Το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης σας ενημερώνει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο μητρώο Διαμεσολαβητών, πέραν των δημοσιευμένων στην ιστοσελίδα κριτηρίων για τα οποία παρατίθεται ο σχετικός σύνδεσμος (https://camc.org.cy/registration/), είναι η εκ των προτέρων εγγραφή σας στο/στα μητρώο/α Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με τον περί Ορισμένων Θεμάτων Διαμεσολάβησης σε Αστικές Διαφορές Νόμο του 2012, Ν. 159 (Ι)/2012 .

Για το σκοπό αυτό, παρατίθεται ο σύνδεσμος με τις σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή σας στο/στα μητρώο/μητρώα Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης (https://www.mjpo.gov.cy/mjpo/mjpo.nsf/All/76057D59F2172F5DC22584E3002E9C4B?OpenDocument) καθώς και ο σύνδεσμος για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο μητρώο Διαμεσολαβητών του Κυπριακού Κέντρου Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης https://portal.camc.org.cy/LoginPage.aspx