SIGNUP
  LOGIN

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της σύστασης της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης διά εγγυήσεως, με επωνυμία: «Ταμείο Υποτροφιών Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου», παραχωρούνται από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus οι πιο κάτω υποτροφίες:

 

Για μεταπτυχιακό πρόγραμμα (LLM Master of Law, LLM Financial and Corporate Law and LLM in International Commercial Dispute Resolution) για δικηγόρους μέλη του ΠΔΣ: (3) 50% για αιτήσεις για το πρόγραμμα Ιανουαρίου 2024. Τα δίδακτρα για τα εν λόγω προγράμματα έχουν αρχικό κόστος €10,500 και το ποσό διδάκτρων που θα πρέπει να πληρωθεί είναι €5,250 για όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

(α) ανανεωμένη άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον ΠΔΣ

(β) πτυχίο Νομικής επιπέδου 2:2 ή ισότιμο, και να έχουν αναγνωρισμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας (IELTS 6.5) ή ισότιμο, και

(γ) έλαβαν κατά τις εξετάσεις κατάταξης «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» από το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου, και

(δ) έχουν συσταθεί από τον ΠΔΣ.

Οι υποτροφίες είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και έχουν τη μορφή της οικονομικής βοήθειας καθώς θα βασιστούν κυρίως σε οικονομικά κριτήρια.


Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023 με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ – UCLAN UNIVERSITY».

Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτεται το βιογραφικό σημείωμά σας και να σημειώνεται το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Σε κατοπινό στάδιο θα ζητηθούν περαιτέρω έγγραφα.