SIGNUP
  LOGIN

Α/α

ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Προγραμματισμένη απουσία (υποχρεωτική εκπαίδευση): 09.11.2023

 

1.     

ΑΓΩΓΗ 1352/2015

Για Ενάγοντα: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρ. Κων/νου (κα) για Στέλιος Αμερικάνος & Σία ΔΕΠΕ

Για τους λόγους που εξηγήθηκαν και διατυπώθηκαν σε ex tempore απόφαση, το αίτημα της Εναγόμενης για αναβολή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και απορρίπτεται. Για τους λόγους που εξηγήθηκαν, Η αγωγή παραμένει για συνέχιση της ακρόασής της την 16.11.2023 ώρα 10:30, για την παρουσίαση της μαρτυρίας του εκτιμητή του Ενάγοντος που θα είναι η ολοκλήρωση της μαρτυρίας της πλευράς του Ενάγοντος, κι αν υπάρχει χρόνος, τυχόν μαρτυρίας της Εναγόμενης. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Ενάγοντος.

2.     

ΑΓΩΓΗ 1588/2015

Για Ενάγουσα: ΑΛ. Κυπριανού (κα) για Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Επ. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, η αγωγή απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ των Εναγόμενων 1 και 2 και εναντίον της Ενάγουσας, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

3.     

ΑΓΩΓΗ 77/2016

Για Ενάγοντα: Θ. Δρυμιώτου (κα) για Χ. Κουφέτας, για Εναγόμενο: Ε. Χαραλάμπους (κα) για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ, για Τριτοδιάδικο: Χρ. Κων/νου (κα) και Λ. Χ’Νεοφύτου για Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή αφορά σε τροχαίο ατύχημα (καραμπόλα). Η διαφορά φαίνεται να εστιάζει στην ευθύνη, ωστόσο ο Ενάγων δικογραφεί σωματικές βλάβες για τις οποίες σκοπεί να προσκομίσει ιατρική και συναφή μαρτυρία τριών ειδικών. Δεν φαίνεται να έχει εξεταστεί ο Ενάγων από ιατρό της επιλογής των Εναγόμενων. Ενδεχομένως να μπορεί να περιοριστεί η μαρτυρία αυτή, εάν συμφωνηθούν αποζημιώσεις επί πλήρους ευθύνης. Όσον αφορά τους μάρτυρες που ανέφερε ο Εναγόμενος, εάν το μέλος της Αστυνομίας είναι το ίδιο πρόσωπο που σκοπεί να φέρει ο Ενάγων, να αναφερθεί, ως και εάν μπορεί να αποφευχθεί ο λειτουργός του Ταμείου και να περιοριστεί η μαρτυρία στον Εναγόμενο και στον ειδικό τροχαίων ατυχημάτων. Όσον αφορά τον Τριτοδιάδικο, να αναφερθεί εάν μπορεί να αποφευχθεί ο λειτουργός της ασφαλιστικής και να περιοριστεί η μαρτυρία στον Τριτοδιάδικο. Με ενδεχόμενο περιορισμό της μαρτυρίας, ο χρόνος ακρόασης προϋπολογίζεται στις 4 δικασίμους. Ενόψει της διασύνδεσης της αγωγής αυτής με την αγωγή 1513/2016 που είναι ορισμένη την 12.01.2024, παραμένει και αυτή η αγωγή για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 12.01.2024 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να εξαντληθούν όλες οι προσπάθειες εξώδικης διευθέτησης και να είναι σαφές εάν/τι θα εκδικαστεί. Εντός 30 ημερών από σήμερα, να γίνει η ανταλλαγή των εγγράφων που έτυχαν αποκάλυψης. Να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνένωσης ή συνεκδίκασης των δύο σχετικών αγωγών, εάν θα προωθηθούν για εκδίκαση, για να μην ακούσουν δύο Δικαστήρια ίδια μαρτυρία. Έξοδα στην πορεία (εκτός εάν έχουν εξαντληθεί).

4.     

ΑΓΩΓΗ 1513/2016

Για Ενάγοντα: Ν. Τσιαπαλής, για Εναγόμενους: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, για Τριτοδιάδικο: Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ

Παρόλο που δεν είχα ενεργή εμπλοκή στον χειρισμό της υπόθεσης εκ μέρους των Εναγόμενων, υπήρχε φάκελος της υπόθεσης στο γραφείο που διηύθυνα και έχω υπογράψει και έγγραφα εκ μέρους των Εναγόμενων, που περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης, λόγος που επαρκεί για την εξαίρεσή μου από την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής ή και οποιονδήποτε άλλο χειρισμό ή παρέμβαση στον φάκελο του Δικαστηρίου, για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας. Ως εκ τούτου, εξαιρούμαι από την εκδίκαση της αγωγής αυτής. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: να ακολουθηθεί η διαδικασία, μέσω της διοικητικής Προέδρου, για την ανάθεση της εκδίκασης της υπόθεσης σε Δικαστήριο με άλλη σύνθεση και την αντικατάστασή της με υπόθεση ίδιας χρονολογίας ή και φύσης.

5.     

ΠΑΡ/ΜΠΗ 13/2017

Για Απαιτητή: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου (κα) ΔΕΠΕ

Η παρ/μπή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 29.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Να ξεκαθαρίσει με τους εκτιμητές εάν εξακολουθεί να υφίσταται η διαφορά τους, πού εστιάζει, εάν θα πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση και εάν μπορούν να γίνουν παραδεκτά κάποια γεγονότα ή δεδομένα.

6.     

ΑΓΩΓΗ 97/2018

Για Ενάγοντα: Μ. Πατσαλίδου (κα), για Εναγόμενο: Α. Παπαγεωργίου, για Τριτοδιάδικο 1: Ε. Κυριάκου (κα) για ΓΕ, για Τριτοδιάδικο 2: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Η υπόθεση μελετήθηκε την 24.04.2023 και δόθηκαν ήδη οδηγίες ακρόασης. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2017 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 19.06.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις ίδιες οδηγίες ακρόασης που δόθηκαν την 24.04.2023.

7.     

ΔΙΑΧ. 241/2018

Για τη διαχείριση: Ε. Πόγιαννου (κα), διαχειριστής: απών

Αναμένονται κάποια στοιχεία από τους κληρονόμους για την έκδοση του φοροαπαλλακτικού. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.04.2024 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και ο διαχειριστής να μπορεί να είναι παρών εάν ειδοποιηθεί από το Δικαστήριο.

8.     

ΑΓΩΓΗ 1007/2018

Για Ενάγοντες: καμία εμφάνιση (Ορφανίδης, Χριστοφίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ), για Εναγόμενη: καμία εμφάνιση (Chrysses Demetriades & Co LLC)

Με το πρακτικό ημερομηνίας 29.05.2023 δόθηκαν οδηγίες η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία. Όταν το Δικαστήριο δίδει οδηγίες η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, δεν λαμβάνονται υπόψη ηλεκτρονικά μηνύματα για σκοπούς εμφάνισης. Την αγωγή διέπουν κανονισμοί για τις καθυστερήσεις. Αφορά σε απαίτηση από πρόσωπο που φέρεται ως οργανισμός συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Υπάρχει σειρά υποθέσεων ίδιας φύσης ενώπιον του Δικαστηρίου, μέρος της μαρτυρίας των οποίων παρουσιάζεται εκ πρώτης όψεως με ομοιότητες, κατά τρόπο που ενδεχομένως να πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεκδικαστούν όλες αυτές οι απαιτήσεις (π.χ. ποιοι είναι οι Ενάγοντες, τρόπος λειτουργίας τους, δίκαιο που τους διέπει κ.λπ.). Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 26.01.2024 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, είναι ορισμένη και η αγωγή 1053/2018, ίδιας φύσης. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, για σκοπούς μνείας και οδηγιών ακρόασης. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν τότε.

9.     

ΑΓΩΓΗ 1399/2018

Για Ενάγοντες: Σ. Ζαχαρία (κα) για Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ν. Κων/ντίνου (κα) για Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ, διάδικοι: παρόντες

Εκ δίδεται συμφώνου απόφαση υπέρ του Ενάγοντος 1 και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 16(Α) του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, με νόμιμο τόκο από σήμερα.

Εκ δίδεται συμφώνου απόφαση υπέρ του υπέρ της Ενάγουσας 2 και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 16(Γ) του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, με νόμιμο τόκο από σήμερα.

Εκ δίδεται συμφώνου απόφαση υπέρ του υπέρ των Εναγόντων 1 και 2 και εναντίον της Εναγόμενης για τα έξοδα της αγωγής, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης, εξαιρουμένων των εξόδων, μέχρι την 01.12.2023. Νοουμένου ότι η Εναγόμενη πληρώνει στους Ενάγοντες το ποσό των €400,00, από την 01.12.2023 και ακολούθως την 1η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, θα υπάρχει περαιτέρω αναστολή εκτέλεσης της απόφασης από μήνα σε μήνα, μέχρι εξόφλησης.

10.  

ΑΓΩΓΗ 659/2020

Για Ενάγουσα: Παπαδόπουλος, Λυκούργος & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Φ. Χ’Σάββα

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2019 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 18.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

11.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 45/2021

Για Απαιτητή: Ο. Σουσανίδου (κα) για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ν. Βασιλείου (κα) για ΓΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 22.10.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

12.  

ΑΓΩΓΗ 431/2021

Για Ενάγοντα: Γεώργιος Παπαντωνίου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χαβιαράς & Φιλίππου ΔΕΠΕ

Είχαν δοθεί οδηγίες για ονομαστικούς καταλόγους μαρτύρων. Εντοπίζεται μόνο της Εναγόμενης. Θα πρέπει να προηγηθεί αυτός του Ενάγοντος. Δίδονται εκ νέου οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τυχόν συμπληρωματικό ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 29.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης.

13.  

ΑΓΩΓΗ 831/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.09.2023 για ανανέωση κλητηρίου εντάλματος

Έχω εξετάσει την αίτηση και την ένορκη δήλωση που την συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι με βάση όσα έχουν εκτεθεί μπορούν να εκδοθούν διατάγματα.

Α. Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στην Εναγόμενη 2 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στην Εναγόμενη 2, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

(εάν δεν μπορεί να επιδοθεί στην Εναγόμενη 2 με προσωπική επίδοση, να γίνει αίτηση για υποκατάστατη επίδοση)

14.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 27/2022

Για Απαλλοτριούσα Αρχή/Αιτητές: Σ. Κύρου (κα) για ΓΕ, για Απαιτητές: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ (27/22), Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ (7/22), Α. Χαραλαμπίδου (26/22), Ρ. Ροδοσθένους (25/22)

Αίτηση ημερομηνίας 07.09.2023 για συνένωση των παρ/μπών 27/22, 7/22, 26/22 και 25/222

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης. Τα έξοδα της αίτησης στην πορεία κάθε μίας από τις παραπομπές.

15.  

ΑΓΩΓΗ 29/2022

Για Ενάγοντα: Φελλάς & Χρίστου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Με την αγωγή ζητείται επιστροφή προσωπικών αντικειμένων που κατά τη θέση του Ενάγοντος οικειοποιήθηκε η Εναγόμενη μετά τον χωρισμό τους, και των οποίων την αξία ο Ενάγων εκτιμά σε €78.000,00. Η Εναγόμενη ισχυρίζεται πως τα αντικείμενα που έμειναν αποθηκευμένα μετά τον χωρισμό τους, και δεν ανήκαν στον Ενάγοντα ούτε αναζητήθηκαν από αυτόν ούτε είχαν την αξία που ισχυρίζεται ο Ενάγων, έτυχαν δωρεάς σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν υφίστανται πλέον. Επειδή η μεταφορά της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης ατόμων που χωρίζουν στα πολιτικά δικαστήρια συχνά συσκοτίζει την ύπαρξη ή μη αγώγιμου δικαιώματος, αρμοδιότητας του πολιτικού δικαστηρίου, η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 29.01.2024 ώρα 08:30. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση (όπως είναι κατανοητό οι διάδικοι δεν βρίσκονται στην Κύπρο) να εμφανιστούν με φυσική παρουσία, για σκοπούς μνείας και προγραμματισμού της ακρόασης.

16.  

ΑΓΩΓΗ 453/2022

Για Ενάγοντα: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου ΔΕΠΕ

Βάσει της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα (και τα έξοδα έχουν διευθετηθεί).

17.  

ΑΓΩΓΗ 563/2022

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Ε. Πουλλά

Αίτηση ημερομηνίας 07.09.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι την 20.10.2023 [και θεωρείται εμπρόθεσμη]. Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

18.  

ΑΓΩΓΗ 843/2022

Για Ενάγοντες: Α. Ανδρέου, για Εναγόμενη: Κ. Σοφοκλέους & Ι. Ιωάννου ΔΕΠΕ

Δίδονται οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, οι Ενάγοντες να καταχωρίσουν τη γραπτή μαρτυρία τους, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τη δική της γραπτή μαρτυρία εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 29.01.2024 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

19.  

ΑΓΩΓΗ 1051/2022

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 15.09.2023 για απόφαση εναντίον όλων των Εναγόμενων λόγω μη εμφάνισης

Η αίτηση παραμένει για Απόδειξη την 30.10.2023 ώρα 08:30.

20.  

ΔΙΑΧ. 59/2023

Για Αιτήτρια: Μ. Καλλή για Καλλής & Καλλής, για ενδιαφερόμενο μέρος 1: Π. Σαββίδης, ενδιαφερόμενο μέρος 2: αποβιώσας

Ενόψει της καταχώρισης αίτησης για γενική διαχείριση, ζητήθηκε ενημέρωση εάν τελικά θα προωθηθεί η υπό εξέταση αίτηση, για περιορισμένη διαχείριση. Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 29.01.2024 ώρα 08:30.

21.  

ΑΓΩΓΗ 455/2023

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Ρ. Ροδοσθένους

Αίτηση ημερομηνίας 21.09.2023 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον του Εναγόμενου ως η παράγραφος 8(Α)(Β) της Έκθεσης Απαίτησης πλέον για τα έξοδα της αγωγής και της αίτησης για έκδοσης απόφασης €1.065,00, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €16,50 έξοδα επίδοσης.

22.  

ΑΓΩΓΗ 585/2023

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Φ. Χ’ Σάββα (κα)

Αίτηση ημερομηνίας 20.09.2023 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 14 της ένορκης δήλωσης.

23.  

ΑΓΩΓΗ 641/2023

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 19.09.2023 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου ως η παράγραφος 5 (Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

24.  

ΑΓΩΓΗ 983/2023

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 16.10.2023, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα, χωρίς επιφύλαξη και χωρίς έξοδα.

 

 

Υποθέσεις με χρονική προτεραιότητα

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

1.     Αγωγή 411/2015

Συμβατική διαφορά

02.11.2023

Συνεχιζόμενη

2.      Αγωγή 1200/2015

ΧΧΧ

01.11.2023

Πρέπει να περατωθεί

3.      Αγωγή 1251/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

4.     Αγωγή 1352/2015

Ατύχημα σε χώρο

16.11.2023

Συνεχιζόμενη

5.     Αγωγή 1541/2015

Αγωγή 417/2018

ΑΗΚ

26.10.2023

Συνεχιζόμενη

6.     Αγωγή 1663/2015

Συμβατική διαφορά

10.11.2023

15.11.2023

17.11.2023

Συνεχιζόμενη

7.     Αγωγή 1801/2015

Επέμβαση/οχληρία

08.11.2023

Συνεχιζόμενη

8.     Αγωγή 1912/2015

ΑΗΚ

03.11.2023

Συνεχιζόμενη

9.     Αγωγή 2290/2015

Τροχαίο ατύχημα

20.11.2023

Συνεχιζόμενη

10.   Αγωγή 473/2016

Κοινόχρηστα

31.10.2023

Συνεχιζόμενη

11.   Αγωγή 3641/2013

Αίτηση έρευνας

05.12.2023

Συνεχιζόμενη

Επικοινωνία: Έλ. Χριστοφίδου (στενογράφος): τηλ.: 26802737

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

[για επείγοντα: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]