SIGNUP
  LOGIN

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΧΡ. ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ, Ε.Δ. ΤΗΝ 17.10.2023

---

Α/α ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

1. ΑΓΩΓΗ 367/2015 Για Ενάγοντα: Κ. Χαραλάμπους (κα) για Α. Νικολάου, για Εναγόμενο: Κ. Μενοίκου (κα) για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Δηλώνουν αμφότερες οι πλευρές ότι δεν θα προσκομιστεί προφορική μαρτυρία από οποιαδήποτε πλευρά. Θα προχωρήσουν με αγορεύσεις στη βάση παραδεκτών γεγονότων και εγγράφων, για να ερμηνεύσει το Δικαστήριο το συγκεκριμένο σημείο της συμφωνίας, ως προς το οποίο υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Κατατέθηκε εκ συμφώνου σήμερα η δέσμη με τις επίδικες συμφωνίες και σημειώθηκε ως Τεκμήριο 1. Τυχόν περαιτέρω παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα να δηλωθούν εντός 30 ημερών από σήμερα και τα έγγραφα να επισυναφθούν στην κοινή δήλωση. Η αγωγή ορίζεται για συνέχιση της ακρόασης (τελικές αγορεύσεις) την 01.12.2023 ώρα 08:30. Οι αγορεύσεις να γίνουν γραπτώς. Έξοδα στην πορεία.

2. ΑΓΩΓΗ 1519/2015 Για Ενάγουσα: Μ. Κάιζερ (κα) για G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Στ. Φλωράκη (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, διευθυντής Εναγόμενης 1: παρών Υπάρχει αίτημα αναβολής της ακρόασης σήμερα, καθότι γίνονταν προσπάθειες εξώδικης διευθέτησης, που δεν καρποφόρησαν, και δεν υπάρχει ετοιμότητα από πλευράς Ενάγουσας. Υπάρχει ένσταση στο αίτημα, γιατί πράγματι και αυτή και οι άλλες υποθέσεις συζητούνται για διευθέτηση, ωστόσο, όπως αναφέρει η κυρία Φλωράκη, είναι από την 06.10.2023 που με email είχε τεθεί συγκεκριμένο αίτημα και αιτιολογία για τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να επέλθει διευθέτηση. Έχω ακούσει και τις δύο πλευρές. Η αγωγή ορίστηκε για ακρόαση εδώ και αρκετό καιρό, με προγραμματισμό να αρχίσει, λόγω της παλαιότητάς της. Τυχόν προσπάθειες εξώδικης διευθέτησης, αν και ενθαρρύνονται, σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελούν λόγο που μπορεί να δικαιολογήσει αναβολή δίκης. Δεν δηλώνονται στο Δικαστήριο λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αναστείλει την εκδίκαση της υπόθεσης, γιατί συμφωνήθηκε η εξώδικη διευθέτηση.

Εφόσον οι Ενάγοντες ήγειραν αυτή την αγωγή, προωθούν την απαίτησή τους, το Δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να την εκδικάσει. Δόθηκαν, σε όλο το χρονικό διάστημα που εκκρεμεί η αγωγή, όπως προκύπτει από τον φάκελο, αρκετές ευκαιρίες, για να καθορίσουν μόνες τους οι δύο πλευρές την εξέλιξη της διαδικασίας. Από εκεί και πέρα, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουμε με την ακρόαση τυχόν διαθέσιμης μαρτυρίας. Ενόψει του ότι ο λόγος που προβλήθηκε για αναβολή, δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει τέτοιο αίτημα, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό, και γι’ αυτό απορρίπτεται. Η πλευρά των δικηγόρων της Ενάγουσας δηλώνει στο Δικαστήριο σήμερα την πρόθεση να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση της Ενάγουσας. Η Ενάγουσα είναι απούσα, και παρόλο που γνωρίζει την ημερομηνία ακρόασης, δεν φαίνεται, μέσα από οποιοδήποτε στοιχείο, να γνωρίζει και την πρόθεση των δικηγόρων της να αποσυρθούν από την εκπροσώπησή της στην υπόθεση, επομένως άδεια για απόσυρση δεν μπορεί να δοθεί σήμερα. Το γεγονός ότι η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση σήμερα δεν αλλάζει. Εκλαμβάνεται, από τα προαναφερόμενα, ότι δεν προωθείται η απαίτηση της Ενάγουσας για εκδίκαση, εφόσον σήμερα η Ενάγουσα είναι απούσα και δεν διατίθεται σήμερα κάποια μαρτυρία από πλευράς της, για να ακουστεί από το Δικαστήριο. Απλώς επειδή η Ενάγουσα δεν έχει ενημερωθεί για την πρόθεση των δικηγόρων της να αποσυρθούν, μόνον γι’ αυτό τον λόγο δεν απορρίπτεται σήμερα η αγωγή της, και η αγωγή παραμένει για έλεγχο της προώθησης της απαίτησης και για απόδειξη της ανταπαίτησης της Εναγόμενης 1 την 31.10.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να ειδοποιηθεί η Ενάγουσα για την πρόθεση των δικηγόρων της να αποσυρθούν από την εκπροσώπησή της την 31.10.2023, καθώς και ότι η αγωγή της δεν προωθήθηκε για ακρόαση σήμερα που ήταν ορισμένη για τον σκοπό αυτό. Τα σημερινά έξοδα επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

3. ΑΓΩΓΗ 1699/2016 Για Ενάγουσα: Χρίστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: Mantis & Athinodorou LLC Η αγωγή είναι ορισμένη για επίτευξη συμβιβασμού. Αφορά σε τραπεζικό χρέος. Υπάρχει αίτημα η υπόθεση να οριστεί για ακρόαση, αν και καταβάλλονται προσπάθειες εξώδικης διευθέτησής της. Το Δικαστήριο θα πρέπει να γνωρίζει εάν/τι θα εκδικαστεί, πριν να δεσμεύσει χρόνο ακρόασης, και κατά πόσο υπάρχει περιθώριο περιορισμού της μαρτυρίας. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 23.01.2024 ώρα 08:30. Εάν η αγωγή θα προωθηθεί για εκδίκαση, η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, για σκοπούς μνείας και οδηγιών ακρόασης. Οι διάδικοι να είναι παρόντες. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα, να

δηλωθούν τότε. Έξοδα στην πορεία.

4. ΑΓΩΓΗ 249/2017 Για Ενάγουσα: Σ. Σταυρή-Σωκράτους, για Εναγόμενους: Σ. Σοφοκλέους για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ Σημειώνεται ότι, λόγω της μη εμφάνισης των δικηγόρων που χειρίζονται την υπόθεση σήμερα, από πλευράς Εναγόμενων, δεν φαίνεται να είναι εφικτή η ουσιαστική συζήτηση της υπόθεσης, πριν να προγραμματιστεί ξανά η ακρόασή της. Παρουσιάζεται στο Δικαστήριο σκοπούμενη μαρτυρία πολλών ατόμων, περιλαμβανομένων ιατρών ή ειδικών, από την πλευρά της Ενάγουσας. Χωρίς την ουσιαστική συζήτηση και την ανταλλαγή εγγράφων, που είτε έτυχαν αποκάλυψης είτε υπάρχουν και θα πρέπει να δοθούν οδηγίες για αποκάλυψη πριν την ακρόαση, δεν μπορεί να γίνει περιορισμός της μαρτυρίας αυτής και ακριβής υπολογισμός της έκτασης της ακρόασης, σύμφωνα με τους διαδικατικούς κανονισμούς. Η υπόθεση παραμένει για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 23.01.2024 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: τα έγγραφα που έτυχαν ήδη αποκάλυψης, και δεν έχουν ήδη δοθεί στην άλλη πλευρά (εκατέρωθεν), να ανταλλαχθούν εντός 30 ημερών από σήμερα. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, των δικηγόρων που χειρίζονται την υπόθεση.

5. ΑΓΩΓΗ 335/2017 Για Ενάγουσα/Αιτητή: Μ. Θεοδοσίου για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 20.09.2023 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και υποκατάστατη επίδοση Για τους λόγους που εξηγούνται στο πρακτικό: Α. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στον Εναγόμενο 1. Β. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο 1 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με τον ακόλουθο τρόπο, που συμφωνεί με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις: (α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, και στις δύο διευθύνσεις που αναγράφονται στην παράγραφο 5 της ένορκης δήλωσης ή σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση περιέλθει σε γνώση της Ενάγουσας σχετικά με τον Εναγόμενο 1.

Γ. Ο χρόνος εμφάνισης του Εναγόμενου 1 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από την επιτυχή διενέργεια της επίδοσης σε αυτόν με βάση το παρόν διάταγμα. Δ. Σε περίπτωση παράλειψης του Εναγόμενου 1 να εμφανιστεί στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία του, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στον Εναγόμενο 1, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτόν, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με απλό ταχυδρομείο στον Εναγόμενο 1 στην τελευταία γνωστή στην Ενάγουσα διεύθυνση του Εναγόμενου 1. Ε. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον του Εναγόμενου 1.

6. ΑΓΩΓΗ 525/2017 Για Ενάγοντες: Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 24.05.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Οδηγίες ακρόασης 1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 24.05.2024, να παρουσιαστεί η μαρτυρία των Εναγόντων (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας. 2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη. 5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

7. ΔΙΑΧ. 291/2018 Για τη διαχείριση: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 17.10.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες

προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή θα έχει παρέλθει έτος, εάν υπάρχει εξέλιξη, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρών ο διαχειριστής.

8. ΑΓΩΓΗ 265/2019 Για Ενάγουσα: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Σ. Ζαννούπας Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 19.09.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Οδηγίες ακρόασης 1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 19.09.2024, να παρουσιαστεί όλη η μαρτυρία της Ενάγουσας για την απαίτηση (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας. 2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 30 ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο. 4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη. 5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

9. ΑΓΩΓΗ 759/2021 Για Ενάγουσα: Κ. Μενοίκου (κα) για Χρίστος Σ. Χριστοφόρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Επ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ Ο λόγος που ζητήθηκε η φυσική παρουσία είναι γιατί υπάρχει αναφορά που θα μπορούσε να εκληφθεί ως παραδοχή για οφειλή ενός μικρότερου ποσού στο δικόγραφο της Εναγόμενης, υπό κάποια χρονική αίρεση, οπότε προέκυψε το ερώτημα αφενός εάν στο μεταξύ επήλθε η χρονική αίρεση, αφετέρου εάν θα μπορούσε να εκδοθεί κάποια απόφαση για το ποσό των €36.408,66, ενδεχομένως με κάποια αναστολή εκτέλεσης (που

να συνάδει με κάποια χρονική αίρεση ή άλλως πώς), κι αν η Ενάγουσα θα επιμένει στη διεκδίκηση του υπολοίπου, και σε τι τιμολόγια εστιάζει το υπόλοιπο, με δεδομένη την αναφορά της πλευράς της Εναγόμενης για δύο λανθασμένα τιμολόγια, αλλά τη μεγαλύτερη λογιστική διαφορά. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 23.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

10. ΑΓΩΓΗ 17/2022 Για Ενάγοντα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη, για Εναγόμενους: Ε. Ερωτοκρίτου ΔΕΠΕ Είχαν ήδη δοθεί οδηγίες για ονομαστικούς καταλόγους μαρτύρων, σε περίπτωση μη επίτευξης εξώδικης λύσης, από την 07.03.2023, που επαναλήφθηκαν την 29.05.2023. Εάν θα προωθηθεί η αγωγή για εκδίκαση, να ακολουθηθούν οι ήδη υφιστάμενες οδηγίες ημερομηνίας 07.03.2023 (30 ημέρες η μια πλευρά και ακολούθως 30 ημέρες η άλλη πλευρά). Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 23.01.2024 ώρα 08:30.

11. ΠΑΡ/ΜΠΗ 25/2022 Για Απαιτητή: Ρ. Ροδοσθένους, Α. Χαραλαμπίδη, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 21.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

12. ΑΓΩΓΗ 739/2022 Για Ενάγοντες/Αιτητές: Μ. Ιακώβου (κα) για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 07.09.2023 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης Εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον του Εναγόμενου ως οι παράγραφοι 13 (Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

13. ΑΓΩΓΗ 1027/2022 Για Ενάγοντα: Γ. Σιαηλής, για Εναγόμενους: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 28.08.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 05.10.2023 [και θεωρείται εμπρόθεσμη]. Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον των Εναγόμενων όπως υπολογιστούν και εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της διαδικασίας της αγωγής.

14. ΑΓΩΓΗ 69/2023 Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Michael Kyprianou& Co LLC

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες των Εναγόμενων αναφορικά με την ανταπαίτηση. Το Δικαστήριο δεν είχε επιληφθεί άλλη φορά της ανταπαίτησης και δεν υπόκειται σε ακύρωση η σημερινή ημερομηνία. Δίδονται οδηγίες: η ένορκη αποκάλυψη στην οποία θα προβούν οι δύο πλευρές στο πλαίσιο της απαίτησης, με βάση τις οδηγίες ημερομηνίας 05.07.2023, να καλύπτει και την ανταπαίτηση. Η υπόθεση παραμένει για Οδηγίες την 29.11.2023 ώρα 08:30, για κοινές περαιτέρω οδηγίες όσον αφορά την απαίτηση και την ανταπαίτηση. Έξοδα στην πορεία.

15. ΑΓΩΓΗ 217/2023 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Τέκκης & Ματσαγκός ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Α. Παπαμιχαήλ & Συνεργάτες Αίτηση ημερομηνίας 03.05.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ Εκτός εάν καταχωριστεί η Έκθεση Υπεράσπισης των Εναγόμενων μέχρι και την 18.12.2023, η Ενάγουσα να προχωρήσει με απόδειξη της απαίτησής της. Η αίτηση/αγωγή παραμένει για Απόδειξη την 23.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

16. ΑΓΩΓΗ 223/2023 Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Γ. Ευθυμίου Αίτηση ημερομηνίας 05.09.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης Εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγόμενης οι παράγραφοι 9(Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

Υποθέσεις με χρονική προτεραιότητα

Υπόθεση Αντικείμενο Δικάσιμος Σχόλια

1. Αγωγή 367/2015 ΧΧΧ 17.10.2023 Ολοκληρώθηκε την 17.10.2023

2. Αγωγή 411/2015 Συμβατική διαφορά 02.11.2023 Συνεχιζόμενη

3. Αγωγή 1200/2015 ΧΧΧ 01.11.2023 Πρέπει να περατωθεί

4. Αγωγή 1251/2015 ΧΧΧ ΧΧΧ Πρέπει να περατωθεί

5. Αγωγή 1352/2015 Ατύχημα σε χώρο 23.10.2023 Συνεχιζόμενη

6. Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018 ΑΗΚ 26.10.2023 Συνεχιζόμενη

7. Αγωγή 1697/2015 Τραπεζικό χρέος 20.10.2023 Συνεχιζόμενη

8. Αγωγή 1801/2015 Επέμβαση/οχληρία 08.11.2023 Συνεχιζόμενη

9. Αγωγή 1912/2015 ΑΗΚ 03.11.2023 Συνεχιζόμενη

10. Αγωγή 2290/2015 Τροχαίο ατύχημα 18.10.2023 Συνεχιζόμενη

11. Αγωγή 473/2016 Κοινόχρηστα 31.10.2023 Συνεχιζόμενη

12. Αγωγή 3641/2013 Αίτηση έρευνας 19.10.2023 Συνεχιζόμενη

---

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. [για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]