SIGNUP
  LOGIN

Η Δικηγορική Εταιρεία Ν. Ροτσίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε. ενδιαφέρεται για τη μίσθωση υπηρεσιών σε αποκλειστική βάση ενός δικηγόρου για περίοδο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης, και προσκαλεί δικηγόρους, εγγεγραμμένους στο Μητρώο Δικηγόρων που Ασκούν το Επάγγελμα, που τηρείται από το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και οι οποίοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, ως καθορίζονται κατωτέρω, να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος.

 

Α. Αντικείμενο Υπηρεσιών

 

  • Προετοιμασία και παρουσίαση υποθέσεων ενώπιον όλων των Δικαστηρίων.
  • Σύνταξη γνωμοδοτήσεων και παροχή νομικών συμβουλών.
  • Μελέτη νομικών εγγράφων και διατύπωση απόψεων ως προς το χειρισμό νομικών θεμάτων.
  • Άλλη δικηγορική εργασία που ήθελε ανατεθεί από την Εταιρεία στο Δικηγόρο.

         

Β. Απαραίτητα Προσόντα

 

1)    Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στα Νομικά (περιλαμβανομένου του barrister at Law).

 

2)    Εγγεγραμμένος δικηγόρος στο Μητρώο Δικηγόρων που Ασκούν το Επάγγελμα, που τηρείται από το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, όπως προβλέπεται στο άρθρο 6Α, του Περί Δικηγόρων Νόμου, Κεφ. 2 και κάτοχος της άδειας που προβλέπεται στο ίδιο άρθρο, η οποία να βρίσκεται σε ισχύ.

 

3)    Διετής τουλάχιστον άσκηση δικηγορίας, ως καθορίζεται στον περί Δικηγόρων Νόμο, Κεφ. 2.

 

4)    Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.

 

5)    Αποδεδειγμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία στο χειρισμό αστικών υποθέσεων με εμφανίσεις και ακροάσεις ενώπιον των Επαρχιακών Δικαστηρίων

 

         

Γ. Πρόσθετα Προσόντα / Πλεονέκτημα

 

1)    Αποδεδειγμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων προσωπικών ατυχημάτων και ιατρικής αμέλειας.

 

Δ. Υποβολή αίτησης και προθεσμίες

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν, μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2017, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών δικηγόρου στη Ν. Ροτσίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., αναγράφοντας ευκρινώς στον τίτλο «Μίσθωση Υπηρεσιών Δικηγόρου».

 

Ε. Αποζημίωση Δικηγόρου

 

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να καταβάλει στο Δικηγόρο ετήσια αποζημίωση ύψους €28.000 (είκοσι οκτώ χιλιάδων ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας, η οποία θα καταβάλλεται σε 12 (δώδεκα) μηνιαίες δόσεις ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που θα παρέχει με βάση τη συμφωνία μίσθωσης.

 

Ο Δικηγόρος θα δικαιούται να λαμβάνει τριμηνιαίο δώρο ύψους €2.500, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ όταν ο τριμηνιαίος στόχος που θα καθορίζεται γραπτώς στην αρχή του εκάστοτε τριμήνου από την Εταιρεία θα έχει επιτευχθεί.

 

Ζ. Δικαιολογητικά Συμμετοχής

 

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, συνημμένα στην αίτηση:

 

1)    Βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή.

2)    Αντίγραφα πτυχίων / διπλωμάτων

3)    Συστατικές επιστολές

4)    Αντίγραφο ετήσιας άδειας δικηγόρου

 

Η. Διαδικασία Επιλογής

 

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε ατομική συνέντευξη μετά το πέρας της προθεσμίας. Ο επιλεγέντας υποψήφιος θα κληθεί να υπογράψει τη «Συμφωνία Μίσθωσης Υπηρεσιών» η οποία θα παραδοθεί στους επικρατέστερους υποψήφιους κατά το δεύτερο γύρο συνεντεύξεων.