SIGNUP
  LOGIN

Μεγαλώνουμε και αναζητούμε νέα μέλη στην ομάδα μας στο κεντρικό γραφείο μας στη Λευκωσία:

 

Cor/3:

Δικηγόρο μέλος του ΠΔΣ για τουλάχιστον 3 έτη, με εξειδίκευση σε non-contentiouscorporateandcommerciallawκαι εμπειρία σε θέματα M&As, καθώς και σύνταξης και διαπραγμάτευσης SHAsκαι SPAs.

 

Γνώσεις και εμπειρίες σε άλλα θέματα θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν. Απαραίτητη η άριστη γνώση και χειρισμός τόσο της Ελληνικής όσο και της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πλήρης εξοικείωση με τα σύγχρονα λογισμικά συστήματα του κλάδου.

 

Παρακαλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι  όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.με ένδειξη τον Κωδικό Cor/3

 

Lit/3:

Δικηγόρο μέλος του ΠΔΣ για τουλάχιστον 3 έτη, με εξειδίκευση σε CorporateandCommercialLitigationκαι εμπειρία σε σύνταξη δικογράφων σε κύριες αλλά και ενδιάμεσες διαδικασίες, εμφανίσεις ενώπιον Δικαστικών ή άλλων δικαιοδοτικών οργάνων. Εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες σε διαιτητικές διαδικασίες ή διαδικασίες ενώπιον Ρυθμιστικών Αρχών θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν.

 

Απαραίτητη η άριστη γνώση και χειρισμός τόσο της Ελληνικής όσο και της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πλήρης εξοικείωση με τα σύγχρονα λογισμικά συστήματα του κλάδου.

 

Παρακαλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι  όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.με ένδειξη τον Κωδικό Lit/3.