SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις που είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Γ. Βλάμη, Π.Ε.Δ. στις 28.11.2023, και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων / διαδίκων, όπως η σχετική ανακοίνωση ημερομηνίας 14.6.2021, και σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

• Αρ. Αγωγής 1164/18

Η υπόθεση επαναορίζεται για ακρόαση στις 31.05.24 και ώρα 10:00π.μ. Τα σημερινά έξοδα επιδικάζονται υπέρ των Εναγομένων και εναντίον των Εναγόντων.

• Αρ. Αγωγής 702/17

Η αγωγή αποσύρεται ως πλήρως διευθετηθείσα.

Η απαίτηση των Εναγόντων εναντίον της Εναγομένης αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα με την κάθε πλευρά να επωμίζεται τα έξοδα της. Κάθε προηγούμενη διαταγή για έξοδα ακυρώνεται.

Σε ότι αφορά την απαίτηση της Εναγομένης εναντίον του Τριτοδιαδίκου 1 αυτή αποσύρεται επίσης ανεπιφύλακτα και απορρίπτεται με την κάθε πλευρά να επωμίζεται τα δικά της έξοδα. Κάθε προηγούμενη διαταγή για έξοδα ακυρώνεται.

Περαιτέρω σε ότι αφορά την απαίτηση της Εναγομένης εναντίον των Τριτοδιαδίκων 2 και 3, αυτή αποσύρεται άνευ βλάβης των δικαιωμάτων της Εναγομένης και κατ’ επέκταση απορρίπτεται. Καμία διαταγή για έξοδα.

Κάθε προηγούμενη διαταγή για έξοδα ακυρώνεται σε ότι αφορά ολόκληρη την αγωγή.