SIGNUP
  LOGIN
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Δ.Σ  ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΝΕΟΦΥΤΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΚΙΔΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΣΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΙΠΕΡΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΜΑΡΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΤΕΛΛΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΛΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΕΡΑΤΙΚΑ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΜΙΧAΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛOΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ


Η κ. Μελίνα Πύργου, πρόεδρος Επ. Περιβάλλοντος, Δικαίου της Ενέργειας και Επενδυτικών Προγραμμάτων - Αναφορά στο έργο που έχει επιτελεστεί κατά τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021. Για το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

 

4 Οκτωβρίου 2023
Εκπαιδευτικό σεμινάριο: "Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και οι επιπτώσεις στους πολίτες"

Δρ Ανδρέας  Πουλλικκάς,
Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου

Ενεργειακή Μετάβαση – Ρυθμιστικές Προκλήσεις για την ολοκλήρωση της Αγοράς Ηλεκτρισμού στην Κύπρο

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Πρόεδρος  Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών

Μεταφορά και διανομή ενέργειας – ευθύνες αναβάθμισης του δικτύου

Δρ Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Χημικής Μηχανικής, Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικής διασύνδεσης

Δρ Βενιζέλος Ευθυμίου
Πρόεδρος της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας – FOSS του Πανεπιστημίου Κύπρου

Αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και προεκτάσεις

Μοντέλο αγοράς

Μελίνα Πύργου, Δικηγόρος, Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Επενδυτικών Προγραμμάτων ΠΔΣ

Ενέργεια και το δικαίωμα του πολίτη – πράσινα πιστοποιητικά, θέματα gender budgeting/ενεργειακή φτώχια – παρουσίαση υποθέσεων από εξωτερικό εναντίον αρχών

Δημήτρης Παπαπολυβίου, Δικηγόρος, Γραμματέας Επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Επενδυτικών Προγραμμάτων ΠΔΣ

Ο ρόλος των Ενεργειακών Συμβάσεων στην Αγορά Ηλεκτρισμού