1352/2015 Ατύχημα σε χώρο 23.10.2023 Συνεχιζόμενη

6. Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018 ΑΗΚ 26.10.2023 Συνεχιζόμενη

7. Αγωγή 1697/2015 Τραπεζικό χρέος 20.10.2023 Συνεχιζόμενη

8. Αγωγή 1801/2015 Επέμβαση/οχληρία 08.11.2023 Συνεχιζόμενη

9. Αγωγή 1912/2015 ΑΗΚ 03.11.2023 Συνεχιζόμενη

10. Αγωγή 2290/2015 Τροχαίο ατύχημα 18.10.2023 Συνεχιζόμενη

11. Αγωγή 473/2016 Κοινόχρηστα 31.10.2023 Συνεχιζόμενη

12. Αγωγή 3641/2013 Αίτηση έρευνας 19.10.2023 Συνεχιζόμενη

---

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. [για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.