SIGNUP
LOGIN

ANNOUNCEMENTS

EVENTS, SEMINARS & LECTURES

16/09/25 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΡΥΘΜΙΣΗ, Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
07/07/25 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ 2025
07/07/25 EU Procedural Rights Directives - Latest Developments for Lawyers
30/06/25 Εκδήλωση «Το Πειθαρχικό Δίκαιο στην Κύπρο: Δίκαιο και Πρακτική»
25/06/25 Εκδήλωση ΚΣΚ στις 25/06/2025 στη Λευκωσία με θέμα «Το Νομικό Καθεστώς των Εκποιήσεων στην Κύπρο, οι Καταχρηστικές Ρήτρες και η Προστασία των Δανειοληπτών»
25/06/25 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΕΣΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ"
23/06/25 Using the EU Charter of Fundamental Rights - what Lawyers need to know
20/06/25 Η Νομική Επιστήμη στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
19/06/25 Θαλάσσιες ζώνες: Δικαιοδοσία και οριοθέτηση
17/06/25 AML & Sanctions Compliance: Financial Transactions’ Reading, Understanding, Analysing Skills – For Non-Accountants»
14/06/25 BRUNCH EVENT ΠΔΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
13/06/25 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (24ος ΚΥΚΛΟΣ) 40 CPDs - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΔΣ – IOYNIOΣ 2025
12/06/25 «Θεμελιώδεις αρχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της ψυχολογίας και της λειτουργίας του εγκεφάλου, προς τον χειρισμό νομικών υποθέσεων.»
03/06/25 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ (9ος ΚΥΚΛΟΣ) 28 CPDs - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΔΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2025
29/05/25 Effective Whistleblowers’ Protection: A New Law for Ensuring an Organisation’s Sustainability
28/05/25 Διαδικτυακό σεμινάριο ‘GDPR, AI Act και σχέση εργοδότησης’
27/05/25 Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Η παροχή νομικών υπηρεσιών στην Ε.Ε.: Η πρακτική σημασία της ελευθερίας εγκατάστασης και της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών στην Ε.Ε. για τους δικηγόρους»
27/05/25 The Essentials of Company Law: Setting Up a Company in Cyprus
26/05/25 REDA 2025 – Διεθνές Συνέδριο
26/05/25 European Asylum and Immigration: what European lawyers need to know

Events Calendar

Επετειακή Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
Tuesday 31 January 2023, 05:00pm - 07:00pm
Hits : 4661
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στις 31/01/2023, στις 17:00 ένεκα της επικείμενης Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων η οποία τιμάται στις 28 Ιανουαρίου. Κατά την εκδήλωση θα αναπτυχθούν από την Επίτροπο και από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και δικηγόρους, εισηγήσεις που άπτονται θεμάτων όπως την νομιμότητα της Νομιμοποίησης Προσωπικών Δεδομένων των διαδίκων, την δημοσιοποίηση των αποφάσεων των Δικαστηρίων και την ευρύτερη ανάγκη για προστασία των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο των νομικών διαδικασιών. Θα γίνεται ταυτόχρονη μετάδοση στη σελίδα του Π.Δ.Σ. στο Facebook.

  

Πρόγραμμα: 

  • 17:00 Έναρξη – Χαιρετισμός Πρόεδρος / Αντιπροέδρου ΠΔΣ
  • 17:05 – 17:30: Ομιλία από Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοϊζίδου με θέμα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
  • 17:30 – 17:55: Ομιλία από Δρα Κωνσταντίνο Κουρούπη, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Frederick με θέμα « Νομιμότητα Δημοσιοποίησης Προσωπικών Δεδομένων Κατηγορουμένων, Υπόπτων και Υποδίκων»
  • 17:55 – 18:20: Ομιλία από Philippe Jougleux, Αναπληρωτής Κοσμήτορας, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κυπρου, με θέμα « Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κατά τη Δικαστική Διαδικασία»
  • 18:20 – 18:45: Ομιλία από Στυλιανό Χριστοφόρου, Δικηγόρο με θέμα «Δημοσιοποίηση των Αποφάσεων των Δικαστηρίων στη βάση των Εγκυκλίων του Ανωτάτου Δικαστηρίου»
  • 18:45 – 19:00 Ερωτήσεις / Απαντήσεις

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο Αντιπρόεδρος του ΠΔΣ κος Γεώργιος Χριστοφίδης.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μετρά για 2 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στην ολότητά της.

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1536

Κατά την εγγραφή σας, στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Οι εγγραφές λήγουν στις 29/01/2023 στις 23:59.

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.

Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.

Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους.