SIGNUP
LOGIN

ANNOUNCEMENTS

EVENTS, SEMINARS & LECTURES

07/07/25 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ 2025
07/07/25 EU Procedural Rights Directives - Latest Developments for Lawyers
30/06/25 Εκδήλωση «Το Πειθαρχικό Δίκαιο στην Κύπρο: Δίκαιο και Πρακτική»
25/06/25 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΕΣΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ"
23/06/25 Using the EU Charter of Fundamental Rights - what Lawyers need to know
19/06/25 Θαλάσσιες ζώνες: Δικαιοδοσία και οριοθέτηση
17/06/25 AML & Sanctions Compliance: Financial Transactions’ Reading, Understanding, Analysing Skills – For Non-Accountants»
14/06/25 BRUNCH EVENT ΠΔΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
13/06/25 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (24ος ΚΥΚΛΟΣ) 40 CPDs - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΔΣ – IOYNIOΣ 2025
12/06/25 «Θεμελιώδεις αρχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της ψυχολογίας και της λειτουργίας του εγκεφάλου, προς τον χειρισμό νομικών υποθέσεων.»
03/06/25 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ (9ος ΚΥΚΛΟΣ) 28 CPDs - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΔΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2025
29/05/25 Effective Whistleblowers’ Protection: A New Law for Ensuring an Organisation’s Sustainability
28/05/25 Διαδικτυακό σεμινάριο ‘GDPR, AI Act και σχέση εργοδότησης’
27/05/25 Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Η παροχή νομικών υπηρεσιών στην Ε.Ε.: Η πρακτική σημασία της ελευθερίας εγκατάστασης και της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών στην Ε.Ε. για τους δικηγόρους»
27/05/25 The Essentials of Company Law: Setting Up a Company in Cyprus
26/05/25 REDA 2025 – Διεθνές Συνέδριο
26/05/25 European Asylum and Immigration: what European lawyers need to know
22/05/25 Διαδικτυακό σεμινάριο: «Αναγκαστική πώληση ακινήτου υπό το Μέρος VIA του περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων Νόμου, Ν. 9/1965: Νομικό πλαίσιο και πρακτική εφαρμογή»
22/05/25 Webinar on litigation to the CJEU: Immigration detention and alternatives to detention of children
20/05/25 Ψυχική Υγεία και Νομικές προεκτάσεις

Events Calendar

Βιώσιμη Ανάπτυξη και ESG : O ρόλος των νομικών συμβούλων
Wednesday 15 December 2021, 05:00pm - 07:00pm
Hits : 4197
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η Επιτροπή  Εταιρειών, Κεφαλαιαγοράς και Φορολογικού Σχεδιασμού του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) διοργανώνει, την Τετάρτη 15, Δεκέμβριου 2021 στις 17:00, διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας zoomμε θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη και ESG: ρόλος  των νομικών συμβούλων». Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα βιντεοσκοπείται.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Νικόλας Τσαρδελής  και Τζώρτζια Παναγιώτου- Κωνσταντίνου  Mέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΔΣ και ο κ. Κύπρος Ιωαννίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρειών, Κεφαλαιαγοράς και Φορολογικού Σχεδιασμού του ΠΔΣ.

Το θέμα θα αναπτυχθεί και επεξηγηθεί από την κα. Νικόλ Κ. Φινοπούλου, Δικηγόρο.

Πρόγραμμα:

17:00 – 17:15:Καλωσόρισμα από Μέλη ΠΔΣ και  τον πρόεδρο της Επιτροπής  Επιτροπή Εταιρειών, Κεφαλαιαγοράς και Φορολογικού Σχεδιασμού Π.Δ.Σ.

 

17:15 – 18:45

  • Βιώσιμη Ανάπτυξη – Στόχοι Βιωσιμότητας
  • Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Βιώσιμη Ανάπτυξη (ESG/CSR)
  • Σημασία για την Κύπρο – Σχέδιο Ανθεκτικότητας & Ανάκαμψης
  • Άμεσες νομοθετικές εφαρμογές στην EE& Κύπρο
  • Υποχρεώσεις Εκθέσεις Βιωσιμότητας & Ρόλος Δικηγόρων

 

18:45 – 19:00: Ερωτήσεις-Συζήτηση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δυο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNVljM0eBiLnvsi5JLwlUh76w7MBNhgcxkOb1Yd_hD3QFaWQ/viewform

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Δευτέρα 13 Δεκέμβριου 2021.Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.